Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Surgos valaszra lenne szuksegem
Figyelt kérdés
A baratom epp most hivott meg hozzajuk ebedre, h ha viszem haza, akkor maradjak naluk en is. Kicsit elkezdtem hezitalni, azaz az izgalom fogott el ahogy ezt mondta es egyszercsak azt mondta h nem kotelezo. Mondtam h nem is tudom mert anyumnak delutan kell a kocsi, de valoszinu meg lehetne oldani. O erre: hagyjad, akkor majd maskor. Nem erzem h megsertodott volna, inkabb mint aki megkerdezte de en hezitaltam... Hogy adjam a tudtara h de en elszeretnek hozza menni, a szuleinek bemutatkozni? Surgos lenne a gyors valasz! Koszonom2016. ápr. 3. 10:39
1/4 anonim válasza:
Simán mond meg neki, hogy megoldható és szeretnél végre megismerkedni a szüleivel. Jó ötlet az ebéd és örömmel mész.
Nem akarta rád erőltetni, lehet úgy gondolta nem állsz még készen erre. Add a tudtára, hogy de igen, készen állsz és szeretnéd.
2/4 anonim válasza:
Ha vele is igy beszélsz ahogy' itt fogalmazol, nem csodálom, hogy nem tudja mit is akarsz valojában.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :)
2. Nem igazan ertem a kritizalodasodat, szerintem erthetoen irtam le mert az elozo es az utanad levo segitokesz emberke megeretette a mondanivalomat :)
Amugy nagyon bizonytalan vagyok, marmint hogy eroszakoskodjak-e igy utolag, h: "Akkor mehetek hozzatok?" ... Felek h neki lenne kellemetlen vegul :/
2016. ápr. 3. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!