Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nekem tetszik mit tegyek? Hülye válaszra nincs szükségem segítettek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok! Utóbbi kapcsolatom 2 évig tartott nagyon megviselt a szakítás vele !:( Már több mint fél éve nincs senkim,de nekem szükségem van egy lányra!! Járok bulizni stb... Kavarok minden csajjal,ha el megyek egy buliba,de nekem ennyi nem elég nekem egy olyan lány kell akivel néha néha együtt alszunk,és mindent megadnék neki!! Tisztelném,becsülném és nem használnám ki,csak azért,hogy sex sex sex ! Nem ilyen vagyok igaz nagyon sokan nagyképű gazdag,beképzeltnek hisznek,mert én így tudok elnyerni minden csajt...de nekem akkor magyarázzon valaki ha még nem használt ki egy lányt,mert az a durva,hogy olyan magyaráz aki porig aláz egy csajt. Egy lány nem arra való,hogy jól elrendezi és hagyom utána a francba!.. Na szóval van nekem egy lány akivel egy suliba járok...Minden reggel vonattal megyek és néha a barátnőjével jön be a suliba de ő leginkább busszal jár suliba és a barátnőjével szoktam mindig menni suliba mert nagyon jóba vagyunk...és nem beszéltünk sokat..csak akkor ha együtt jövünk néha vonattal...és ha suliban is találkozunk,csak köszönünk és annyi.De mikor egymásra nézünk annyira érzem,hogy mi összetartozunk, facebookon sem beszéltünk még...segítaetek mit tegyek,hogy írjak rá facen ha meg alig beszélgettünk ?? Köszi a válaszokat.Remélem hasznosak lesznek amiket leírtok!!!2014. jan. 4. 00:41
2/6 A kérdező kommentje:
Mondd ?
2014. jan. 4. 00:48
3/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan írj rá facebookon.Ezzel semmit nem veszíthetsz.Sőt ha ráírnál fbn akkor következő nap lenne okod megszólítani őt a suliban is.
Kérdezd meg tőle hogy mizu vele stb. eleinte ilyen általános dolgokról beszélgessetek.
Sok sikert! Remélem segítettem. :)
4/6 anonim válasza:
Figyelj ne azt várd, hogy ő irjon rád inkább te irj hisz neked kell kezdeményezni.Próbálj meg vele egyre többet dumálni vele, de azért ne legyél vele minden másodpercben!
A facen is nyugodtan irj rá,próbálj meg apró kedvességeket tenni felé pl. mond hogy nagyon csinos vagy szép a haja!
Sok szerencsét, drukkolok!!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek :))
2014. jan. 5. 00:08
6/6 Thero válasza:
ha tetszik neked ismerd meg őt is a barátait is, mondd meg neki, menjetek el valahova együtt de csak is kettesben beszéljetek a kapcsolatotokröl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!