Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzik magukat felsőbbrendűnek a csinosabb nők?
Ja, értem, szóval találkoztál néhány ilyen személlyel, akkor azt hiszed, hogy minden csinos nő ilyen. Nem a te ismertségi köröd a világ közepe.
Csinosnak mondott nő vagyok, kedves, barátságos és mosolygós vagyok. Persze, kihúzom magam, hisz milyen ronda már, ha görbe háttal megy valaki végig az utcán.
Büszke vagyok magamra, hogy vékony derekam, kerek izmos popsim van, mert én magam értem el, étkezéssel és sporttal.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy te hogy nézel ki, vagy csak szimplán irigykedsz rájuk, mert nekik a külsejük szebb, mint a tiéd.
nem a csinosság, a tehetség, a hozzáállás, a személyiség tesz felsőbbrendűvé. Egy főnök lehet halál ronda, de ha igazán jó, akkor a megjelenése nagyon is felsőbbrendű.
A csinos nőknek több a sikerélményük sok téren, emiatt erősebbnek és magabiztosabbnak érzik magukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!