Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még 30 évesen se tudok, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még 30 évesen se tudok, meg nem merek kezdeményezni nőknél. Azt se tudom mit hogyan kell. Mit tegyek ha ennyire béna vagyok?

Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 21:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Add önmagad, légy nyitott, merész előbb utóbb biztos jön valaki
2019. márc. 19. 23:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy az ilyen kérdésekre olyan nehéz válaszolni, anélkül, hogy többet tudna Rólad az ember..

Nincsenek barátaid sem..mondjuk ez az oldal tele van rosszindulatú emberekkel, csak a kedved fogják elvenni..

Ha szeretnél beszélgetni, akkor írj privit.. :)

2019. márc. 19. 23:58
 13/18 anonim ***** válasza:
3%
Amit eddig. Semmit. Mindenkinek így lesz a legjobb!
2019. márc. 20. 00:43
 14/18 anonim ***** válasza:

tanulj és fejleszd magad. ezek szerint eddig amit tanultál, az rossz volt.

ha az iskolában van egy könyv amiből vizsgázol és már ötödjére buksz meg, akkor nem a könyv, nem az anyag és nem a vizsga a hibás, hanem az, hogyan tanulsz. Szerintem te pontosan tudod, hogy mit kellene csinálnod, hogy elhívj valakit randira, vagy csak hogyan kellene bókolni, de nem mered kimondani a szavakat és megtenni a lépéseket, mert félsz.

2019. márc. 20. 08:12
 15/18 A kérdező kommentje:

14 es.

Félek de viszont nem tudom mit kell mondani Tuti be égnék.Szerintem 1 mondat után megállna a tudomány.

2019. márc. 20. 12:46
 16/18 anonim ***** válasza:

"Tuti be égnék"

oké, akkor égjél be, és akkor mi fog történni? Kitör a világháború? Bekerülsz a TVbe?

Elárulom, az égvilágon semmi nem történik, legrosszabb esetben lesz egy kínos élményed, legjobb esetben egy randid.

És most döntsd el, melyik a jobb, egy kínos eset vagy a tény, hogy 30 évesen még mindig nem tudsz csajozni

2019. márc. 20. 14:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Kerülni szoktam a kínos szitukat.Akkor elég sokat be kellene égnem hogy legyen sikerek szerintem.Tényleg semmi ötletem mit kell mondani.
2019. márc. 20. 22:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Kerülni szoktam a kínos szitukat.Akkor elég sokat be kellene égnem hogy legyen sikerek szerintem."

33 éves vagyok, házas, van egy gyönyörű kisbabánk, munkahely, lakás, autó, minden ami kell.

Szerinted én hány kínos szituációba kerültem egész életem során? MILLIÓBA! BILLIÓBA! Minden nap kínos helyzetek ütik fel a fejüket, mert minél magasabb szinten űzöd az életedet, annál kínosabb részek jönnek, akár munka, akár magánélet, akár szerelem, akár BÁRMI!

Amit te tehetsz, hogy a kínos eseményekből tanulsz, talpra állsz, erősebb leszel, tovább lépsz és nem érdekel hányszor fogsz nekimenni a falnak újra és újra és újra megpróbálod, még akkor is ha este sírva mész haza és úgy érzed el akarsz bújni a világ elől.

Ha nem emeltem volna fel a fenekemet és engedtem volna a félelmemnek, akkor még mindig az olcsó koli szobámban ücsörögnék, zacskós rizset ennék curry szósszal és számolgatnám a pár forintomat, hogy hogyan bírom ki hó végéig, amikor a szülők meg tudnak kevés pénzzel dobni.

Elárulok valamit, lehetsz 30,40,50 éves, sosem lesz könnyebb az élet. Az élet mindig nehezebb és nehezebb lesz, és mindig térdre kényszerít, mindig megaláz, mindig kínossá teszi a létezésedet. Neked csak egyetlen egy választásod van, ami meg fogja határozni az egész életedet. Összeesel a tehertől és várod a halált, vagy újra és újra felállsz és tovább csinálod. A választás a tied, te döntöd el melyiket akarod, de légy annyira férfi, hogy viseled a következményeit az életednek!

2019. márc. 21. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!