Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek olyan háborúban szolgált ex-katona pasival, akinek 100 feletti a "body count"-ja?
"de mivel lövész volt (nem tudom, mi a hivatalos neve), gondolom jó párat."
A lövész a sima mezei gyalogos hivatalos megnevezése.
Tudod, mint a jegyvizsgyáló, kontra kaller.
És nem biztos, hogy akár egyetlen embert is megölt, még a légióban (ami manapság a legnagyobb esély arra, hogy egy magyar valódi akciót lásson) sem minden katona kerül háborús övezetbe, rengeteg az őrző-védő, kiképző, járőr feladat, amik alatt évek telhetnek el úgy, hogy a gyakorló lövészet kivételével nem használ fegyvert.
Persze, a net tele van olyan emberekkel, akik egyik kezükben egy gépágyúval, a másikkal egy gránátvetővel irtották az ellent, de ez továbbra sem Oliver Stone vietnámi lázálma.
#21:
Ezeket honnan tudod? Te voltál a légióban? Netán katona vagy?
#22: Nem kell ehhez katonának lenni csak egy icipicit is érdeklődni a világ iránt.
Én sem voltam, mégsem hatott a meglepetés erejével a #21.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!