Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért van az, hogy többségetek nem akar komoly kapcsolatot, fél elköteleződni vagy egyáltalán megpróbálni egy párkapcsolatot kialakitani?

Figyelt kérdés

A kérdésem leginkább a 30 év feletti fenti módon gondolkodó férfiakhoz szól. Tudom, talán általánosító, de nem annak szánom, tisztában vagyok vele, hogy vannak kivételek.

Csak egy jó ideje nem találkoztam olyan férfival, aki ne csak szexet vagy ne egy (pár) alkalmas találkozást akart volna.

Eddig abban bíztam, talán a 30 év feletti pasik már komoly kapcsolatban gondolkodnak, de eddig senki ilyennel nem hozott össze az élet.

Férfiak, ha látjátok, hogy valakinek nagyon tetszetek, jól érzitek magatokat a másik társaságában, miért fogjátok menekülőre, miért csak szexpartnert láttok a másikban?

Mi kellene ahhoz, hogy tovább gondoljátok a dolgot?

Köszönöm a válaszokat :-)

2019. márc. 17. 16:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
Pedig én nem ezt látom, kérdező. Nekem egy beszélgetésért is nagyon komolyan tepernem kellett, de általában csak elutasítanak és kész.
2019. márc. 17. 19:07
 12/25 anonim ***** válasza:
62%
Azért vannak olyan nők is, akik nem olyanok, mint akiknek leírjátok őket... Nekem sohasem számított, hogy milyen egy pasi külsőre... Nem ez alapján ítélek meg senkit, még is csak balfékekkel volt párkapcsolatom... Ebben van jóképű és kevésbé jóképű és olyan, aki nem jóképű..
2019. márc. 17. 19:16
 13/25 anonim ***** válasza:
73%

Rossz emberekkel találkoztál eddig úgy néz ki.

Kicsit próbálj az eszedre hallgatni és ne csak a szívedre, lehet a kis szótlan Józsi odavan érted, csak fél kezdeményezni, és még hűséges is lenne...

2019. márc. 17. 19:46
 14/25 anonim ***** válasza:
65%

Az elég nagy baj, ha valaki férfi létére fel kezdeményezni. Ha csúnya,ha nem. Az már elég vicces,ha a nőnek kell becserkeszni egy férfit.

Sajnos nem sok igazi nővel lehet találkozni, ezért óvatosak a férfiak!

2019. márc. 17. 20:33
 15/25 anonim ***** válasza:
51%
Akarnak kapcsolatot, csak nem veled. A) nem tart jó nőnek, nem vagy elég csini ahhoz, hogy felvágjon veled a külvilág előtt, B) nincs jól fizető állásod, gazdag családod, esetleg örökség a nagyszülőktől, amivel biztosítva látná a kényelmes életet. Ha ebből a kettőből egy is meglenne neked, már megkérnék a kezed.
2019. márc. 18. 00:03
 16/25 A kérdező kommentje:

#13, :-) köszi, de Józsi tényleg nincs

Általában csak azokkal randizok, akik el is hívnak, megszólítanak, így gondolnám, az a fajta szimpátia már megvan, ami felvállalhatóvá tenne.

De kb. Egy éve lett vége a kapcsolatomnak és azóta már vagy 7-8 randim volt (különböző helyeken ismerkedtem előtte össze velük, nem a néven) és a randi mindegyike úgy végződött hogy vagy fel akart vinni a pasi magához vagy hozzám akart volna feljönni. A visszautasításra pedig volt aki teljesen eltűnt vagy pár napig még írogattunk és utána vált köddé. :-/

Emiatt kérdeztem.

2019. márc. 18. 14:44
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
A férfiak zöme tartós kapcsolatot akar, de olyasvalakivel, akivel úgy érzi, hogy jó vásárt csinált, és megéri feláldoznia a szabadságát. Ez azt jelenti, hogy akik tőled nem akarnak komoly kapcsolatot, azok nem tartanak elég jó csajnak.
2019. márc. 18. 22:42
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :-)

Hát, ha a külsőn múlik.. Sokkal többet nem tudok magamból kihozni O:)

2019. márc. 19. 14:27
 19/25 anonim ***** válasza:
Az nem gond, ha kihoztad magadból a legtöbbet, akkor valószínűleg lesz olyan, akivel mindketten eléggé tetszetek egymásnak. Ne tedd irreálisan magasra a mércét, és ennyi.
2019. márc. 19. 15:56
 20/25 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi :-)

Csak legyen egy pasi, aki szintén nem teszi nálam magasabbra azt a mércét.. O:)

2019. márc. 19. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!