Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csúnya nőknek nem esik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya nőknek nem esik rosszul, hogy egyesek csak azért feküdnek le velük, mert csak őket sikerült kifogniuk?

Figyelt kérdés

Megáll az eszem, hogy milyen ocsmány nőket is megbaxnak egyes pasik.

De ezek a nők nem figyelnek arra, hogy erre azért került sor, mert ők "a maradék", mert mindenki másnál kiestek a rostán?

Vagy nekik mindegy, csak legyen valaki, aki megbaxssza őket?

2019. márc. 12. 23:41
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
85%
Ilyet füves bolond depis majmok mondanak
2019. márc. 13. 03:09
 32/42 anonim ***** válasza:
93%
Tudod.....zsák a foltját. De neked semmilyen sem jut. Olyan stílusban beszélsz emberekről, hogy az valami borzalmas. Megsúgom, messze kerülik az ilyen embert mindenhol.
2019. márc. 13. 03:45
 33/42 anonim ***** válasza:
84%
Csùnyának vagy rondának titulálni másokat alapvető intelligenciahiányra utal.Innentől a kérdésed érdekes fényt vet Rád.Mindenkinek saját dolga,lehet mâs szemmel nézi őket,mint Te.
2019. márc. 13. 04:27
 34/42 Pupusz ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az általad rondának tartott nő tekint trófeaként a pasira, akit levadászott. Nézőpont kérdése.
2019. márc. 13. 06:05
 35/42 anonim ***** válasza:
82%

Akkor jöjjön válasz egy csúnya nőtől is.

Akinek olyan a személyisége, mint neked, az az életben nem jut be a bugyimba.

Ugyanis nem elég egyet füttyenteni.

Pont ugyanúgy igényem van arra, hogy valaki meghódítson, és megkedveljem, és majd akkor lesz szex, ha kívánom.

Szóval kedves kérdező, egy olyan pasi, mint te, nálam nem rúghat labdába. Valószínűleg első randi se lenne, de ha egy ideig megjátszod magad, akkor talán. De biztos, hogy nem fogod kivárni azt a pár hetet, amíg lesz valami. Az viszont egész biztos, hogy én kiváglak, mint a macskát, amint előjön a személyiséged.

Nem hiszem, hogy azért volt velem bárki 6 vagy 8 évig, mert lyuk-lyuk.

Te viszont add egy kicsit lejjebb az igényeket: olyan nőnél van esélyed, aki csúnya, és a személyisége elviselhetetlen, ezért nem kell senkinek, és elég buta is, hogy meg tudd vezetni.

2019. márc. 13. 06:18
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

A csúnyaság azért nagyon relatív.

Persze van az a teljesen szét csúszott, elhanyagolt, esetleg komolyan torz típus, de őket relatív ritkán csinálja valaki.

A másik oldalt nekem is volt “csúnya” párom (nem egy éjszakás). Legalábbis a köz annak tartotta

- mert nagyon khm, mondjuk úgy, hogy “karakteres” arca volt. Mellette persze eszméletlen kisportolt teste, és magas IQ-ja.

- volt messze molettebb lány, mint amit én kedvelek. A humorával, a kedvességével fogott meg (és mi tagadás az ágyban az egyik legodaadóbb volt)

- volt akinek annyi “bűne” volt csak, hogy nem voltak mellei, hiába volt jó alakú, szép arcú, csinos, megkapta rögtön, hogy csúnya nő

Kétségkívül mindegyik ilyen lánynak volt olyan objektív hibája, ami miatt egyik sem volt egy topmodell, de azt gondolom mindegyik rendelkezett olyasmivel, amivel messze tudta ellensúlyozni.

2019. márc. 13. 07:02
 37/42 anonim ***** válasza:
93%

Csatlakozom a szépség relatív oldalhoz.

Exem feleségül vett egy (szerintem, és ismerőseim szerint is) kifejezetten csúnya lányt. Formátlan, zsákszerű alak, kidülledő szemek, kiálló fogak (tipikus, csúnya német nő stílusú lány), nagy pórusú, néhol pattanásos bőr. És tudjátok mit? Totál boldogok, szeretik egymást. A srác sokakat megkaphatott volna, alapvetően elég népszerű volt a nők körében mindig, mégis ő kellett neki. Nyújt neki valamit, amit sem én, sem más exei nem tudtak. Van ilyen.

Szerintem senki nem onnan indul ki, ha akár csak alkalmi kapcsolata van, hogy a másiknak "nem jutott jobb a másiknak", hanem hogy valamivel igenis sikerült elérni a vonzalmát. És innen nézve, szerintem nagyságrendekkel visszataszítóbb az, aki olyannal szexel, aki szerinte csúnya.

2019. márc. 13. 08:17
 38/42 anonim ***** válasza:
92%
Szerencse nem minden pali olyan felszínes ösztön lény, érzelmi nulla mint Te kedves kérdező! N27
2019. márc. 13. 10:07
 39/42 anonim ***** válasza:

Én alapvetően szeretem a megmentő szerepét betölteni. Segíteni, boldoggá tenni olyan nőt, akinek egyébként nem igazán volt része minőségi szexben és szeretetben, vagy ha igen, akkor már nagyon régen. Bár lecsúnyázni senkit sem fogok, mert a női test valamilyen módon mindig vonzó. Senkivel nem szeretném azt éreztetni, hogy ők maradékok. Mindketten tudunk egymásnak olyat nyújtani, amivel boldoggá tesszük egymást. Még ha csak kielégítésről is van szó, minden esetben a nő élvezetének maximalizálására törekszem.

Szóval így is lehet ezt.

Persze csak az igényes nőkkel. Akiknek minden mindegy, azok nyilván nem is tudnák értékelni a figyelmességet.

2019. márc. 13. 10:09
 40/42 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, vajon ez a kérdés nem "irónia"-e, vagy esetleg egy korábbi kérdésre adott "válaszkérdés", de valahogy nem tudom elképzelni a kérdést az ellentettje nélkül:

"A csúnya férfiaknak nem esik rosszul, hogy egyesek csak azért feküdnek le velük, mert csak őket sikerült kifogniuk?

Megáll az eszem, hogy milyen ocsmány férfiakkal is lefexenek egyes nők.

De ezek a férfiak nem figyelnek arra, hogy erre azért került sor, mert ők "a maradék", mert mindenki másnál kiestek a rostán?

Vagy nekik mindegy, csak legyen valaki, akit megbaxhatnak?"

Kíváncsi lennék, egy ilyen kérdésre, vajon milyen válaszok érkeznének...?

2019. márc. 13. 10:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!