Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez egy lekoptatási módszer a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy lekoptatási módszer a csajoknál, vagy tényleg igazat mondanak?

Figyelt kérdés
"Van barátom."
2019. márc. 9. 12:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Van ahol igaz, ahol meg nem jössz be a csajnak alapból, szintén igen, lehet lekoptató szöveg.
2019. márc. 9. 12:03
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Általában igaz
2019. márc. 9. 12:03
 3/11 anonim ***** válasza:
10%

Nem leszek népszerű a véleményemmel, de elmondom:

Én úgy vélem, hogy ha pl. nyilvános helyen ismerkedsz, és a lány VALÓBAN nem akar tőled semmit, akkor vele szóba sem áll veled, vagy úgy tesz, mintha nem hallotta volna meg azt, amit mondtál.

A "van barátom" szöveg már egy reagálás, aminek a jelentőségét csak akkor fogod megérteni, ha már sok nővel ismerkedtél. "Van barátom" -> Arra érdemesnek tartott, hogy ezt közölje veled, tehát nem néz egy utolsó tuskónak. Egy profi innen fel tud mászni a bugyijáig.

Egyébként vicces dolog ez. Budapesten a Keletin fordult elő, hogy egy csinos lányt megszólítottam, erre odafordul hozzám, és ugyanezt a szöveget lenyomta, hogy "van barátom", de közben majdnem beleállt az arcomba, csillogott a szeme, meg szélesen mosolygott. Az agya (az erkölcsi érzék miatt) automatikusan kilökte ezt a két szót a száján, de világos volt, hogy a csajnak tetszettem, és hajlandó velem dumálni, és vihető a csaj.

Szóval csak óvatosan. Ha a testbeszéde igazolja a "van barátom" szöveget, akkor lépj le. Ha nem, akkor meg lehet próbálni nyomulni, ha van hozzá elég bátorságod. Egyébként is, számos nő megcsalja a barátját, ez pedig alapot ad arra, hogy az ilyen szöveget ne vegyük teljesen komolyan. Ha nem veled, talán majd megteszi mással, akinek a stílusa jobban bejön neki.

Én ennyit tudtam segíteni.

2019. márc. 9. 12:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam igaz,nem lekoptató.Akkor mondom ha valaki a kisebb jelekből (odébb állok,nem válaszolok,elfordulok) sem veszi észre hogy nem vagyok rá vevő.
2019. márc. 9. 12:31
 5/11 anonim ***** válasza:
97%

3. Válaszoló!

Ez baromság. Az, hogy válaszol az nem jelent semmit. Még az sem, hogy elmosolyodik, max ösztönös.

Az meg egyenesen undorító, hogy más nőjét lenyúlód, tönkreteszed a kapcsolatot hogy utána néhány nap múlva mást keres.

Az ilyenek miatt lassan már akkor sem állnak meg a lányok ha utbaigazitást kér az ember. Csodálom, hogy nem üvöltenek, ha egy ilyen bájgunár rájukakaszkodik, az idióta szövegével.

2019. márc. 9. 12:40
 6/11 anonim ***** válasza:
20%

"Ez baromság. Az, hogy válaszol az nem jelent semmit. Még az sem, hogy elmosolyodik, max ösztönös."

Gondolom az sem jelent semmit, ha ezek után kb. 5 perc múlva egy nő elérhetősége már a telefonomban van ugye?

Akkor ne jelentsen semmit ha válaszol, VISZONT a mosolygásról eléggé hiányosak az ismereteid. A csillogó szemű, széles vigyorral járó mosolygás - ami az intim zónába való beengedést illeti (érts: jelentősen lecsökken a távolság), - egyértelműen annak a jele, hogy a nő vonzónak tart egy férfit, és bolond, aki ezt nem használja ki.

Nekem egyébként semmiféle gondot nem okoz az, hogy lenyúlom más nőjét, mivel az enyémet is lenyúlták már annak idején. A lányok meg úgyis mindig azt a pasit választják, akit valamilyen szempontból jobbnak tartanak. Lehet ez ellen hepciáskodni, de a világ így működik. Ha ezt a tényt az emberek elfogadnák, nem lenne annyi csalódás, vagy legalábbis olyan mértékű nem, mint amilyen most van.

Ti vagytok azok, akik elhitetitek az emberekkel az "örök szerelemről" és "hűségről" szóló dolgokat, aztán amikor egy bunkó fax bekavar, akkor szinte belebetegednek a fájdalomba, mert mást tanítottak nekik. Ez már nem az én asztalom, hanem a tiéd.

2019. márc. 9. 12:59
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem tök mindegy, hogy van-e barátja, vagy nincs? Ha azt mondja, van, nyilván azt akarja, hogy hagyd békén. Csak tudja, hogy nem tiszteled, egy másik pasitól viszont megijedsz.
2019. márc. 9. 13:20
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
Minmdegy, nem? Nem akar veled ismerkedni.
2019. márc. 9. 13:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Így sem, úgy sem kellesz neki.
2019. márc. 9. 13:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Én ezt már mondtam akkor is, amikor igaz volt, meg akkor is, amikor csak lekoptatni akartam az illetőt. Valahol emberségesebbnek tartom ezt a szöveget, mint a "bocs, nem jössz be" dumát, amit persze, lehet őszintének nevezni, de az én szememben simán bunkóság. Nem akarom megbántani a másikat, még akkor sem, ha nem tetszik és nem szeretnék vele ismerkedni, szóval inkább kamuzok valamit (pl van barátom olyankor is, amikor nincs), minthogy bántó legyek.

Bocs, hogy nem segítettem :D De ez tényleg egy olyan szöveg, ami pontosan ugyanakkora eséllyel lehet igaz is, mint nem.

2019. márc. 9. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!