Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért van az, hogy többségetek nem akar komoly kapcsolatot, fél elköteleződni vagy egyáltalán megpróbálni egy párkapcsolatot kialakitani?

Figyelt kérdés

A kérdésem leginkább a 30 év feletti fenti módon gondolkodó férfiakhoz szól. Tudom, talán általánosító, de nem annak szánom, tisztában vagyok vele, hogy vannak kivételek.

Csak egy jó ideje nem találkoztam olyan férfival, aki ne csak szexet vagy ne egy (pár) alkalmas találkozást akart volna.

Eddig abban bíztam, talán a 30 év feletti pasik már komoly kapcsolatban gondolkodnak, de eddig senki ilyennel nem hozott össze az élet.

Férfiak, ha látjátok, hogy valakinek nagyon tetszetek, jól érzitek magatokat a másik társaságában, miért fogjátok menekülőre, miért csak szexpartnert láttok a másikban?

Mi kellene ahhoz, hogy tovább gondoljátok a dolgot?

Köszönöm a válaszokat :-)

2019. márc. 17. 16:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%
Én akkor biztos egy masik homo egyén vagyok mert már 14 éves korom óta igazi kapcsolatot akarok ami nem 1-2 éves hanem ami öreg korig tart... igen biztos hogy másik ember típusba tartozók :D
2019. márc. 30. 20:05
 22/25 anonim ***** válasza:

előrebocsájtanám, hogy én is nő vagyok.

szerintem ez teljesen rajtad meg a tudatalattidon múlik.

Nekem soha de soha nem volt olyan, hogy valaki csak egy éjszakára akart volna, mert akivel összejöttem, az mindig évekig mellettem maradt. (illetve az ilyen egyéjszakás szándékúakkal valószínűleg eleve szóba sem álltam vagy nem tudom... ők meg se környékeztek)

viszont nálam is van egy visszatérő bibi, ugyanis olyan sem volt soha, hogy egy év alatt 7-8 ember randira hívott volna.

Nekem az akadály mindig ott volt, hogy eleve ki sem kezdett velem szinte senki, pedig jól néztem ki mindig (visszatekintve a fiatalabb kori képekre, nagyon szép voltam) de most se panaszkodhatok. Mégis van bennem valami tudatalatti akadály, ami miatt oda se mertek jönni soha a férfiak.

Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy valahogy a viselkedésed váltja ki azt, hogy a férfiak azonnali szex hiányában lelépnek tőled. Én hiszek abban, hogy ha valaki esetleg kezdetben csak szexet is akart, akkor is el tudod úgy varázsolni, hogy mást is akarjon (persze itt most nem a tinderezésre gondolok). Sőt felteszem, a legtöbb férfi első gondolata sohasem a házasság, hanem a mielőbbi szex :D

Szóval valahogy magadnak kell rájönnöd, hogy mit csinálsz "rosszul" mert szerintem nem a férfiakban van a hiba, hiszen, ha körülnézel, rengeteg a házas meg kapcsolatban lévő férfi.

Itt megjegyezném, hogy ez kemény munka lesz, mert én sem tudom a saját problémámra a megoldást, bár hangyalépésben azért haladok. De a lényeg, hogy ha mindig ugyanaz a probléma tér vissza más-más emberekkel, akkor a saját tudatalattidban keresd az okokat.

2019. márc. 30. 21:13
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :-)

22#, valószínűleg igazad lehet.

Csak azért nehéz rájönnöm, hol rontom el, mert 25 éves koromig nekem összesen csak kettő kapcsolatom volt, egymás után, mindkettő inkább hosszabb (2 és 4 év). Az utolsó után tartottam egy hosszabb szünetet és azóta nem sikerül komoly.

És tényleg aki megkörnyékez, vagy már foglalt egyébként, vagy még abban a szakaszban van, hogy minél több nővel szeretne lenni vagy egyszerűen nem lát bennem semmit, amiért érdemes lenne folytatni az ismerkedést.:-/

De mindenképp köszönöm a választ, átgondolom :-)

2019. márc. 31. 10:11
 24/25 anonim ***** válasza:
52%
Van ilyen "szakasz"? Én amióta eszemet tudom, tartós kapcsolatot szerettem volna, nem "minél többet". (32/F)
2019. márc. 31. 15:48
 25/25 A kérdező kommentje:
#24, Te a kivétel vagy, mint normális pasi :-)
2019. ápr. 22. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!