Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges, hogy komoly nők is csalódnak?
Szàmos nő azzal érvel, hogy a nőcsàbàszok, csak a diszkós ribiket tudjàk felszedni, erre mennyi olyan eset van, hogy egx diplomàs, tehetős, komoly nőről jön a hír, hogy összeomlott, mert a hapsi, akivel féléve összejött, lelépett egy baràtnőjével, akivel 2 hónapja màr csalja.
A "komoly nő" meg szabadsàgot vett ki, mert lelkileg olyan rosszul van, hogy dolgozni se bír bemenni.
A komoly nőket tèvedhetetlennek àllítjàk be, még sem azok.
Akkor most van?
Ostoba emberek diplomàt kapnak a jogon, a turisztikàn, kereskedelmi meg egyéb helyeken - ezekből még a legbutàbb nők is le tudnak diplomàzni, mert csak MAGOLNI kell. Azért bonyolult fizikai egyenleteket levezetni egyàltalàn nem kis dolog. Nem annyiból àll az egész, hogy E=mc2 (màrmint mc a négyzeten, csak nem tudom kírni), bàr talàn te még erről sem hallottàl. Vagy te tényleg nem vàgod, mi a különbség egy fizikai PhD fokozat meg az àtlag diploma között?
Az eddigi összes nő, akivel volt dolgom, és úgymondd komoly volt, egy magatehetetlen, nagyképű, igazi bunkó volt. Sugàrzik belőle a gőg, magasabbrendűnek tartja magàt a szabadosabb lànyoknàl (akik igen, értelmesebbek, de ezt most nem részletezem) meg bizonyos férfitípusoknàl is.
Igen, komolyan gondoltam, szeretném folytatni a tanulmànyaimat, csak hogy nekem a kutatàsokkal és a publikàciókkal együtt nem pàr év lesz lesz a dolog, mint a "komoly nőknek", mivel a kereskedelmi diplomàval ellentétben azt, amit én szeretnék nem osztogathatjàk olyan sűrűn. De ha meglesz, akkor sem fogom a nők orra alà tolni, legyenek csak abban a hitben, amiben akarnak.
Amugy meg a kérdést néhàny itteni lelkes feminista vàlasz ihlette, miszerint a "komoly nők" nem olyan naivak, akiket a nőcsàbàszok meg tudnànak fektetni... a valósàg nem igazolja vissza ezt a mítoszt.
Nézd kérdező, szopni lehet, hogy tudnak. Abban aztán tényleg van tapasztalatuk, bár nem tudom 100000 f. asz után mennyire gusztusos a szájuk...
Nekem nincs diplomám az is tény, nem is lesz már.Túl öreg vagyok. Nem is érdekel. Én nem irigykedek rájuk sem, meg a diplomásokra sem. Egyszerűen nem tudok irigy lenni senkire, a ribikre meg pláne nem. Egyszerű nő voltam mindig, az is maradok. Akinek kellettem, annak így is megfeleltem.
A szopás tudása meg nem nagy dolog. Pár alkalom után megtanulja az ember, hogy hogyan is jó a másiknak ha akarja, gusztusa is van, és érdekli. Ez inkább személyiség függő. Komoly nők is tudnak szopni, ha akarnak,és érdekli őket. El kell fogadni, hogy nem mindenki rendelkezik ehhez a megfelelő érdeklődéssel. Akivel nem passzol az ember szexuális téren, azzal nem kell kínlódni. Sokan ezt teszik, de minek? Sza.rból nem lehet várat építeni. Ez van, ettől még nem kell a ribiket a magasságokba emelni, azokat meg lehúzni, akiket nem érdekel a szex minden formája.
A pénzért vett élvezet meg soha nem fogja pótolni senki számára maximálisan azt, amikor a vele hasonló érdeklődésű emberrel van együtt. Ez inkább igénytelenség. Pl.bárki jó csak hagy dugjam se.ggbe. Mindezt 5 percig tartó élvezetért. Nos, nekem sem érné meg kockára tenni az egészségemet, és az elveimet, valamint a pénzemet sem, ezért a semmi időért,pedig nem vagyok komoly, diplomás nő. :D
Nos kérdező, leendő diploma ide vagy oda, te sem tűnsz túl okosnak.
Itteni mítosz.... Persze. Komolyan beveszel mindent, amit itt olvasol? Belefutottál pár ilyen nőbe, 10,15,20.Akkor már mindenki ilyen? Valóban vannak egoista egyének, de most elköveted te is butaságodban azt, hogy kőkeményen általánosítasz. Egyszerűen arról van szó, hogy peches voltál. Nekem is voltak, vannak ilyen élményeim, de mégsem húzom rá egységesen mindenkire azt, hogy ők is ilyenek. És még diplomám sincs, csak simán használom az eszem. Neked se ártana. Nem bántásból írom ezt, de úgy gondolom ideje neked is leszállni a magas lóról. Még túl nagyot eshetsz az életben...
Bàr én nem jàrok prostihoz, viszont azt gondolom, a pénzért vett élvezettel nincs gond.
Egy baràtnő sosem lesz olyan figyelmes, mint egy prosti vagy egy olyan làny, aki egyéjszakàs kapcsolatokban van benne. Egy baràtnővel mindig bajok vannak, hogy ezt-azt nem akarja. Előbbiekkel nincsenek ilyen gondok. Nyugodtan a szàjukba lehet élvezni, anàlt mindent kipróbàlnak. Egyik a pénzért, màsok a buli kedvéért.
Dögunalmas lehet az ilyen tipikus komoly baràtnővel a szex. Én azt szeretem, ha egy nővel kiélhetem a vàgyaimat, szanaszét dughatom. Baràtnővel ott vannak azok az érzelmes maszlagok, erre nem lenne türelmem figyelni. Akivel csak össze tudok jàrni szexelni, azzal nincsenek olyan gondok, élvezhetem a testi örömöket, gondolom a prostival sem lehet màsképp.
Soha nem kellene nekem komoly nő, akkor inkàbb egy luxusprosti.
"Szàmos nő azzal érvel, hogy a nőcsàbàszok, csak a diszkós ribiket tudjàk felszedni..."
Az igazi nőcsábászok már túl vannak azon, hogy diszkós ribiket szedjenek fel. Ők már nem jelentenek nekik kihívást, ellentétben az önmagukat komolynak tartó nőkkel. Tehát utóbbiak lesznek a célcsoport és nem a személyiségük vagy a külsejük miatt, hanem mert nagyobb kihívást jelentenek. Tehát az egész nem a nőről, hanem a kihívásról szól. Amint a pasi eléri a célját, a nő tovább már nem lesz vonzó.
Amikor erre a nő rájön, akkor természetesen rosszabbul viseli, mert okosabbnak gondolta magát ennél és mégis átverték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!