Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nyitószöveg a legjobb?
Van egy lány, néha szoktam látni az egyetemen. Mivel odamenni és leszólítani nem merem, és nincs olyan közös ismerősünk sem, aki bemutatna neki. Arra gondoltam, hogy bejelölöm facebookon és ha visszajelöl írok neki. Mi a legideálisabb nyitószöveg?
1. Szia! Remélem nem baj, h bejelöltelek?
2. Szia! Remélem nem baj, h bejelöltelek, de meg szerettelek volna ismerni?
3. Szia! Hogy vagy?
4. Szia! Nagyon szimpatikusnak tünsz, remélem nem gond, hogy bejelöltelek?
5. Szia! Szoktalak látni az egyetemen és nagyon szimpatikus vagy nekem.
Szerintetek melyik a legjobb? Illetve írhattok sajátot is. Kérlek csak normális válaszokat írjatok!
Köszönöm a segítséget!
nekem a 6. jönne be a legjobban :-)
az mikor azt írod h az egyetemen odajössz és ezt mondod:
-Szia! XY vagyok és veled járok egy szakra tudnál nekem ebben-és-ebben segíteni?
szal fész helyet személyesen ismerkedj
Nem járunk egy szakra. (Szerintem) :)
Ha tartom magam a facebookos ismerkedéshez. Mit kellene írnom?
Ritkán látom, láttam. Amikor meg meglátom, hirtelen azt sem tudom, mit tegyek. :)
Most nagyon elszántam magam, hogy megpróbálom. Nem akarok várni rá, h ismét összefussunk. Ráadásul facebookja szerint egyedülálló.
az egy dolog h mi van kint
spec nálam sincs kit h párkapcsolatban élek e vagy sem
a fész nem fog segíteni, ha nem ismer személyesen akkor nem fogadja el a jelölésedet sem !
kivárod és odamész ne légy nyuszika !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!