Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elítélendő, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, ha valaki csak azért marad a baràtnőjével, mert nincs nàla jobb?

Figyelt kérdés

Nem mondjàk ki, de rengeteg pasi lehet helyzetben. Manapsàg az ismerkedés nehezebb, sokan örülnek, ha beakad valamilyen csaj.

Igen, az esetek többségében annyira nem is jön be a csaj. DE! legalàbb lehet jàrni valakivel, van szex. Viszont soha nem mondja meg hogy, "igazàból màs nő kellene, csak te akadtàl, azért vagyok veled"

Tudom mit fogtok mondani: ez nem tisztességes.

Oks.

Na, de akkor ha elhagy a csaj, honnan lesz uj nő?

Na ez az, sehonnan. Szal akkor mi a gond?

2019. márc. 17. 20:17
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Mindig megmosolyogtat, amikor a nők szinte istenként tekintve magukra, egzakzat módon igazsàgot

Talàn majd regàlok a vàdakra, bàr nem tudom érdemes-e. Egy nőt lehetetlen elgondolkodtatni.

2019. márc. 18. 14:31
 22/30 A kérdező kommentje:
*igazsàgot osztogatnak
2019. márc. 18. 14:49
 23/30 anonim ***** válasza:
4%

Egyáltalán nem elítélendő.

Lehet, hogy a mai, feminizmustól agymosott nők egy része "grrlpower" üzemmód alapján úgy érzi, hogy joga van ítélkezni emiatt, de ne hallgass rájuk.

Eleve ez az oldal is egy ilyen tipikus női léleksimogató, ahol a nők csak áldozatok és vétlenek lehetnek. A férfiak felé ellenben annyi empátia sincs, mint egy hangya felé.

Sajnos ezt a "jobb híján" gondolkodásmódot csak azok értik meg igazán, akik voltak már ilyen helyzetben. A nők és a sikeres férfiak csak megvetést fognak adni számodra, mivel ők soha nem tapasztalták a magány és a kudarc keserűségét, soha nem élték át, hogy milyen az, amikor már az öngyilkosságon gondolkozol a nőhiány miatt. Amikor a nők számára semmi vagy, amikor csak elutasítást kapsz, amikor tudod, hogy férfiként NULLÁRA értékelnek.

Más szempont: senki nem kényszeríti a nőt, hogy az adott férfival maradjon. Ha vele marad, az A NŐ FELELŐSSÉGE. Merthogy ezt sokan szeretik elfelejteni. Hogy a NŐKNEK IS VAN FELELŐSSÉGE ugyanúgy a párválasztásban.

Az egész jelenség egyébként teljesen megmagyarázható a közgazdaságtan törvényszerűségeivel. Neked van egy keresleted: nőt akarsz. Szexuális ösztönöktől vezérelt férfi vagy, akinek kell a nők társasága. A jó nőknek nem jössz be. Akkor teljesen logikus, hogy inkább egy kevésbé jó nő mellett maradsz, akivel ugyan boldog nem vagy, de legalább boldogtalan sem annyira. Miért kéne neked a magányt vagy a prostituáltakat választani, ha akad olyan kínálat (nő), aki a "termékét" önként felajánlja neked, és megkapod azokat a dolgokat, amikre férfiként szükséged van: a nőt. Akivel szexelhetsz, aki vonzónak talál, aki férfiként értéket lát benned.

2019. márc. 18. 16:34
 24/30 anonim ***** válasza:
88%
Mert, és ezt férfiként mondom, egy férfi nem csinál ilyet. Egy férfi küzdjön meg azért, amit (akit) akar, vagy pusztuljon bele a próbálkozásba. Én is sokat voltam egyedül, most is egyedül vagyok, mégis azok az élményeim, amiket nekem igazán vonzó csajokkal éltem át, még ha sokat kellett is várni rájuk, ezerszer többet érnek, mint valami megalázó kompromisszumkapcsolat.
2019. márc. 18. 22:46
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

24-es: igen, ez is tipikusan olyan mese, amit a társadalmi elvárások próbálnak letuszkolni a férfiak torkán. "Küzdjön, vagy pusztuljon bele." Mert miért is?

Miért is nem érezheti jól magát? Mert az nem "férfias"?

