Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalóra van szuksegem?
Megismertem egy ferfit , aki vegre valahara tenyleg szingli volt es az exekkel sem kavart es nem játszmázott .
Hivott mikor mondta , söt annal gyakrabban , nem kellett agyaljak azon , hogy tetszem neki vagy nem, sokat szeretett beszelni az erzeseiröl . Es az en erzeseimröl is .
Nem surgette a szexet . Ez mind szep es jó de kiderult hogy ezek a dolgok erzesek túl hamar jöttek nála , ami megkerdöjelez sok mindent . Kiderult hogy neki a celja a hazassag , ami nekem elhamarkodottnak tunt es parszor belefaradtam az intenziv kapcsolatba es lekezelö voltam , stb de megpróbáltam helytállni , viszont nemet is mondtam dolgokra
Kiderult hogy emiatt gyorsan meglèpett és váltott , ūj növel van , úgy tudom.
Ezek szerint több lehetöseget tartott magának ,ami a mai vilagban nem meglepö, plusz hogy a kora miatt sietett a dolgokkal
Sokan mondjak hogy ram akart költözni , asszisztensnöt keresett maganak , egyedul volt es ketsegbeeett stb
En ezt ertem.
Tovabb is próbálok lépni mivel bocsanatkereseim nem fogadja , nem all szóba velem
A helyzet az hogy most hiaba tarskeresözök , hogy töltsem be a hianyt , nem megy , egyszeruen hianyzik az a nyilt kommunikació; amely soran ereztem hogy fontos vagyok , hogy a masik nyilt kartyakkal jatszik , mindig keznel van es biztat
Ezt nem tudom pótolni , nem találom , eletemben elöször beszelt igy velem ferfi , meg ha csaló is volt ha hazudott is, , akkor is ezek a szavak bevésödtek az agyamba es nem tudom lejjebb tenni a lécet , elfogadni hogy valaki csak szexre akarjon, vagy ne legyen boldog hogy velem beszelhet , vagy felvallról vesz, stb
A pasi idösebb volt huszonöt evvel mint en , nem volt egy jókepu se , megis mely nyomot hagyott bennem , amiket mondott . Realis ezeket elvárni egy kapcsolatban , vagy csak ez csak egy délibáb ?
"Realis ezeket elvárni egy kapcsolatban , vagy csak ez csak egy délibáb ?" Azok után, hogy képletesen a másik szeme előtt a sárba hajítottad és leköpted, így nem... nem hiszem. KB arra a szexre kellesz dologra számíts, míg helyre nem rakod magad. Addig hagyd inkább a társkeresőt, mert csak ráfaragsz.
32/f
Hát, pedig ez a hajó elment.
Nem fájdítani akarom a szíved, de a férjemben pont az fogott meg, hogy komolykapcsolatot keresett, nem hitegetett, nem használt ki. Kb. fél év után azt mondta, hogy nincs mire várjon, ő 30 előtt csalados apuka akar lenni. Velem terveznè.
Nem mondom, hogy nem inogtam meg először, de ő ilyen típus. Komoly, családcentrikus.
ja, és olvasom, hogy 25évvel idősebb is volt...tejóég. Te, az már nagypapakorú hapsi!!!!
Na, megyek fürizni, mert kiégett az agyam :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!