Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én akármennyi, akármilyen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én akármennyi, akármilyen, nyugtatót bevehetek, semmi nem múlasztja el azt a szeretethiányt, ami bennem van, miért van ez így? Van olyan gyógyszer ami erre is hat?

Figyelt kérdés
2019. márc. 13. 23:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem múlna el minden problémád.
2019. márc. 13. 23:49
 12/19 A kérdező kommentje:
Itt lehet amúgy tényleg valami nagyon súlyos mentáis problémám van, mert semminek nem tudok egyszerűen örülni már. Egy dolog vihetne ki ebből, ha lefoglalnám magam valaki mással és elterelné a figyelmemet a megválaszolhatatlan kérdéseimről, így elfeledkezve könnyebben jutnék el a végig. Voltam pszichológusnál, ezt a következtetést már sikerült az első alkalommal megfejteni, kérdeztem hogy van-e más lehetőség, de tanácstalan volt és visszafordított ebbe az irányba. Még két alkalom után őgy láttam ez felesleges, nekem erre nincs ennyi felesleges pénzem és nem voltam többet.
2019. márc. 13. 23:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor tanulják meg sokan azt, hogy kiknek a társaságát érdemes megbecsülni, milyen típusú nők voltak beléd szerelmesek és nem foglalkoztál velük, stb. Gondolkodni kell ezeken a dolgokon és értékrendet máshogyan megformálni.
2019. márc. 14. 00:03
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos én is elég szeretethiányos vagyok. Nem tudok mit tenni, csak próbálok nem gondolni rá. L
2019. márc. 14. 00:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

És mik azok a megválaszolatlan kérdéseid amik nem hagynak nyugodni?

32/f

2019. márc. 14. 00:18
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

Talán előbb tanulj meg adni szeretetet, sokat és önzetlenül, és ne várd el hogy szeressenek mert az nem jár alanyi jogon.

Ha pedig társra vágysz akkor tegyél is érte és nem itt siránkozz mint egy fürdősk urva.

2019. márc. 14. 00:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Három egész alkalommal voltál szakembernél és nem oldódtak meg varázsütésre a gondjaid? Nahát. Tudod, a pszichoterápia nem úgy működik, hogy beülsz egy-két alkalommal és utána minden hepiszánsájn, ez egy folyamat, sok esetben hónapok kellenek a változás beindulásához is. Amelett sokan azt hiszik, majd a terapeuta "meggyógyítja" őket, pedig egy ilyen terápiás helyzetben a "munka" kb. 70%-a a tiéd, a maradék 30 a szakemberé. Egy mentális probléma sajnos nem olyan, mint egy rossz fog, amit kihúz a doki és utána minden oké. Ezt kéne neked is megértened, mert ha te nem teszed bele a magad részét, a pszichológus fejre is állhat, nem fogtok tudni javulást elérni.
2019. márc. 14. 00:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Ne nyugtatót vegyél hülye gyerek, hanem kutyát!

Instant szeretet, csak víz kell neki meg kaja.

Kimozdít, mert minden nap le kell vinned sétálni. Az pedig emberek közt történik.

Kapásból ismerek egyébként két embert is, aki a kutyasétáltatón kezdett el először beszélgetni a párjával. Tudod, általában ugyanoda, ugyanakkor mentek, a kutyák elkezdenek bandázni, és megvan a közös téma.

2019. márc. 14. 05:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Vegyél be egyszerre egy egész doboz nyugtatót és öblítsd le egy kis hipóval. :))
2019. márc. 14. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!