Had ajánljam figyelmedbe Esther Vilar gondolatát: férfiasnak nevezzük mindazt a tulajdonságot és cselekedetet, amely a nők számára valamilyen haszonnal jár.

Mivel abból a nőknek nincs haszna, ha egy férfi csak jól érzi magát, ezért nyilván kritizálni kell.

2019. márc. 19. 06:31
 26/30 anonim ***** válasza:
88%
Embere válogatja, de én soha nem tudtam, nem tudnám jól érezni magam a langymeleg pisiben. Szexkapcsolatom volt már olyannal, akiről tudtam, hogy nem lesz a szerelmem, de ott ezt is is tisztáztam már az elején, hogy ebből nem lesz több.
2019. márc. 19. 08:47
 27/30 anonim ***** válasza:
78%

"A nők és a sikeres férfiak csak megvetést fognak adni számodra, mivel ők soha nem tapasztalták a magány és a kudarc keserűségét, soha nem élték át, hogy milyen az, amikor már az öngyilkosságon gondolkozol a nőhiány miatt."

Egyszerűbb azzal áltatnod magad, hogy aki nemcsak a saját érzéseire képes tekintettel lenni, az sosem szenvedett még igazán, mint szembenézned azzal a ténnyel, hogy rohadtul önző és empátiátlan vagy, ugye? Erről beszéltem, annyira sajnáljátok magatokat az egyedüllétetek miatt, hogy teljesen fals elképzeléseket gyártotok a többi ember múltjáról és lelkivilágáról, és erre alapozzátok az összes érveteket, erre hivatkozva legitimizáltok minden szarságot, amit elkövettek mások ellen. Nem várhattok együttérzést a nőktől, ha ti képtelenek vagytok tanúsítani feléjük azt, mert előre eldöntöttétek, hogy nincs is miért, annyira aranyéletük van.

Most pedig pontozzatok le. Izomból.

2019. márc. 19. 08:48
 28/30 anonim ***** válasza:
25%

Van bennem empátia - csak nem a nők felé, hanem a sorstárs férfiak felé. És ez nem véletlen. A nőktől én miféle empátiát kaptam fiatalabb koromban? A fiatalkorom elszállt. Aminek szexuálisan a fénykoromnak kellett volna lennie, odalett. Csak egy sötét folt éktelenkedik ott. 22 éves koromig nem kaptam a nőktől semmit.

Nem vagyok önző. Hanem önzővé váltam.

Együttérzést nem várok a nőktől, ahogy egy haltól sem várom el, hogy énekeljen. Sosem értették meg, milyen mentális pusztítást okozott nálam a kimaradt időszak. Milyen érzelmi nyomorba taszított. Milyen sérüléseket szaggatott a lelkemen. Sosem kapom vissza azt az időt. Ez már nem gyógyul be, ezt csak kezelni tudom.

Mindazonáltal nem ártani akarok a nőknek. Hanem részesülni azokból a dolgokból, amit a nők nyújtani tudnak. Nem tartok pisztolyt a fejükhöz, hogy velem legyenek. Szabad akaratukból döntenek így.

De miért kéne nekem jobban figyelembe venni az ő érdekeiket, mint amennyire ők foglalkoztak velem fiatalabb koromban?

Miért elítélendő, ha egy férfi oly módon viszonyul a nőkhöz, amilyenné a női nem kollektíven formálta?

Mert a nők ezt megtanították. Hogy a rendes, odaadó, kedves hozzáállást nem értékelik. Nekik az önző, alfa magatartás a vonzó (amihez természetesen jó külső társuljon).

2019. márc. 19. 10:24
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

„De miért kéne nekem jobban figyelembe venni az ő érdekeiket, mint amennyire ők foglalkoztak velem fiatalabb koromban?”

