Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiakban is mély keserűséget okoz a kora tavaszi utcákon leggingsben és rövid szoknyában tipegő lányok látványa?
Különben legtöbben azért mondanak nemet mert ha sokan látják ezt a jelenetet, cikinek érzi a csaj hogy nem ráz le egy idegent, hanem kap az alkalmon. Úgyhogy ha úgy közeledsz mintha barátok lennétek, vagy valami kérdésed van, akkor a csaj nagyobb eséllyel nem fog elhajtani. Ha túl konkrét vagy akkor esetleg leráz, pedig igazából szívesen beszélgetne.
De ha már konkrét vagy akkor meg legyél nagyon lelkes, az úgy már érthetőbb (a hallgatóság felé:) hogy miért kezd veled beszélni.
Vaaaaagy :D
Pár perc dumaparti után... megjelenik a csaj barátja aki odadob neked egy százast "vegyél nyalókát kisköcsög" kiáltással.
31: pont emiatt fogalmaztam úgy, hogy "angyali kinézetű teremtmények", mert a kinézet az még semmit sem árul el a belső dolgokról, vagy maximum nagyon keveset.
39: arra célzol, hogy a nyarat várod? Maga a lábuk, lábfejük is szép tud lenni valóban, bár engem ez a legalsó részük pont kevésbé fog meg. De valami kis cukorfalat lábbeli is sokat dob az összképen, én még azokban is szoktam gyönyörködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!