Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes belemenni az egyéjszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes belemenni az egyéjszakásba, ha nem találok párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Elég szorongó, érzékeny ember vagyok, igazából mindig olyanra vágytam, akinek teljesen kitárulkozhatok, és mellettem van, mint társ. Bensőséges kapcsolatra. Viszont amikor lett volna rá lehetőség, akkor én szabotáltam. Nem tudok dűlőre jutni a nőkkel, valamiért félek a kapcsolatoktól. Azt veszem észre, hogy csak felszínes dolgokat engedek magamhoz közel. Van olyan lány, aki felhívott magához, csak egyszer találkoztam vele, és nem tudom, éljek-e vele. Szexuálisan nagyon frusztrált vagyok, és azt is tudom, hogy ezzel a lánnyal a hosszú távú kapcsolat nem opció, szóval ennyiből jó lenne, mert nagyon kevés a tapasztalatom. Csak nem tudom, ez mennyire "nekem való", hogy úgy mondjam. Egyszer már volt ilyenem, nem volt rossz, de nem tett hozzá semmit az életemhez, azon kívül, hogy elvesztettem a szüzességem. Igazából szerelmes akarok lenni, de nem találom azt, aki mellett nyugodtnak érezném magam, közben pedig szexelni szeretnék, de kicsit attól is tartok.
2019. márc. 21. 11:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha egyszer ezek a társadalmi problémák kioltanák egymást és mindenki megtalálná a magáét.

Én fordítva vagyok. Velem minden lány kapcsolatot szeretne, én viszont nem. Inkább egyéjszakás(oka)t, legfeljebb egy laza szexkapcsolatot. Ítéljetek el, pontozzatok le, de nekem jelenleg nincs igényem a komoly elköteleződésre.

A kérdezőt, aki komolyat akar, megtalálja az a lány, aki csak felhívná magához, engem meg azok találnak meg, akik komolyat szeretnének.

Küldd hozzám azt a lányt, nekem nem okoz gondot érzelmek nélkül szexelni.

2019. máj. 10. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!