Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más férfiakban is mély keserűs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfiakban is mély keserűséget okoz a kora tavaszi utcákon leggingsben és rövid szoknyában tipegő lányok látványa?

Figyelt kérdés
A nyárról már nem is beszélve. Alighogy megenyhül az idő most a tavasz alkonyán, máris megnő szívünk bánata, miközben korhadunk magányunk keserűségében. S miközben e kívánatos tünemények elhaladnak előttünk, utánuk kullogva és gondolataink mélységeibe merülve a fél életünket odaadnánk azért, hogy legalább egy feledhetetlenül gyönyörű napot eltölthessünk ezekkel az angyali kinézetű teremtményekkel.
2019. márc. 9. 16:30
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
"zekkel az angyali kinézetű teremtményekkel." Majd ha a hatodik angyali teremtény lök fel a metrón a kitartott kézitáskájával, vadul rágózva na akkor...angyali teremtmények lol. Flegma a nagy részük.
2019. márc. 9. 19:03
 32/50 anonim ***** válasza:
92%
Mi lenne ha megpróbálnál lazán beszélgetésbe elegyedni valamelyikükkel?
2019. márc. 9. 19:10
 33/50 A kérdező kommentje:
Mit lehetne nekik mondani? "Szia, tetszel, van-e kedved ismerkedni, beszélgetni?" Nagyon nagy eséllyel nemet mondanának, és még örülhetnék, ha nem szólna be valamelyik durván. Most megszólalt a realista énem is.
2019. márc. 9. 19:19
 34/50 A kérdező kommentje:
Egyébként nem lenne rossz ötlet, ha nem lennék ilyen félénk és érzékeny.
2019. márc. 9. 19:20
 35/50 anonim ***** válasza:
91%

Különben legtöbben azért mondanak nemet mert ha sokan látják ezt a jelenetet, cikinek érzi a csaj hogy nem ráz le egy idegent, hanem kap az alkalmon. Úgyhogy ha úgy közeledsz mintha barátok lennétek, vagy valami kérdésed van, akkor a csaj nagyobb eséllyel nem fog elhajtani. Ha túl konkrét vagy akkor esetleg leráz, pedig igazából szívesen beszélgetne.

De ha már konkrét vagy akkor meg legyél nagyon lelkes, az úgy már érthetőbb (a hallgatóság felé:) hogy miért kezd veled beszélni.

2019. márc. 9. 19:28
 36/50 anonim ***** válasza:
54%

Vaaaaagy :D

Pár perc dumaparti után... megjelenik a csaj barátja aki odadob neked egy százast "vegyél nyalókát kisköcsög" kiáltással.

2019. márc. 9. 19:53
 37/50 anonim ***** válasza:
95%
Hát ha van barátja a nő meg se szólal, továbbmegy, vagy pedig ha megszólal, ezt megemlíti szinte azonnal nem? Rögtön az elején mondja hogy a barátom így meg úgy blabla lényeg hogy benne legyen az a szó hogy a párom. Én így szoktam, meg kapcsolatban lévő rokonoktól és barátoktól is ezt láttam, mondja rögtön mindenkinek hogy párom, feleségem, stb, mert nincsen ez ráírva az emberre, de attól még csak hozzá lehet szólni.
2019. márc. 9. 20:19
 38/50 anonim ***** válasza:
76%
Ugyan. Az ilyenek csak egy dologra jók. :)
2019. márc. 9. 22:07
 39/50 anonim ***** válasza:
95%
Csak jönne már el végre a mezítlábas időszak, amikor sok nő mezítláb van.
2019. márc. 9. 22:11
 40/50 A kérdező kommentje:

31: pont emiatt fogalmaztam úgy, hogy "angyali kinézetű teremtmények", mert a kinézet az még semmit sem árul el a belső dolgokról, vagy maximum nagyon keveset.

39: arra célzol, hogy a nyarat várod? Maga a lábuk, lábfejük is szép tud lenni valóban, bár engem ez a legalsó részük pont kevésbé fog meg. De valami kis cukorfalat lábbeli is sokat dob az összképen, én még azokban is szoktam gyönyörködni.

2019. márc. 10. 00:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!