Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én akármennyi, akármilyen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én akármennyi, akármilyen, nyugtatót bevehetek, semmi nem múlasztja el azt a szeretethiányt, ami bennem van, miért van ez így? Van olyan gyógyszer ami erre is hat?

Figyelt kérdés
2019. márc. 13. 23:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Fordulj pszichológushoz.
2019. márc. 13. 23:15
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

De hogy miért gondoltad, hogy ennek a nyugalom az ellenpárja... Ne szedj ijen szarokat, mert csak függőt csinál belőled és úgy lesz szeretethiányod. Inkább keress akkor társat, aki szeret ahelyett, hogy tönkreteszed magad.

32/f

2019. márc. 13. 23:34
 3/19 A kérdező kommentje:
Semmi mesterséges gyógyszert nem szedek már, régebben is csak alkalomszerűen próbáltam hogy milyen hatással van rám, nem segített sokat.
2019. márc. 13. 23:37
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szeretethiányod van és a nyugtatóktól várod, hogy elmúljon? Noormáális?? Ha éhes vagy, akkor mit veszel be, vérnyomáscsökkentőt?
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nyugtató nem erre való.
 6/19 A kérdező kommentje:
És akkor ezek után minek mondjam azt, hogy ha lenne valakim, akkor elmúlna minden problémám? Akkor meg azzal jön mindenki, hogy magamnak kell megtalálnom a saját boldogságomat. Miért higyjem el ezt a hazugságot?
2019. márc. 13. 23:39
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocs a j miatt. Akkor kezdj el ismerkedni, aztán ha kudarc ér és nem tudsz mit kezdeni a frusztrációval, akkor kapj be valami gyógynövényt erre, de ismerkedj.

32/f

2019. márc. 13. 23:41
 8/19 A kérdező kommentje:
Nálam az sosem ment hogy elkezdek felületesen ismerkedni és ha nem jön be, akkor akár a következő nap már mással folytatom. Sokszor persze nálam volt a labda és nem léptem, mert nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, de utólag jobb is így. Mindenkiben csalódnom kell sajnos, bár ők előbb csalódhattak bennem, hiszen így alakult...
2019. márc. 13. 23:44
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nem lesz, hogy március 24-től életed végéig boldog leszel, olyan viszont van, hogy elégedett vagy, onnan meg időről időre megélhető a boldogság. Nem hazugság ez, csak annyira leegyszerűsítették, hogy a lényeg rovására ment. Elégedett legyél, a boldogság úgyis jön-megy.

32/f

2019. márc. 13. 23:45
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnéd, beszélgethetünk. Szeretek adni és kapni is szeretetet, pozitívumot :)
2019. márc. 13. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!