Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzik magukat felsőbbrendűnek a csinosabb nők?
Én csinos vagyok, a ffiak állandóan megnéznek, megdícsérnek, olyan előzékenyek, h még ott is előreengednek ahol nem kéne...
Nenm érzem magam felsőbbrendűnek, inkább már zavar, h sokan észrevesznek és ami a legrosszabb, sokszor könnyűvérűnek is gondolnak.
A szépségnek v. csinosságnak is vannak hátrányai. Nem mindig irigylésre méltó.
Jajaj, "felsőbbrendűnek" érzi magát, csak mert nem akar veled kezdeni? Mintha kötelező lenne veled randizni, vagy bármi...
Miből "lehet érezni"? Milyen viselkedésre gondolsz? Nem foglalkozik veled, nem ugrik a nyakadba?
"Nem néz senkire, peckesen jár ha ránézek elfordul, ha kérdezek tőle valamit bunkó lesz és úgy válaszol"
Az csak a te bajod, hogy ezt felsőbbrendűségnek értelmezed. Szerintem ez nem csak a csinos nőknél van, hanem a legtöbb ember magatartása idegenekkel szemben....
#14-sel teljesen egyetértek! 👌
Általában azok gondolják, h a csinosak v. szép nők felsőbbrendűek, akik sajnos alsóbbrendűnek érzik magukat vmi. miatt.
A tartózkodó viselkedés és a pukkatag gőg nem ugyanaz.
A szép embereket sem lehet egy skatulyába begyömöszkölni,van aki barátságosabb és van aki tényleg jégtündér, de ez férfiaknál is ugyanígy.
16-ossal értek egyet.
Fogalmatok sincs mennyi munkájuk van benne.
A kőkemény edzések,diéta követése,nincs nasika,sütike.
Amúgy neked az a bajod,hogy nem érsz fel hozzájuk külsőleg és nem akarnak tőled semmit az égvilágon.
Ezt most komolyan gondoljátok, h azért felsőbbrendűnek kell titulálni vkit, mert jól néz ki??!
Függetlenül attól, h tett érte vmit v. sem.
Emberi értékrendszerekkel nagy a baj, úgy látom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!