Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen nyitószöveg a legjobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nyitószöveg a legjobb?

Figyelt kérdés

Van egy lány, néha szoktam látni az egyetemen. Mivel odamenni és leszólítani nem merem, és nincs olyan közös ismerősünk sem, aki bemutatna neki. Arra gondoltam, hogy bejelölöm facebookon és ha visszajelöl írok neki. Mi a legideálisabb nyitószöveg?

1. Szia! Remélem nem baj, h bejelöltelek?

2. Szia! Remélem nem baj, h bejelöltelek, de meg szerettelek volna ismerni?

3. Szia! Hogy vagy?

4. Szia! Nagyon szimpatikusnak tünsz, remélem nem gond, hogy bejelöltelek?

5. Szia! Szoktalak látni az egyetemen és nagyon szimpatikus vagy nekem.

Szerintetek melyik a legjobb? Illetve írhattok sajátot is. Kérlek csak normális válaszokat írjatok!

Köszönöm a segítséget!

2015. szept. 4. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:
másodikra nem fog írni semmit, harmadikra sem fog írni semmit, negyedikre sem, de az ötödikre sem. Arra végképp nem! Az elsőnél megfogja kérdezni miért jelölted be ha azt a szöveget adod be neki, h azért, mert jóbőr, akkor nem fog többet írni semmit. Találj ki valamit, de ne ilyen kisiskolás hülyegyerek kérdéseket.
2015. szept. 4. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Én azt írnám, hogy felajánlott ismerősnek, és gondoltad bejelölöd. reméled nem baj? ha azt feleli nem akkor tedd fel a sablonos kérdéseket hol laksz stb. gyökér
2015. szept. 4. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:

nekem a 6. jönne be a legjobban :-)

az mikor azt írod h az egyetemen odajössz és ezt mondod:

-Szia! XY vagyok és veled járok egy szakra tudnál nekem ebben-és-ebben segíteni?

szal fész helyet személyesen ismerkedj

2015. szept. 4. 19:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Menj oda, beszélj vele pár mondatot valamilyen indokkal, nevettesd meg, aztán vedd fel Facebookon.
2015. szept. 4. 19:32
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem járunk egy szakra. (Szerintem) :)

Ha tartom magam a facebookos ismerkedéshez. Mit kellene írnom?

2015. szept. 4. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól még odamehetsz, "szia, merre van ez meg az?", nehogy már ennyit ne tudj megtenni a siker érdekében :D
2015. szept. 4. 19:49
 7/9 A kérdező kommentje:

Ritkán látom, láttam. Amikor meg meglátom, hirtelen azt sem tudom, mit tegyek. :)

Most nagyon elszántam magam, hogy megpróbálom. Nem akarok várni rá, h ismét összefussunk. Ráadásul facebookja szerint egyedülálló.

2015. szept. 4. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:

az egy dolog h mi van kint

spec nálam sincs kit h párkapcsolatban élek e vagy sem

a fész nem fog segíteni, ha nem ismer személyesen akkor nem fogadja el a jelölésedet sem !

kivárod és odamész ne légy nyuszika !

2015. szept. 6. 11:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha előre eltervezel bármilyen nyitószöveget, az már régen rossz. Rögtönözz és add önmagad, még ha félénk is vagy, előre begyakorolt mondattal csak jobban rágörcsölsz majd. eleve arra kéne reagálnod amilyen helyzet éppen van.
2015. szept. 6. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!