Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Betegesen vonzódom a fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen vonzódom a fiatalabb lányok iránt? (hosszú leírás)

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok, lassan 21, és be kell vallanom, hogy világ életemben sokkal jobban vonzottak a 14-15-16 körüli lányok, mint a velem egykorúak, vagy idősebbek (azok szinte már taszítanak). (Kiemelném, mielőtt belémkötne valaki, hogy pedofil NEM vagyok, és hogy 14 alattiakról szó sem lehet. Azok már engem sem vonzanak egyáltalán. És a pedofíliát én is teljes mértékben elítélem).

Ezt én felvállalom a barátaim és az egész környezetem előtt, mert úgy gondolom nincs mit titkolni ezen. Ilyen vagyok és kész. Van 1-2 ember aki megérti ezt a dolgot, de a legtöbb (hozzáteszem jogosan) pedig úgymond elítél, vagy szimplán nem nézi jó szemmel.

Érzem és el is fogadom teljes mértékben, hogy társadalmilag általánosan ez nem igazán elfogadott. Sokmindennel úgy vagyok, hogy nem érdekel más véleménye, viszont ez egy olyan dolog amit már én is érzem, hogy átlép egy bizonyos határt.

Sokszor felvetik a hozzám hasonló embereknek (szintén jogosan), hogy: "na még egy szerencsétlen akinek nem jön össze a saját korosztályából senki."

Ne értsetek félre, egyáltalán nem nagyképűségből mondom, csak a tisztánlátás végett, hogy nálam ilyen probléma egyáltalán nincs (hála Istennek). Nagyon sok velem egykorúval, és sok idősebbel is van/lehetne lehetőségem. De érzelmileg az ilyen korú lányok nem igazán hatnak meg. Testileg persze vonzóak, és egyéjszakás dolgok is akadnak az életemben (kizárólag velem hasonló korúakkal!). De szerelmes soha nem voltam még 17 évesnél idősebb lányba, pedig szerencsére nagyon sok lány megfordul/megfordult már az életemben minden minőségében.

Eszembe nem jutna kihasználni senkit sem, főleg nem az általam "kedvelt" korosztályt. Nem is a kiszolgáltatottságuk tetszik a 14-15-16 évesekben. Nem is az, hogy (elvileg) könnyebb őket "megkapni".

Hanem az, hogy idősebb társaikkal ellentétben sokkal több bennük az aranyosság, a kedvesség. Sokkal szebbnek is találom őket ezek miatt. Tetszik az, hogy sokkal őszintébbek képesek lenni. Őszintébbnek, vidámabbnak és gondtalanabbnak hat az a mosoly, amit tőlük látok. Nem szeretek egyáltalán uralkodni senki felett, de tetszenek azok az aranyos pillanatok, mikor kérdeznek tőlem, és még 1-2 apróságot én magyarázok el nekik, mert nem értenek dolgokat, vagy nem tudnak dolgokat a világról. Legyen az bármi.

Tetszik az, hogy mikor velem vannak akkor még valamilyen szinten jobban felelős vagyok értük, mint egy 20 éves iránt. (kérlek ezt se értsétek félre, nem azt mondom, hogy egy 20 éves lányra egyáltalán nem vigyzánék)

Szeretem, hogy pörgősebbek és izgágábbak az idősebb társaiknál.

Erre az egészre pedig rátesz egy lapáttal az, ha a korukhoz nem illő dolgok iránt is érdeklődnek. (szintén félreérthető, nem erotikára gondolok) Ilyeneket említenék meg, mint ha pl. valaki 15 évesen szereti mondjuk az Edda Műveket, és nem kiröhögi a régi vagy a retro zenéket.

Ki fogom ezt nőni valaha? Tényleg ennyire elítélendő ez a dolog, mint amennyire a társadalom ezt súlykolja kívülről az emberre?

Nagyon beteges amit "csinálok"? Mi fog történni, ha már teljesen kinövöm ezt a korosztályt? Mert 1-2 év múlva már tényleg fel kell hagynom "velük", túl idős leszek. Van még itt valaki ilyen problémával? Vagy olyan akinek csak volt ilyen problémája?

2019. márc. 11. 00:06
1 2
 1/14 anonim válasza:
43%

Én nem mondanám azt, hogy a 14-15 évesek jönnek csak be, de a környezetemben van egy pár olyan 14 év körüli lány, akivel hogy őszinte legyek, ha úgy adódna, szívesebben járnék, mint egy olyan korombeli csajjal, akin már átment a fél város. De ez csak elmélet, gyakorlatban lehet inkább az utóbbit választanám.

