Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek tőletek távolabb élő nőkkel vagy kizáró ok?
Figyelt kérdés
2019. márc. 11. 19:10
1/8 anonim válasza:
Maga a táv az nem az, csak ha sokáig (értsd évekig) járogatna távkapcsolatban.
32/f
2/8 anonim válasza:
Max 500 kilométer. 50-100 kilométer az ideális.
3/8 anonim válasza:
Miért ne? A fizikai távolság áthidalható, nem úgy, mint a lelki.
4/8 anonim válasza:
Ha országon belül, az nem probléma.
Amúgy is egy költözködős típus vagyok, bár vannak területek az országban, ahova semmi pénzért nem mennék vissza.
5/8 anonim válasza:
Győrben tanulok, barátnőm Szegeden.
Szar, de ez van.
6/8 anonim válasza:
Igen, de az esetleges találkozó - ha kialakul a kölcsönös szimpátia - szerintem nehezen menne.
7/8 anonim válasza:
Nagy távolság kizáró ok. Én pl az agglomeráció határán élek, az exem budapesti volt. Ez még belefért. De volt ennél távolabbi is és arra azt mondanám már, hogy NEM.
28/F
8/8 anonim válasza:
Mi számít távolságnak? Tomegkozlekedessel belatható, vagy autóval néhány óra? Ha mindkét fél elfogadja hogy ez van, akkor mi baj lehet? Akár évekig is működhet. Nem ritka hogy emberek max péntektől vasárnapig tudnak találkozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!