Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok 21 évesen olyan nőt akinek még sosem volt barátja?
Nekem sem volt még barátnőm, ezért jobb lenne egy olyannak aki velem egy "szinten" van.
Ennyi idősen találhatok ilyen barátnőt?
Van olyan lány akit zavar az ha még ennyi idősen sem volt barátnőm?
Egy szűz lánynak is vannak elképzelései ...
Vagyis semmi előnyöd nem lesz ha találsz egy ilyet ! Elsőre is magabiztos , ügyes, naygfarkú pasit akarnak .
kezdjük azzal, hogy nem vagy egy szinten egy olyan lánnyal, akinek még sosem volt barátja
teljesen más elképzelései lehetnek
Eddig kétszer volt dolgom fiúkkal.Az első elvileg tapasztalt volt,de most visszagondolva annyira nem(pedig tapasztalt,idősebb lányokkal volt dolga,akik megmondták neki a tutit),2.srác,akivel kavartam volt igazán tapasztalt.
Engem nem zavarna,ha közösen fedeznénk fel a sráccal,hogy kinek mi a jó.:D Nem rohanunk sehova sem,szóval nem lenne a dolog semmi bajom sem.
Számomra sokkal fontosabb lenne,hogy komolyan gondolja azt,hogy kapcsolatot akar...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!