18/F

2019. márc. 11. 06:07
 2/14 anonim ***** válasza:
27%
20 évesen nem túl fiatalok hozzád. Huszonévesen nekem is a tizenévesek jöttek be.
2019. márc. 11. 06:59
 3/14 anonim válasza:
95%

Egy tini sokkal gond terheltebb, mint egy 20 év körüli lány egyébként. Minden bajuk van. Bajuk van a világgal, a testükkel, a szülőkkel, mert "nem csinálhat, amit akar", az osztálytársakkal, a sulival, stb. Hisztisek, értelmetlen sz@rokon problémáznak. Tudom, mert nekem van egy 14 éves húgom, mondjuk, hálistennek ő pont a könnyebbik eset. De hidd el, hamar ráfogsz jönni, hogy nem hozzád valóak. Még talán a 16 évesek... Talán.

De vegyük a barátnőmet. Vele 15 éves kora óta vagyok együtt. Én voltam akkor 17 éves, de akkor is kiütközött már sokszor az, hogy fiatal, pedig még ő is a könnyebbik eset volt. Most viszont 18 éves és semmi baj vele. Megvan elégedve a testével, nincs az, hogy anyuci-apuci nem engedi el ide-oda, stb. Persze, vannak nehezebb napjai, de a problémáit megtudja hiszti nélkül is oldani.

20/F

2019. márc. 11. 07:25
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Ez tényleg beteges. utolsóval teljesen egyetértek. Sokkal problémásabbak a gyerekek. Azt hiszik ők a világ közepe. Az én szerelmem tőlem 5 évvel idősebb. Gyönyörű és őszinte a mosolya, aranyos, pörgős, külsőleg is tökéletes és tőlem fiatalabbnak néz ki. De nem egy hisztis kamasz akinek mindennap más miatt van világfájdalma.
2019. márc. 11. 07:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Amit a környezetembe látok és láttam, azok alapján én nem tartom betegesnek, maximum nem értem, mert számomra nagyon gyerekes az a korosztály. 4-5 év még beleférhető korkülönbség, de kicsit gondolj bele jobban a dolgokba.

Értem én, hogy a bájosságukkal nagy hatással vannak rád, viszont rengeteg korlátai vannak a tizenéves lányoknak, főként szülői oldalról. Sokkal több idő, türelem és bizalom kell egy 14-15 éves lányhoz. Ha ez nem probléma részedről, akkor a következő dolog a kommunikáció, a mentalitás, a személyiségfejlődés. Emlékszem a 15 éves énemre, nagyon kis cuki és ártatlan voltam, de elég zűrzavaros volt a lelkiségem és kb. semmit nem tudtam a világról, ami igenis alkalmatlanná tett egy normális kapcsolatra és nem is működött. Nem azért mert buta voltam, hanem éretlen és nem tudtam kezelni a helyzeteket, hozzáteszem a másik fél sem, úgyhogy remek páros voltunk. :) Hasznos tanulópénz és volt még egy-két hasonló momentuma a tizenéves éveimnek, minden ember életébe kellenek ezek az időszakok. Írtad, hogy nem zavar, ha el kell magyarázni valamit és imponáló, pedig elég meghatározó tényező, mert a kapcsolathoz való viszonyulással is összefüggésben áll. Vannak elég talpraesett fiatalabb lányok, de a belső mélység és a hozzáállásuk még csak kialakulóban van. Mindent elmagyarázni kicsit fárasztó lehet egy idő után.

Azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy milyen kapcsolatra vágysz, mert ezen van a hangsúly. Mennyire fontos, hogy szélesebb és mélyebb látókörben tudj beszélgetni a partnereddel, mennyire legyen reális énképe, mennyire tudja kezelni a helyzeteket, milyen időtöltéseket csinálnál szívesen, mit vársz el alapjáraton egy kapcsolattól.

Illetve, 18-20 éves kor között is lehet találni normális, aranyos, őszinte, vidám lányokat, akiknek még alig van tapasztalata, ha már utóbbira nagy hangsúlyt fektetsz. Akik nem sminkelik magukat halálra, nem rakják ki a fél mellüket, kevésbé szeretnek bulizni, de életszakaszban közelebb állnak hozzád és jobban tudsz velük azonosulni. Továbbtanulás, egyetem, munka, pályakezdés, stb. Nem tudom, hogy eddig milyen tapasztalataid voltak, de ne zárd be a kört a 14-15 évesekre. Sok esetben még 20 évesen sem tudnak többet a lányok, mint fiatalabb korukban (sajnos).

Ki fogod nőni, ahogy egyre idősebb leszel és az igényeid is változni fognak. Fejben és kapcsolati szinten többre fogsz vágyni, mint amit egy 14 éves lány adni tud, akármennyire intelligens és értelmes. Kívánom, hogy tartozzatok a kivételek közé.

20L

2019. márc. 11. 08:29
 6/14 anonim válasza:

1-es vagyok.

Elnézést, lehet félreérthető voltam.