Azt kellene felfognod, hogy én, csak mert vaginám van, NEM vagyok azonos azokkal a nőkkel, akik x évvel-évtizeddel ezelőtt kicsesztek veled, tehát semmi jogod rajtam venni elégtételt az én megismerésem előtt elszenvedett sérelmeidért. Mint ahogyan te sem érzed fairnek saját magaddal szemben, ha potenciális erőszaktevőnek kiáltanak ki, csak mert léteznek férfiak, akik már erőszakoltak meg nőt – és lecsukni sem fog téged senki azokért a bűnökért, amelyeket hímnemű egyének követtek el ugyan, de NEM személyesen TE. Nincs olyan, hogy „a női nem kollektíven”; olyan van, hogy az Ica, a Juci és a Mari, tőlük viszont már független az, amit te az Évivel művelsz, csak mert – idézlek – „részesülni AKARSZ azokból a dolgokból, amiket a nők nyújtani tudnak”.

Persze felmerül a kérdés, hogy szerinted mégis mi az, amit a nőknek kötelességük lett volna megadniuk neked fiatalabb korodban, de galád módon megtagadták tőled. Csak mert a szavaid („A fiatalkorom elszállt. Aminek szexuálisan a fénykoromnak kellett volna lennie, odalett. Csak egy sötét folt éktelenkedik ott. 22 éves koromig nem kaptam a nőktől semmit.”) arra engednek következtetni, hogy azért neheztelsz a nőkre és tartod őket egyet nem érzőnek, kvázi gonosznak, mert a kiszemeltjeid nem dobták szét a lábaikat neked, és ez az, ami szerinted feljogosít téged arra, hogy kihasználd most, akit tudsz. (Ezek szerint azóta jó külsejű alfává váltál? Hiszen rajtuk kívül senkivel nem hajlandók szóba állni a nők.)

2019. márc. 19. 11:51
 30/30 anonim ***** válasza:

Annyi hiba van a gondolatmenetedben, hogy már felsorolni is sok lenne. Csak dióhéjban:

"Azt kellene felfognod, hogy én, csak mert vaginám van, NEM vagyok azonos azokkal a nőkkel, akik x évvel-évtizeddel ezelőtt kicsesztek veled,"

Neked meg azt kellene felfognod, hogy az ember érzelmi világa nem a felfogáson alapul. Az érzelmeket nem tudod közvetlenül befolyásolni. Megélni tudod őket, feldolgozni - módosítani, felülírni nem. Ha valakinek meghal egy szerette, az gyászt fog érezni. Hiába tudja logikusan, hogy már öreg volt, beteg volt stb. attól még gyászolni fog. Ha valakit a legmeghatározóbb korban elutasítottak, figyelmen kívül hagytak a nők, annak szintén meglesz az érzelmi következménye, amely nem módosítható utólag.

"tehát semmi jogod rajtam venni elégtételt az én megismerésem előtt elszenvedett sérelmeidért."

1) Talán te döntöd el, hogy kinek mihez van joga? Egy férfinak nem tiltja semelyik törvény, hogy manipulációval, meggyőzéssel, és trükkökkel érjen el szexuális eredményt egy nőnél.

2) Nem elégtételt akarok én venni. Egyszerűen csak élvezem a női társaságot, a szexet. Nem akarok kimaradni belőle.

"Nincs olyan, hogy „a női nem kollektíven”"

De igen van. Egy férfi a felnövése során sok-sok lánnyal, nővel találkozik, lép kapcsolatba. Ha az első 22 (vagy 20, vagy 25, vagy 29 stb. kinek mennyi) évében csak elutasítást kap a nőktől, és levegőnek nézik, akkor bizony kialakul egy kollektív világnézet a nőkről.

"olyan van, hogy az Ica, a Juci és a Mari, tőlük viszont már független az, amit te az Évivel művelsz,"

Igen, csakhogy tudod jól, hogy Évi is korábban pontosan úgy kezelt volna, mint Ica, Juci és Mari. Fiatalabb korodban ugyanúgy levegőnek nézett volna, vagy elutasít. És mielőtt jön a "nem tudhatod blablabla" szöveg, ne fáraszd magad. Ha addig egy kivétel sem akadt, akkor nem hiszem, hogy ő lett volna a kivétel. Ily módon közvetlenül nem is vétkes, de a neheztelés rá is ki fog terjedni.

"Persze felmerül a kérdés, hogy szerinted mégis mi az, amit a nőknek kötelességük lett volna megadniuk neked fiatalabb korodban, de galád módon megtagadták tőled."

