Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ha választhatnátok milyen külsejű barátnőtök lenne? És milyen lenne az öltözködése?
Figyelt kérdés
2019. márc. 6. 20:17
1/11 anonim válasza:
- telt alkat, nagy mellek
- baba arc
- szép smink, jó illat
- hosszú minimum derékig érő sötét haj
- szoknya, csinos dekoltált felső, nőies cipő
- fehér bőr, lehetőleg tetoválás mentes szép bőr
2/11 anonim válasza:
Ez érdekes kérdés....soha nem jöttem össze olyan nővel aki ne tetszett volna eléggé, aki ne lett volna vonzó vagy akinek problémám lett volna az öltözködésével.
Ez most olyan kérdés, mintha a férfiak mellé random kisorsolnának egy nőt a tömegből, "na barátom ő lesz a tied ha tetszik ha nem"
A kérdésed jobban hangzana úgy, hogy nektek milyen nők tetszenek, milyen öltözködéssel.
4/11 anonim válasza:
Szolid és csinos, de inkább visszafogott öltözködés. 160 cm körüli magasság, fekete/barna közepesen hosszú haj, normál nőies testalkat, közepes/kicsi formás mell.
5/11 anonim válasza:
Vékony testalkat, kisebb mellek. Barna haj. Smink nélkül, visszafogott öltözködés.
23/F
6/11 anonim válasza:
Nekem a szem a lényeg, minden más csak az aktuális felszín, amivel lehet csalni.
9/11 anonim válasza:
Japán mondjuk olyan mint Nana Mizuki és hordhatna öltönyt. Szerintem a Japán nők a legszebbek a világon.
10/11 anonim válasza:
Egyszerű, átlagos kinézet, csodaszép szem, kerves arc, nőies alak, laza öltözék(póló, farmer, sportcipő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!