Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A GYIK ez a rovata elméletileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A GYIK ez a rovata elméletileg arra való, hogy segítse az embereket a társkeresési problémákban. Hogy lehet akkor az, hogy a lúzerek gyűjtőhelye lett?

Figyelt kérdés

Ha bejön ide az ember, nem segítséget talál, hanem hihetetlenül erős, negatív gondolkodást, amitől még tovább süllyedhet az ember. Naphosszat csak a kifogások hosszú sorát olvassa itt az ember, tele negatív, megkeseredett emberekkel. A nő felhasználók sem jobbak, frusztráltak, és a feminizmusokat itt élik ki.

Mi történt ezzel a rovattal?

2019. márc. 15. 16:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

10-es, ha nem tudsz tanácsot adni, esetleg tapasztalatot megosztani, akkor ne szólj hozzá a kérdéshez. Inkább, mint porig alázd esetleg azt, aki tényleg problémának érzi azt, amit Te magasról...

Jogos, valóban nem tudunk senkinek barátnőt/pasit szerezni, de esetleg aki járt már hasonló cipőben megoszthatja a pozitív/negatív tapasztalatát.

Mert egyébként Te milyen jellegű kérdéseket találsz valóban jogosan problémának?

Itt vagy, olvasod, válaszolsz..ennek csak megvan az oka miért teszed. Ha nem a segítő szándék vezérel akkor mi?

Sosem tudhatjuk ki mivel találkozik. Nekem is volt már olyan történés az életemben nem is egy amiről előtte azt hittem,hogy velem sosem fog előfordulni. Sőt, még másnak simán adtam tanácsot én magam is itt kértem. Ez nem azt jelenti,hogy a barátaimmal nem beszélem meg, bár már olyan is volt.

2019. márc. 15. 18:36
 12/13 anonim ***** válasza:
2019. márc. 15. 20:03
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Én is ezt akartam írni, hogy akiket annyira zavar, azok ne olvassák!
2019. márc. 16. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!