Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek tudatában valóban érdemes távol maradnom a lányoktól/nőktől?
Kezdeném azzal,hogy idáig nem ismerkedtem és semmit sem tettem érte,hogy bármi is kialakulhasson a lányokkal de részletesen leírom,hogy mi ennek az oka:
- nincsen vonzó külsőm, nem keltek vonzalmat a lányokban ( véleményem szerint de nekem ebben igazam van )
- A jobb kezem el van ferdülve ami valamilyen szinten megnehezíti az életemet, óvodás koromban el volt törve és rosszul forrt össze
- Nincsen szociális életem, nem járok el sehova sem, soha nem is voltam
- a lányokhoz egy szót sem tudok szólni annyira életképtelen vagyok de nem is akarok velük beszélni
- A testalkatom olyan ami említésre sem méltó
- Nem olyan családból származom ahol levetővé lehetne tenni azt,hogy bárkim is lehessen, ez is meggátol benne
- a külsőm, a belsőm mind mind egy hulladék.
Sportolok, egészségesen étkezem, olvasok, de mind hiába. Egyszerűen a lányok szemében egy selejt vagyok.
A nők is ugyanolyan emberek. Vannak köztük ilyenek és olyanok is.
30 N
Ha segítséget akarsz, akkor tégy is úgy mintha segítséget kérnél.
Ha az ember elesik, és valaki felhúzná, akkor az elesett ember befeszíti a lábát, tolja magát felfelé miközben húzzák, végül talpra áll önmagától.
Te viszont teljesen elernyedsz, sőt, rá is csapsz a kézre ami húzna felfelé. Ember legyen a talpán aki összekapar.
Ha hátveregetésre, "nyugi, jóó vaaagy"-ra vársz, akkor ugyan megkaphatod, de nem fog segíteni, úgyhogy ne is kérd.
Tessék lábra állni!
Rossz az alakod, nincs magabiztosságod, nem vagy szociális? Sportolj. Találj valami hobbit.
Önvédelem, harcművészet - menőbb leszel, formába is hoz, embereket ismersz meg.
Vagy zenélj. Játssz hangszeren, vagy énekelj.
Íjászkodj. Lovagolj.
A lehetőségek tárháza szinte végtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!