Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg ilyen rövid idő alatt elvirágzanak? Vagy erről a témáról férfiként inkább fogjam be a pofám?
Itt van például BB Évi, nagyon kicsi voltam még amikor ez ment a TV-ben. De akkor még aranyos, szexi csaj volt, meg is kettyintette rendesen az a bizonyos Renátó nevű olasz/magyar gitáros macsó. Most meg? Ki mászna rá erre a bányarémre? Senki, még egy csöves sem.
A nőknek tényleg ilyen rövid ideig tart a virágzásuk, a fénykoruk? 20-30 éves csajokra még minden férfi gerjed, mindenki baszná/bassza őket rendesen, de utána meg már senkinek sem kellenek. Holott egy férfi még 70 éves korában is kelendő akár, feltéve ha pénzes, vagyonos és van befolyása, vagy például letett valamit az asztalra, az egyik volt professzorom is 70+ éves és 29 éves nője van például.
Erről a témáról élőben jobb ha kussolok amúgy, mert ez vérlázító? Egyáltalán miért van ez így? Miért ilyen a világ? Anonim oldalon ezt a témát kivesézhetjük.
"A nők tényleg ilyen rövid idő alatt elvirágzanak?"
Igen, ahogy a férfiak is, az idő vasfoga senkit nem kímél.
Néha felvihogok mikor nálam idősebb ismerőseim szidják a korosztályukat, hogy milyen öregek.
Tudjuk, neked egy nő addig vonzó, amíg nem fejlődik ki a teste, 23 alatt. Kis mell, keskeny csípő, mint egy 10 éves kisfiú puncival. Viszont a férfiakat 70 évesen is vonzónak találod.
Értem.
Jó tudni, hogy az összes 30 év feletti nő egyedül senyved és mind úgy néz ki, mint BBÉvi, vagy mi. Egyáltalán nem jó hasonlítási alap, mivel beteg.
Tudnék ide linkelni én is sztárokat, és nőket, akik negyvenesen úgy néznek ki, hogy csorog utánuk mindenkinek a nyála.
Ez emberfüggő. Igen, vannak olyan negyvenes nők, akik nem találnak maguknak párt, és nem minden 70 éves se aranyfogú doktorember. Érted. Minden embernek van fénykora szerintem.
Néztél már szét itthon,hogy sok-sok 30-as férfi hogyan pukkannak le?Hinnan vetted,hogy ez csak a nők kiváltsága?
Most írjak ki én is egy kérdést,hogu mi nők még 30 felett is adunk magunkra,és micsoda kib@..ás,hogy bár sármosnak kellene hogy legyetek,de a többség ùgy elengedi magát,hogy rossz odanézni?
Sok pasi is csunyul és eltunyult!
Nekem nem kéne semmi pénzért egy 70,de még 50 éves pali sem 27 éves létemre.
". Utána meg mint egy darab romlott hús, nem kell már senkinek és vége az egésznek. "
Te ezt csak szeretnéd, mert te nem kellesz senkinek, és azzal áltatod magad, hogy hú milyen rossz lesz nekünk pár év múlva, míg te 70 évesen fogsz a huszonéves nők között válogatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!