Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek olyan háborúban szolgált ex-katona pasival, akinek 100 feletti a "body count"-ja?
Az afganisztáni magyar katonák szállítási/konvoly kisereti feladat látnak el a kvázi hátországban.
Az amerikaiak borzasztóan figyelnek rá, hogy a kis szövetségesek ne keveredjenek semmi bajba, mert akkor esetleg a hazai közvélemény nyomására hazahívják őket, nekik pedig nem a kint szolgáló maroknyi magyar kontingens a fontos, hanem az a tény, hogy ez egy széles körben támogatott, sok résztvevős akció.
Egy szó mint száz, sok a történet, amit a vietnami filmek inspiráltak, de érdemes őket fenntartásokkal kezelni.
"Az ilyesmi kifejezetten vonzó a nők szemében."
Nő létemre sem jutna eszembe több milliárd nő nevében nyilatkozni bármilyen kérdésben, minden nőre érvényes kijelentéseket tenni, gyakorlatilag tényként kijelentve valamit ahelyett, hogy a saját véleményemet leírnám.
Tényleg nem érzed nevetségesnek, mikor férfi létetekre ezt teszitek?
#12 Mi férfiak jobban ismerünk titeket nőket, mint ti magatokat. (Nem nagy kunszt, mivel ti egyáltalán nem ismeritek magatokat.) Az ilyesmi nagyon erősíti a macsó imidzset, amire ti buktok.
#13 Aki megver egy srácot az utcán, arra is buktok. Persze nem annyira, mint egy 100 embert megölt háborús veteránra.
Volt ilyen kapcsolatom, ex-idegenlégiós volt a srác. Nem tudom, ő hány embert ölt meg, nem is kerdeztem, de mivel lövész volt (nem tudom, mi a hivatalos neve), gondolom jó párat. A lelke egy része ott maradt, de nem feltétlenül a megölt emberek miatt. Mindig csillogó szemmel mesélt az emlékekről, de konkrétumot sosem mondott.
Amúgy nem volt agresszív a srác, nem volt vele látszólag semmi baj.
Biztos, hogy nem hazudott a légióval kapcsolatban, volt légiós tetkója, meg pár fényképe a társakkal. (Elvileg nem is fotózhatnak, de néhány kép azért készült.)
Pár évet volt kint, azután hazajött, annyi pénzzel, amiből házat, kocsit vett, megalapozta az életét.
Az ő élete, az ő lelkiismerete, engem nem tartott vissza a dolog. Rendes srác volt, más oka volt annak, hogy nem évekig voltunk együtt, csak néhány hónapot.
1) Ilyen még a filmekben sem létezik.
2) Ha mégis létezik, akkor az ilyen embert pszichopatának hívják (szerintem már kb. 3-4 megölt ember felett).
3) Ha nem pszichopata, akkor pedig ilyen állapotban van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!