Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges, hogy komoly nők is csalódnak?
Szàmos nő azzal érvel, hogy a nőcsàbàszok, csak a diszkós ribiket tudjàk felszedni, erre mennyi olyan eset van, hogy egx diplomàs, tehetős, komoly nőről jön a hír, hogy összeomlott, mert a hapsi, akivel féléve összejött, lelépett egy baràtnőjével, akivel 2 hónapja màr csalja.
A "komoly nő" meg szabadsàgot vett ki, mert lelkileg olyan rosszul van, hogy dolgozni se bír bemenni.
A komoly nőket tèvedhetetlennek àllítjàk be, még sem azok.
Akkor most van?
Nincs tévedhetetlen ember.
A diszkós ribik meg minden, csak nem okosak.Attól, hogy minden eléjük kerülő farkat válogatás nélkül leszopnak, még nem lesz agyuk.
"az életből tanulnak"
Behaltam.
"A "diszkós ribi" az esetek többségében sokkal értelmesebb, mint a "komoly nő"
Előbbiek ugyanis az életből tanulnak, làtjàk, hogy működik a vilàg a mindennapokban, utóbbiak egyetemi tankönyvekből, meg a híradóból (többségében nem is természettudomànyt tanulnak, tehàt a logikus gondolkodàsuk sem fejlődik). Tévhit, hogy az àltalatok lesajnàlt nők ostobàk lennének. Tévhit, mert sokkal rafinàltabbak, mint az àtlag nő."
Ebből amit ide leírtál, max. tapasztalatokat nyernek, hogy kinek milyen a farka, mit tud az ágyban, és szaglik-e neki.Na meg mennyire könnyen megkapható az illető pasi.Ez lenne az a nagy "élettapasztalat, meg okosság"? :D Atyavilág...:D Nekem nem kéne ilyen áron az ő "okosságuk".Inkább azt mondom, hogy átlagon felüli gusztussal rendelkeznek, mivel ugye minden farkat bevesznek a szájukba, beengednek a puncijukba, ami előtte kitudja kinek a nemi szervében, végbelében, szájában járt.A nemi betegségek meleg ágya.És bizony a gumit még mindig nem elegen használják alkalmi dolgoknál sem, na meg az sem véd meg minden sza.rtól.Ez inkább mérhetetlen butaságra utal, mint okosságra.
Nem én nevezem, így őket, a (irigy) nők ragasztottàk ràjuk a "diszkós ribi" nevet.
Szerintem semmi ribiség nincs abban, ha valaki szereti a szabadosabb szexet, nekem kifejezetten bejön ez, az ilyenek àgyban is jobbak.
Komoly nőknek egy értelmes gondolata nincs, többségében csak arról tud beszélni, amit az egyetemen tanítottak nekim. Az meg rendszerint nem olyan gyönyőrű témakör, mint amilyen pl. a fizika, hanem a rendkívül unalmas jog, turizmus, kereskedelem, meg egyéb fassàgok, amik senkit sem érdekelnek.
#15 legalàbb azok tudnak szopni. :D
Komoly nő rendszerint idengedik a durvàbb dolgoktól, és vagy szarul csinàlja, vagy sehogy.
Nem véletlen, hogy nagyon sok üzletember, akinek tanult, komoly felesége van, luxusprostihoz jàr, és komoly összegeket fizet. Véletlen? :D
A komoly nő az életben ostoba, mert csak annyit tud, amennyt az egyetemi tankönyveiből tanult (jog, stb...) a màsik lànytípus meg a való életben.
Komoly nő 2 percig nem tudna meglenni egy veszélyesebb helyen, mert nem ékelmes, és nincsenek ott a tankönyvei meg a tanàr, hogy megkérdezze.
Ironizàlhatsz nyugodtan, attól nem lesz igazad. Én értelmes komoly nőt nem làttam még. Egyébként is, ha meglesz a doktorim, és valóra vàlik az àlmom, hogy komzológus legyek, akkor a szar, könnyű kereskedelmi diplomàj eltörpül, merz magolni mindenki tud, de a bonyolult fizikai egyenleteket levezetni, nem.
Kérdező, te vagy a legjobb példa arra, hogy teljesen ostoba emberek is kapnak diplomát. Egyszerűen, végtelenül ostoba vagy, még ha igaz is amit a doktoridról írsz. Hogy majd neked egyszer lesz olyanod. Lehet. De hogy az emberekhez nem értesz, és egyetlen értelmes érved vagy gondolatod sincsen (a fizikát leszámítva, gondolom)ráadásul semmilyen tapasztalatod sem, az elkeserítő. Te azért ajnározod itt a buta ribiket mert legalább ők nem néznek le az ostobaságod miatt.
Már a kérdésed is hülyeség amúgy, senki sem állítja be a komoly nőket, saját magát sem tévedhetetlennek. Nyilván, mi jobban válogatunk, nekünk más a fontos, mint annak aki csak a külsőre vagy pénzre megy, viszont mi is tévedhetünk, mert emberből vagyunk. Ráadásul a másik ember viselkedéséért nem felelek. Én alapjáraton megadom a bizalmat és a tiszteletet a másiknak, mivel sosem csalnék meg senkit, ez az utolsó opció ami eszembe jutna a másikról is. Szerencsére még nem csaltak meg, de elő fordulhat, ugye minden az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!