Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért volt a buszon?
Lehet ,ismerkedni akart. Altalaban a tetszes jele a mosoly.
N/40
Miért volt az, hogy inkább elővetted a telefonod?
Mert egy gyáva szar vagy.
Vagy mégis milyen válaszra vársz? De ne aggódj, ugyanezt csinálta volna a férfiak 95%-a. Nagyon-nagyon kevés férfi elég bátor ahhoz, hogy nappal, józanon, nyilvános helyen odamenjen egy ismeretlen nőhöz, még akkor is ha előtte volt szemezés.
1 Nagyon mosolyogtam volna
2 Másik lányról:
Kb 2 honnapja vettem észre hogy néz egy lány.
Múlt héten is rám nézett, és a haverom visszanézett rá és azt mondta a lány visszanézett és rám nézett és mosolygott.
Másnap a lány egyből ment be a buszpályaudvar várójába és leült a padra facebookozni, én is be mentem mellette lévő padra leültem de akkor nem mert rám nézni mikkor mentem ki és visszanéztem ő is nézett.
Le szólitottam múlthét Csütörtökön.
Mondtam neki:
Szia ráérsz egy kicsit beszélgetni, erre el kezd mosolyogni azt mondja nem nem ér rá, és egyből megy be a váróba. 😞
Mindig egyedül látom 5:14 kór ér oda, és a váróba nyomja a facebookot.
Hétfőn nem volt valami jó kedve kicsit mérges volt, de nem nézett rám és megint sietett be a váróba.
Vagy szégyenlős?
Fél?
Miért ilyen?
Szerinted bejövök neki?
Érdemes megpróbálnom újból?
Elhívni cukrászdába?
Gondoltam most így szolítanám le: [link]
Ez a videó nagyon nem életszerű.
Maradnia kellett volna a srácnak dumcsizni sztem. De a csajok eleve csuklóból hárítanak egy ilyen rohamot, úgyhogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!