Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalóra van szuksegem?
Megismertem egy ferfit , aki vegre valahara tenyleg szingli volt es az exekkel sem kavart es nem játszmázott .
Hivott mikor mondta , söt annal gyakrabban , nem kellett agyaljak azon , hogy tetszem neki vagy nem, sokat szeretett beszelni az erzeseiröl . Es az en erzeseimröl is .
Nem surgette a szexet . Ez mind szep es jó de kiderult hogy ezek a dolgok erzesek túl hamar jöttek nála , ami megkerdöjelez sok mindent . Kiderult hogy neki a celja a hazassag , ami nekem elhamarkodottnak tunt es parszor belefaradtam az intenziv kapcsolatba es lekezelö voltam , stb de megpróbáltam helytállni , viszont nemet is mondtam dolgokra
Kiderult hogy emiatt gyorsan meglèpett és váltott , ūj növel van , úgy tudom.
Ezek szerint több lehetöseget tartott magának ,ami a mai vilagban nem meglepö, plusz hogy a kora miatt sietett a dolgokkal
Sokan mondjak hogy ram akart költözni , asszisztensnöt keresett maganak , egyedul volt es ketsegbeeett stb
En ezt ertem.
Tovabb is próbálok lépni mivel bocsanatkereseim nem fogadja , nem all szóba velem
A helyzet az hogy most hiaba tarskeresözök , hogy töltsem be a hianyt , nem megy , egyszeruen hianyzik az a nyilt kommunikació; amely soran ereztem hogy fontos vagyok , hogy a masik nyilt kartyakkal jatszik , mindig keznel van es biztat
Ezt nem tudom pótolni , nem találom , eletemben elöször beszelt igy velem ferfi , meg ha csaló is volt ha hazudott is, , akkor is ezek a szavak bevésödtek az agyamba es nem tudom lejjebb tenni a lécet , elfogadni hogy valaki csak szexre akarjon, vagy ne legyen boldog hogy velem beszelhet , vagy felvallról vesz, stb
A pasi idösebb volt huszonöt evvel mint en , nem volt egy jókepu se , megis mely nyomot hagyott bennem , amiket mondott . Realis ezeket elvárni egy kapcsolatban , vagy csak ez csak egy délibáb ?
Megnéztem a Facebookon az a növel novemberben mar kapcsolatban volt mert likeolta a kepet es a tinderen ismerte meg , mert engem is ott ismert meg . Mi december közepe utan ismerkedtunk meg ugyanott , es utana kezdte a nyilt kartyakat es meg akarta nekem mutatni a barati listajat hogy en is mutassam meg . Akkor az a nö nem volt a listajan , ket hónap utan mikor szakitottunk visszakerult a listajara
Elöször azt hittem hogy új kapcsolat , de lattam hogy nemaz mikor jobban utananeztem , lattam , hogy mar novemberben is kapcsolatban voltak csak lehet volt egy mosolyszunet köztuk amialatt felgöngyöllitette velem a kapcsolatot .
Az a nö egykorú vele es meselt róla szakitasunk elött hogy meg volt egy nö elöttem de nem passzolt vele stb de ezek szerint nem volt igaz
Csak azt nem értem, miért nevezed csalonak.
Lekezelo voltál vele, megszakadt a kapcsolatotok es ujrakezdte az előző novel.
Azert mondta a környezetem hogy legyek vele óvatos, mert elsö heten közölte hogy szerelmes belem es hazasodjunk
Ezek szerint csak szexet akart , vagy isten tudja mit
tudjuk: azt akarta, hogy légy az ápolónője, mert cukorbeteg.
Számolom vissza a napokat, mikor jön a sztori újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!