Hú te nő... ennyire kiforgatni a szavakat és elferdíteni az információkat. Hol mondtam én olyat, hogy bárkinek kötelező bármit is csinálni? Hogy a férfiaknak alanyi joga van a szexhez? Nem mondtam ilyet. Én azt mondom, hogy HA EGY FÉRFI A LEGFONTOSABB ÉVEIBEN NEM JUT SZEXHEZ, AKKOR TELJESEN ÉRTHETŐ EREDMÉNY, HA KIALAKUL BENNE A NEGATÍV ÉRZELMEKNEK EGY KOMPLEX TÖLTETE, AMI UTÁNA AZ EGÉSZ ÉLETÉRE ÉS A NŐKHÖZ VALÓ HOZZÁÁLLÁSÁRA KI FOG HATNI. Ezt a tételt állítom én.

"arra engednek következtetni, hogy azért neheztelsz a nőkre és tartod őket egyet nem érzőnek, kvázi gonosznak,"

Már megint kiforgatod a szavaimat. Nem tartom őket gonosznak. Tudod miknek tartom a nőket? Meg úgy kollektíven az emberiséget? Biológiailag állatnak. Egy gondolkodni képes, de alapjaiban véve ösztönvezérelt állatnak. Mint ahogy az állatvilágban is a természetes szelekció miatt a hímpéldányok egy jelentős része elesik a párzás lehetőségétől, ugyanúgy igaz ez az emberekre is. Csakhogy az állatvilággal ellentétben, a párzási piacról kiesett férfiak jórésze kellően értelmes ahhoz, hogy felfogja a kudarcait. És amikor megérti, hogy őt a nők a hierarchia aljára tették, úgy teljesen érthető következmény, ha emiatt megkeseredik/frusztrált lesz/önbizalomhiányos/gyűlölettel teli/depressziós/szorongós/halálvágyós.

"mert a kiszemeltjeid nem dobták szét a lábaikat neked"

itt nem csak a szexről van szó, hanem arról, amit a szex jelent. Hogy vágynak rád. Hogy értéket látnak benned. A szex a férfiként való legmagasabb fokú elfogadásodat jelenti. Ha nincs olyan nő, aki ebben részesített volna életed folyamán, az azt jelenti, hogy a te férfiként való értéked pontosan NULLA. Na ez az a tény, amit nem lehet feldolgozni tragikus lelki következmények nélkül.

"és ez az, ami szerinted feljogosít téged arra, hogy kihasználd most, akit tudsz."

Ismétlem: nem az a célom, hogy bántsak, vagy kihasználjak bárkit is. Minden nő a szabad akaratából van velem. És igen: a törvény nem tiltja.

"Ezek szerint azóta jó külsejű alfává váltál"

A külsőm valóban jelentősen javult 22 éves korom után. Elmúltak a pattanásaim, férfiasabb lett az arcom, markánsabbak az arcvonásaim. Erősebb testalkat lettem, könnyebben izmosodok és úgy összességében is a megjelenésem vonzóbb, vagányabb lett. Nem az én érdemem: egyszerűen csak kijött a genetikám előnyös oldala.

"Hiszen rajtuk kívül senkivel nem hajlandók szóba állni a nők"

Ezt meg már megint honnan a répából vetted? Azt mondtam, hogy a természetes szexuális vonzalom legnagyobb mértékben az alfa férfiakat illeti. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy csak a legjobb pasik jutnak nőhöz, hanem azt, hogy a nők más férfiakat kompromisszumok alapján választanak. Mivel tudják, hogy Alfa Aladárt úgyse kaphatnák meg hosszútávra, mivel két hét múlva valószínűleg már másik nőt fog döngetni - és megteheti, elvégre alfaságának köszönhetően válogathat a nők közül - így inkább választják Béta Boldizsárt.

Ha ezen hozzászólás alapján még mindig nem érted meg a mondandómat, akkor nincs értelme tovább folytatni ezt a vitát. A gondolatmenetemet már leírtam. A kérdező, és a hozzá hasonló nehézségekkel küzdő férfiak számára építő jellegű gondolatokat nyújtottam. Ez volt a célom. Te meg azt gondolsz innentől, amit akarsz.

2019. márc. 19. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!