Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Telt lányok! Ti, hogy flörtölt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telt lányok! Ti, hogy flörtöltök? Mik a legjobb csábítási praktikák?

Figyelt kérdés
Telt hölgyeket kedvelő férfiak!!! Miaz aminek nem tudtok ellenállni?

2015. szept. 21. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
9%
A telt lányok egyszerűen megeszik a kiszemelt férfiút, mint Jónást a cet.
2015. szept. 21. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Megrebegtetem az integetőhájamat majd belemarkolok a derekamon a hurkáimba és fel-le rázom azt is a kiszemelt hím előtt. Ez egy ősi csábító praktika amit a telt lányok alkalmaznak.
2015. szept. 21. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha látszik, hogy nem zavarja az alakja, hogy jól érzi magát a bőrében. Az öltözködésén, a viselkedésén. Sokat mosolyog, ad magára, nem fél szűkebb ruhákat felvenni - de semmiképp sem beképzelt, öntelt. Nagyon nehéz a kettő közt megtalálni az arany középutat. Többnyire aki csinosan tudja kezelni, hogy telt, az elszáll magától, vagy szégyellős. Bár ha választani kell, sokkal inkább a szégyellős. :) Az külön plusz pont, ha az ágyban gátlástalan, de persze ez is kialakítható :)
2015. szept. 21. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem érzed magad kényelmesen emiatt, akkor fogyj le.

Ez nem oly dolog, mint ha pl túl alacsony lennél és zavarna, vagy ronda arcod lenne és nincsenek millióid plasztikázásra...

Ha meg nem zavar akkor ugyan úgy flörtölj mint bármelyik másik lány, vannak akiknek a telt lányok tetszenek

2015. szept. 21. 18:14
 5/5 anonim válasza:

Az egészséges önbizalmú, valós és helyes önképpel rendelkező telt lányok is ugyan úgy flörtölnek, mint bármely más lány. Nem értem a megkülönböztetést. Sem a gúnyolódást. A telt csajok is emberek, úgy tűnik ezt sokan elfelejtitek és idegen lényként tartjátok számon őket.

Rajtam van plussz kiló, ellenben adok magamra, igényes vagyok, tisztában vagyok az alakommal és ennek megfelelően öltözködöm. Szép az arcom. Ez mind egy olyan kisugárzást ad, hogy utánam fordulnak a férfiak és nem testtömeg indexemet találgatják mikor meglátnak...

20/L

2015. szept. 21. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!