Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy mérlegre tesszük a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy mérlegre tesszük a párkapcsolatokat akkor átlagban melyik irányba mozdulnak a mérleg nyelve a rossz dolgok felé vagy a jó dolgok felé?

Figyelt kérdés

Nyilván sok jó is van egy kapcsolatban. Szeretnek, állandó szex van társas kapcsolatba lehetsz stb.

De úgy látom rengeteg rossz nehézséggel is jár egy párkapcsolat. Veszekedések, hisztik, megfelelés, féltékenykedés stb.

Pl nem lehetsz magad ura mindig azzal az egy lánnyal kell szexelned. Társas kapcsolatot meg lehet élni szülőkkel barátokkal stb

Nagybátyám sose nősült meg és egyedül is van és mindig mondják neki te vagy az okos.. Valóban okos lenne emiatt?

2019. márc. 21. 07:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%
#10 pontosan azt írtam, hogy a család miatt jött létre, és hogy sokan csak a gyerek miatt maradnak együtt. De ha nem lenne gyerek, szerinted hányan maradnának együtt évekig? Ha monogámok lennénk, akkor nem végződne a házasságok 70-80%-a még így is válással és nem szexelnének emberek össze-vissza mindenkivel. Pedig minél szabadabb a világ, annál többen élnek így. Ergo ha ekkora igény van erre, akkor nem lehetünk monogamok, mert a monogam állatoknak eszükbe sem jut több egyeddel párosodni életük során.
2019. márc. 21. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is egy monogám állat vagyok, mert nekem se jut eszembe.
2019. márc. 21. 10:12
 13/14 anonim ***** válasza:

"Veszekedések, hisztik, megfelelés, féltékenykedés stb"

Na kezdjük azzal, hogy egy normális párkapcsolatban ezek közül egyik sincs jelen (nagyon ritkán esetleg viták). Ahol a mérleg nyelve nem mozdul egyértelműen, kérdés nélkül és nagy mértékben pozitív irányba az nem egy értelmes párkapcsolat, ki kell lépni belőle. Én ezeket nem is veszem párkapcsolat számba. Tehát a kérdés tök értelmetlen, mert egy működőképes párkapcsolatnál a mérleg mindig pozití irányba billen. Tehát maximálisan megéri kapcsolatban lenni.

2019. márc. 21. 11:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy valaki már benne marad olyan kapcsolatban, ahol a mérleg nem a pozitív irányba billen, attól még neked nem kell ezt tenned. Nálam már az is tarthatatlan, ha hosszútávon középen stagnál. Ha már annyi rossz van benne, amennyi jó, akkor semmi értelme. Teljesen alap, hogy inkább vagyok egyedül, minthogy beérjem valami szar kapcsolattal, amiben a másik féltékenykedik, hisztik vagy megfelelési kényszert akar rám kényszeríteni. Van önismeretem szóval tudom, mit akarok és tudom, mivel nem tudok együtt élni, baromi egyszerű az egész. Az érzelmeket pedig úgy pakolom félre, ha az okos döntés útjában vannak, hogy öröm nézni.
2019. márc. 21. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!