Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya nőknek nem esik rosszul, hogy egyesek csak azért feküdnek le velük, mert csak őket sikerült kifogniuk?
Megáll az eszem, hogy milyen ocsmány nőket is megbaxnak egyes pasik.
De ezek a nők nem figyelnek arra, hogy erre azért került sor, mert ők "a maradék", mert mindenki másnál kiestek a rostán?
Vagy nekik mindegy, csak legyen valaki, aki megbaxssza őket?
# 21, nincs mit. :) Ne külsőről ítélj. Külsőre én is cicababásabb vagyok, de pl. 5 nyelven beszélek kommunikációs szinten.
Egy a lényeg, mindenki azt tegye, ami neki jó és a partnerének is. Engem pont nem érdekelene, ha a legjobb barátom összejönne egy számomra nem tetsző nővel, az ő dolguk.
# 22, ismerem a Monroe-s korszakot, most meg a Brad Pitt megy még sem jön be nekem kicsit sem. Miért kell beleszólni abba, hogy ki kivel mit csinál? Vagy hogy kit választ párnak? Nem nekem kell vele együtt lennem. ha nekik jó együtt, akkor hajrá.
Semmi bajom nincs a videóban szereplő lánnyal, félreérted.
Csak mondtam róla egy véleményt. Szép lányt, de nem egy tipikus modell alkat. Mármint plus-size modellnek elmehetne, de klasszikus modellnek nem.
Amikről te írsz, azt már több oldalban megtették itt mások: "A csúnya nőknek nem esik rosszul", "milyen ocsmány nőket", "mert ők "a maradék" ", nem is akármilyen primitív stílusban. Az is egy nagy bullshit, mikor egy válaszoló azt írja, hogy a csúnyább nőknek annyi boldogság legyen, hogy a csúnya pasik megkettyintik. Ha jól tudom, még mindig várnak jelentkezőket a Marsra, ott biztos értékelni fogják ezeket a remek meglátásokat, amiknek semmi közük a realitáshoz.
Amiket írtam, azok tapasztalatok, leginkább pozitívak és én is ugyanúgy hangot adtam ezeknek, mint mások, nincs ezzel gond.
Nekem volt gyerekszobám, szerintem szépen írtam, nem süllyedek bizonyos szint alá.
Szilikonos 5 nyelven beszélő "cicababa".
27es: vannak, akik kultúráltan írnak, csak igazad van: rosszul teszik, mert a kérdésed megfogalmazási szintje alá mentek. Ha férfi lennék, ilyen beszédű nőre fel sem állna a szerszám.
Örülök annak, hogy csak egy bizonyos réteg olyan, mint te, mások értik azt, mit jelent a minőség. A sztahanovista kommunizmusban is jó volt az embereknek a sablonos igény.
Hát, azzal azért lehet menőzni, ha valaki 5 nyelvet beszél. Az ilyen ember szorgalmas, és törtető.
Más egyet sem tanul meg rendesen, az ilyenek el kellene bújnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!