Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, titeket milyen ruhában nyűgözne le legjobban egy lány?
van egy fiú aki dobott, egy "közelebbi megismerkedés" után... tudom buta vagyok de egyszerűen odavagyok érte, restellem is magam hogy hogy lehetek olyan hülye hogy folyamatosan megaláznám magam, csakhogy legalább egy jó szava legyen hozzám...
nyárn lesz egy buli ahol mind a ketten ottleszünk és le akarom nyűgözni... (újabb ostoba húzás)
most találkoznék vele kb. utoljára mert költözik külföldre én meg az ország másik felébe...
szóval a kérdés a kérdés :D
Azt tudod, hogy erre a default válasz az, hogy meztelenül. (?)
Szóval meztelenül.
Fuuuhuuu ha megalazod magad akkor nem csoda hogy nem kellesz neki... legyen egy kis tartásod már! Lehet hogy csak azért vagy érte oda mert dobott...
De ha a kérdésre választ akarsz akkor válaszolok szeretem az igazán lányos/nőies ruhákat nem azokat amikben a - k u R V á k járkálnak hanem olyanokat amik azért takarnak de azert lehet látni hogy nő vagy
Szerintem felesleges futnod utána vagy akár csak lenyűgözni ( értem a célt ), de ezt Te is tudod. :)
Ez esetben szerintem olyasmi kellene, ami kihangsúlyozza a melleid, ha ilyesmi a cél. Nem vagyok nagy bulizós, de erre sok ruhadarab megfelel, akár egy egyszerű top is...
Csak sajnálni tudlak, hogy ennyire szeretethiányos vagy és nincs önbecsülésed, tartásod, tiszteleted magad felé.
Anyukáddal és egy pszichológussal beszélgess el erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!