Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalóra van szuksegem?

Figyelt kérdés

Megismertem egy ferfit , aki vegre valahara tenyleg szingli volt es az exekkel sem kavart es nem játszmázott .

Hivott mikor mondta , söt annal gyakrabban , nem kellett agyaljak azon , hogy tetszem neki vagy nem, sokat szeretett beszelni az erzeseiröl . Es az en erzeseimröl is .

Nem surgette a szexet . Ez mind szep es jó de kiderult hogy ezek a dolgok erzesek túl hamar jöttek nála , ami megkerdöjelez sok mindent . Kiderult hogy neki a celja a hazassag , ami nekem elhamarkodottnak tunt es parszor belefaradtam az intenziv kapcsolatba es lekezelö voltam , stb de megpróbáltam helytállni , viszont nemet is mondtam dolgokra

Kiderult hogy emiatt gyorsan meglèpett és váltott , ūj növel van , úgy tudom.

Ezek szerint több lehetöseget tartott magának ,ami a mai vilagban nem meglepö, plusz hogy a kora miatt sietett a dolgokkal

Sokan mondjak hogy ram akart költözni , asszisztensnöt keresett maganak , egyedul volt es ketsegbeeett stb

En ezt ertem.

Tovabb is próbálok lépni mivel bocsanatkereseim nem fogadja , nem all szóba velem

A helyzet az hogy most hiaba tarskeresözök , hogy töltsem be a hianyt , nem megy , egyszeruen hianyzik az a nyilt kommunikació; amely soran ereztem hogy fontos vagyok , hogy a masik nyilt kartyakkal jatszik , mindig keznel van es biztat

Ezt nem tudom pótolni , nem találom , eletemben elöször beszelt igy velem ferfi , meg ha csaló is volt ha hazudott is, , akkor is ezek a szavak bevésödtek az agyamba es nem tudom lejjebb tenni a lécet , elfogadni hogy valaki csak szexre akarjon, vagy ne legyen boldog hogy velem beszelhet , vagy felvallról vesz, stb

A pasi idösebb volt huszonöt evvel mint en , nem volt egy jókepu se , megis mely nyomot hagyott bennem , amiket mondott . Realis ezeket elvárni egy kapcsolatban , vagy csak ez csak egy délibáb ?

2019. márc. 8. 20:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Megnéztem a Facebookon az a növel novemberben mar kapcsolatban volt mert likeolta a kepet es a tinderen ismerte meg , mert engem is ott ismert meg . Mi december közepe utan ismerkedtunk meg ugyanott , es utana kezdte a nyilt kartyakat es meg akarta nekem mutatni a barati listajat hogy en is mutassam meg . Akkor az a nö nem volt a listajan , ket hónap utan mikor szakitottunk visszakerult a listajara

Elöször azt hittem hogy új kapcsolat , de lattam hogy nemaz mikor jobban utananeztem , lattam , hogy mar novemberben is kapcsolatban voltak csak lehet volt egy mosolyszunet köztuk amialatt felgöngyöllitette velem a kapcsolatot .

Az a nö egykorú vele es meselt róla szakitasunk elött hogy meg volt egy nö elöttem de nem passzolt vele stb de ezek szerint nem volt igaz

2019. márc. 8. 21:19
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Aztán nem unod még az ilyesmit ennyi idősen, basszus...?! :-D
2019. márc. 8. 21:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt nem értem, miért nevezed csalonak.

Lekezelo voltál vele, megszakadt a kapcsolatotok es ujrakezdte az előző novel.

2019. márc. 8. 21:26
 14/20 A kérdező kommentje:

Azert mondta a környezetem hogy legyek vele óvatos, mert elsö heten közölte hogy szerelmes belem es hazasodjunk

Ezek szerint csak szexet akart , vagy isten tudja mit

2019. márc. 8. 21:37
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

#14. xD

32/f

2019. márc. 8. 21:40
 16/20 anonim ***** válasza:
93%

tudjuk: azt akarta, hogy légy az ápolónője, mert cukorbeteg.

Számolom vissza a napokat, mikor jön a sztori újra

2019. márc. 8. 21:52
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Itt nem a pasival van nagyobb gond, úgy érzem
2019. márc. 8. 22:10
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
Hosszú
2019. márc. 8. 22:10
 19/20 anonim ***** válasza:
91%
#18,parancsolj. Azóta kiírt egy újat, röviden
2019. márc. 8. 22:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Én a második nap szerelmet vallottam a feleségemnek. Ettől csaló lennék. Nem tudott mit kezdeni vele, mert úgy bántak vele, mint a ronggyal. De örült neki, és hozzámjött.
2019. márc. 9. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!