Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalóra van szuksegem?

Figyelt kérdés

Megismertem egy ferfit , aki vegre valahara tenyleg szingli volt es az exekkel sem kavart es nem játszmázott .

Hivott mikor mondta , söt annal gyakrabban , nem kellett agyaljak azon , hogy tetszem neki vagy nem, sokat szeretett beszelni az erzeseiröl . Es az en erzeseimröl is .

Nem surgette a szexet . Ez mind szep es jó de kiderult hogy ezek a dolgok erzesek túl hamar jöttek nála , ami megkerdöjelez sok mindent . Kiderult hogy neki a celja a hazassag , ami nekem elhamarkodottnak tunt es parszor belefaradtam az intenziv kapcsolatba es lekezelö voltam , stb de megpróbáltam helytállni , viszont nemet is mondtam dolgokra

Kiderult hogy emiatt gyorsan meglèpett és váltott , ūj növel van , úgy tudom.

Ezek szerint több lehetöseget tartott magának ,ami a mai vilagban nem meglepö, plusz hogy a kora miatt sietett a dolgokkal

Sokan mondjak hogy ram akart költözni , asszisztensnöt keresett maganak , egyedul volt es ketsegbeeett stb

En ezt ertem.

Tovabb is próbálok lépni mivel bocsanatkereseim nem fogadja , nem all szóba velem

A helyzet az hogy most hiaba tarskeresözök , hogy töltsem be a hianyt , nem megy , egyszeruen hianyzik az a nyilt kommunikació; amely soran ereztem hogy fontos vagyok , hogy a masik nyilt kartyakkal jatszik , mindig keznel van es biztat

Ezt nem tudom pótolni , nem találom , eletemben elöször beszelt igy velem ferfi , meg ha csaló is volt ha hazudott is, , akkor is ezek a szavak bevésödtek az agyamba es nem tudom lejjebb tenni a lécet , elfogadni hogy valaki csak szexre akarjon, vagy ne legyen boldog hogy velem beszelhet , vagy felvallról vesz, stb

A pasi idösebb volt huszonöt evvel mint en , nem volt egy jókepu se , megis mely nyomot hagyott bennem , amiket mondott . Realis ezeket elvárni egy kapcsolatban , vagy csak ez csak egy délibáb ?

2019. márc. 8. 20:53
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Voltak kapcsolataim , olyan volt hogy egy kapcsolat elmelyult , de igy nem beszelt velem soha senki , ilyen szepen pedig 42 vagyok
2019. márc. 8. 20:55
 2/20 anonim ***** válasza:
87%

"Realis ezeket elvárni egy kapcsolatban , vagy csak ez csak egy délibáb ?" Azok után, hogy képletesen a másik szeme előtt a sárba hajítottad és leköpted, így nem... nem hiszem. KB arra a szexre kellesz dologra számíts, míg helyre nem rakod magad. Addig hagyd inkább a társkeresőt, mert csak ráfaragsz.

32/f

2019. márc. 8. 20:59
 3/20 anonim ***** válasza:
47%
42 évesen már réges-rég egy boldog családban kéne élned, több évtizedes stabil házassággal.
2019. márc. 8. 20:59
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem unod még, hogy folyton róla kérdezgetsz? Ha új nővel van, nem is akart téged igazan. Mit akarsz hallani, hogy ne irogass 3 naponta?
2019. márc. 8. 21:03
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát, pedig ez a hajó elment.

Nem fájdítani akarom a szíved, de a férjemben pont az fogott meg, hogy komolykapcsolatot keresett, nem hitegetett, nem használt ki. Kb. fél év után azt mondta, hogy nincs mire várjon, ő 30 előtt csalados apuka akar lenni. Velem terveznè.

Nem mondom, hogy nem inogtam meg először, de ő ilyen típus. Komoly, családcentrikus.

2019. márc. 8. 21:08
 6/20 anonim ***** válasza:
32%
Ja, kaphatok egy lány után szépen beszélek vele mindig meglepen valamivel nem siettetem a szexet sőt szoba se hozom és nem igazán akar össze jönni, aztán meg majd 40evesen ő is jön hogy ővele sosem beszéltek szépen meg blabla...
2019. márc. 8. 21:09
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem fellőtték már a pizsit... Szóval tökre köszi az esti mesét! :-D Amúgy meg rohadt meglepő, hogy Apu jól tud bánni a szavakkal, közel hetven év rutinnal a háta mögött... :-D
2019. márc. 8. 21:09
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
ja, de egyébként , ha tényleg új nője van, felesleges bocsánatért esedezned. sajnos ez a lehetőség tényleg elúszott.
2019. márc. 8. 21:10
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
yes
2019. márc. 8. 21:12
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

ja, és olvasom, hogy 25évvel idősebb is volt...tejóég. Te, az már nagypapakorú hapsi!!!!

Na, megyek fürizni, mert kiégett az agyam :)))

2019. márc. 8. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!