Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még 30 évesen se tudok, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még 30 évesen se tudok, meg nem merek kezdeményezni nőknél. Azt se tudom mit hogyan kell. Mit tegyek ha ennyire béna vagyok?

Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 21:55
1 2
 1/18 Hamvas rétihéja ***** válasza:
16%
Próbálj ki valami PUA kurzust.
2019. márc. 19. 22:07
 2/18 A kérdező kommentje:
Próbálgattam.Az szerintem kamu.
2019. márc. 19. 22:09
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Hát ebből nem fog kiderülni, mi az oka, hogy 30 vagy. Hol laksz? A szüleiddel? Mit dolgozol? Mi a célod az életben?
2019. márc. 19. 22:20
 4/18 Hamvas rétihéja ***** válasza:
57%
Mi az hogy próbálgattál? Most próbáltad vagy nem? Valami személyes kurzust, vagy csak a neten olvasgattál ezt azt, de sosem próbáltad ki.
2019. márc. 19. 22:27
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj egyből párkapcsolati céllal kezdeményezni. Nem is kell kezdeményezned. Csak simán ismerkedj emberekkel. Sokkal könnyebb párt találni, ha nem ezt gergeted görcsösen, csak összebarétkozol valakivel. Akár férfiakkal is. Simán be tudnak mutatni olyan nőnek, akivel megvan az összehang.

Az egészet ott rontod el, hogy csak az a célod, hogy párt találj. Ezért görcsös vagy és nyomásként éled meg ez pedig a nők számára is taszító. Szóval ne a párkeresés legyen a cél. Csak alakíts ki valami minimális kapcsolatot az emberekkel. Aztán vagy alakul belőle valami vagy nem. Annál nincs rosszabb taktika, mint random nőkhöz odamenni és leszólítani őket. Ez akkor se működik ha valakinek van hozzá bátorsága.

2019. márc. 19. 22:40
 6/18 A kérdező kommentje:
Csak a neten olvastam.De kipeóbálni nem mertem.Az már nem könnyü.
2019. márc. 19. 23:15
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
PUA nem működik. Ha kapcsolatot keresel tök haszontalan. Vagy ha nem egy buta, világáról nem tudó nővel akarsz lenni akkor se ér semmit. Hiába hiteted el vele pár napig, hogy milyen álompasi vagy, úgy is hamar kiderül ha nem így van. Tök fölösleges ilyen kamuzással próbálkozni.
2019. márc. 19. 23:17
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

Csak az számít hogy nézel ki! Ha szarul de büszkén akkor esélyed sincs !

Próbáld magad formába hozni, diéta , sport, öltözködés stb Ha ezek eddig is megvoltak abban az esetben a személyiségedet kellene feljlesztened.

2019. márc. 19. 23:19
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
Nincsenek barátaid, akik tudnának segíteni?
2019. márc. 19. 23:21
 10/18 A kérdező kommentje:
Nincsen senki aki tudna segíteni.
2019. márc. 19. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!