Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik, hogyan mondjam el neki?
A gond ott van hogy nem egy suliba járunk, de mivel az én sulimba jár délutánonként mert neki délután van tanítás, így csak ritkán heti egyszer látom (ha szerencsém van) kb. 5 másodpercre.Szívesen társalognék vele személyesen csak neki órája szokott lenni, és így csak facebook-on tudunk beszélni néha, én meg utálok úgy beszélgetni hogy nem személyesen mert szerintem nem az igazi.Régen sokat beszélgettünk facebook-on mert másik városból való de koleszos régen jóban voltunk nagyon, sokat beszélgettünk nyáron egy táborban is voltunk, csak az a para hogy ott voltak leendő osztálytársai is akik nem bírnak engem ugyanis májusban szerelmet vallottam az egyiknek aki valamiért megutált, és hát ő meg velem is meg velük is barátkozott de sajnos eleinte velük maradt barátnak később mikor ráírtam újra kedvesen válaszolt de már nem érzem azt hogy megint úgy beszélgetünk mint régen.Én viszont nagyon szeretem , de nem tudom hogy ezt hogy oldjam meg. Mert fb-n semmit nem ér a vallomás...
14. év végén járok ; fiú vagyok előre is köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!