Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktál csinálni, ha a kiszemelted nálad csúnyább emberrel jön össze? Kiröhögöd?
2 röhögés között azon is gondolkodj el, hogy mégis az a srác varrja le a kiszemelt hölgyet, és nem te.
Hahaha :)
Miért kéne kiröhögni? Sosem röhögtem ilyenkor, egészséges az önbizalmam. Mi vicces neked ezen?
Előbb választanak egy "rondát" helyetted, mert te meg a személyiségeddel taszítod, miközben te azt gondolod magadról, hogy te jobb vagy és essenek hasra előtted.
Ha visszavennél az egóból és az arcodból, lehet elviselhetőbb lennél és ne választanák a szerinted rondábbat.
Engem volt hogy piszkált az egyik exem hogy 165cm létemre 60 kilósan 25 évesen, hogy milyen kövér vagyok. Utánam összejött egy kétajtós szekrénnyel, aki 90 kg volt és max 5cm-rel magasabb. Vagyis bocsánat teherbe ejtette ezt a 17 éves "kislányt" a pasi akkor 30 volt. LOL Én ezen persze hogy röhögtem.
A másik meg örökké piszkált a bőröm miatt holott az szerintem rendben, hogy 19 évesen 1-2 mittesszer előjön és kb hetente kergetett hogy kinyomja :/ összejött és gyereket is csinált egy olyan kráteres arcú nőnek akinek olyan mélyen lyukacsos az arca és pórusai, hogy 15m-ről is látszódnak.
Hát ezen van mit röhögni szerintem. Tök mindegy milyen emberek belül. Először a külső fog meg mindenkit. Ha az rendben jöhet a belső, ha az is rendben, akkor maradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!