Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt lányok! Ti, hogy flörtöltök? Mik a legjobb csábítási praktikák?
Ha nem érzed magad kényelmesen emiatt, akkor fogyj le.
Ez nem oly dolog, mint ha pl túl alacsony lennél és zavarna, vagy ronda arcod lenne és nincsenek millióid plasztikázásra...
Ha meg nem zavar akkor ugyan úgy flörtölj mint bármelyik másik lány, vannak akiknek a telt lányok tetszenek
Az egészséges önbizalmú, valós és helyes önképpel rendelkező telt lányok is ugyan úgy flörtölnek, mint bármely más lány. Nem értem a megkülönböztetést. Sem a gúnyolódást. A telt csajok is emberek, úgy tűnik ezt sokan elfelejtitek és idegen lényként tartjátok számon őket.
Rajtam van plussz kiló, ellenben adok magamra, igényes vagyok, tisztában vagyok az alakommal és ennek megfelelően öltözködöm. Szép az arcom. Ez mind egy olyan kisugárzást ad, hogy utánam fordulnak a férfiak és nem testtömeg indexemet találgatják mikor meglátnak...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!