Én sem helyeslem az ilyen kapcsolatokat, viszont ahogy írtam vannak a környezetemben olyan 14 évesek, akik értelmesen, okosak, stb. és szívesebben járnék velük, mint egy korombeli utcalánnyal. Természetesen nem csak ez a kettő létezik. Vannak nagyon éretlen 14 évesek és vannak normális 18 évesek is. Nem kell szószerint érteni. Elméletben járnék velük, de gyakorlatban inkább választanám az utóbbit pár menetre.

Így is elég félreérthetőre sikeredett... De remélem értitek.

2019. márc. 11. 10:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy "beteges", csak szimplan eretlen egy kicsit. Mar eleve a nagyon sok lany megfordult minden minosegben.... valoszinuleg eletedben nem voltal meg igazan szerelmes, max fellangolasokrol beszelhetunk ha meg szerelembol is nagyon sok volt 20 eves korodra. Szerintem igazan nagy szerelembol maximum 2-3 van egy ember ELETEBEN, de sokaknak kevesebb ennel is. Ezek amikrol igy tudsz beszelni nem tul komoly dolgok.

A masik, hogy nyilvan szereted ha a lany "felnez" rad, egyengetheted az utjat tanitgathatod, ami most a korodbeliekkel nem megy, mert nyilvan oket nem tudod te, mert ok mar a 35-40es ferfiakkal vannak ugy mint te most a 14 evesekkel. Amugy ezert is van hogy a 35-40es pasik meg a huszas korosztalyt szeretik, kb ugyanezek az erveik mint neked, csak kicsit felnottebben es belejatszik hogy persze egy huszas lany feszesebb szebb mint a negyvenesek.

A baj inkabb az, hogy ha mondjuk nost "beleszeretsz" egy 14 evesbe, akkor ha 18 lesz mar nem is fogod szeretni? De mivel nagyon sok kapcsolatod volt, gyanitom el se gondolkodtal ezen, meg 4 ev hu de sok, pedig ha valoban szerelmes vagy es osszejottok ezek evekig tarto kapcsolatok. Ami ilyen egy-ket honapos kis ize, azt ne nevezzuk szerelemnek... meg Nabokov lolitaja is ugy er veget, hogy Humbert realizalja, hogy hiaba terhes Lo es valtozott meg a teste, nott fel ot szereti valojaban, OT magat mert ha nem igy lenne nyilvan elmult volna neki ez a szerelem amint Lo megvaltozik es nem a kis vekony 12 eves mar.

Szoval nekem csak az aggaszto hogy ha egy "korosztalyba vagy belezugva" ugymond, akkor hol van ebben a szemely, a masik lelke? Es ha nincs akkor ez mitol szerelem?

2019. márc. 11. 11:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Te vagy az Nosika?
2019. márc. 11. 12:07
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves 7-es. Lehet nem jól fogalmaztam. Szerelmes valójában tényleg csak 2x voltam életemben, az egyik egy két éves kapcsolat volt, a másik pedig egy 1 évig tartó viszonzatlan szerelem.

Ezen én is gondolkodtam már, hogy ha tegyük fel összejönnék egy 15 évessel és betöltené a 20-at, akkor mi lenne. De ilyen még nem volt, úgyhogy válaszolni sem tudok.

A mondat amiben szerepel a minőség szó, azt pedig úgy értettem, hogy visszafogottakkal, bulizósakkal, átlagosakkal, nagyképűekkel stb. is összesodort már az élet.

2019. márc. 11. 13:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

ja, hát ez beteges, akármennyire is mentegeti magát a kérdező. aranyosság, kedvesség felnőttekben is van, illetve gyerekek között sincs mindenkiben. főleg a mai fiatalokban. 14 évesen is már fiúznak, bulikáznak, párkapcsolatosdit játszanak, miközben agyban még eléggé kevesek. gondjaik nekik is vannak, főleg ilyen tini korban, max gyerekesek, de ettől függetlenül még világfájdalomnak éli meg mindegyik.

ez a tanítóbácsis dolog is, hogy jaj kis tudatlanok, te magyarázhatsz el neki dolgokat, de cuki is beteg dolog. kb az tetszik, hogy a gyereked, csak közben meg is akarod dugni. szóval most mindegy, hogy állításod szerint neked nem azért kellenek a gyerekek, mert te vagy az "erős" "férfi", meg mert kiszolgáltatottak blabla. neked konkrétan az tetszik bennük, hogy GYEREKEK. és ez ugyanolyan beteg, sőt. szóval próbáld meg kinőni szerintem minél előbb. főleg ha a későbbiekben akarsz normális kapcsolatot és családot. és én nem is büszkélkednék ezzel a helyedben, hogy hú de felvállalod magad, mert amit kapni fogsz ezért az emberektől akár később, az nem fog tetszeni. na meg én pl soha nem jönnék össze olyan emberrel, aki gyerekekre indul be. az ember nem vállal ilyennel gyereket.

2019. márc. 11. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!