Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más lehetőség?
Volt egy nagyon bolnyolult kapcsolatom(amit megbántam, mert a szüzességemet egy ilyen nyomorult vette el)mondhatni az a “férfi” egy tahó, óvatlan, gyerekes volt! Nem törődött velem, agresszív állat volt!
Hamar véget is vetettem a kapcsolatnak!
Azóta nagyon zsúfolt a napirendem, suli mellett dolgozok + a hobbimnak is élek...nincs időm ismerkedni, de mivel emberek vagyunk így, vannak igényeink... :D
Sokat gondolkodtam, hogy kipróbálnám egyszer/többször, hogy milyen egy férfi prostival. Szerintetek milyen lehet?
Kicsit utána olvastam, de csak árakat láttam és, hogy mit vállal... pontosan hogyan zajlik egy találka?
Egyenlőre még nem kérdezném meg az illetőtől, amíg nem vagyok biztos magamban... XD
Szerintem ameddig ennyi ":D", "XD"-t írsz, hanyagold ezt a témát. Nem bántásból írom, de még elég gyerekes gondolkodásod van (legalábbis írásodból ez jön le), gondolom még nagyon fiatal vagy.
Keze mindenkinek ott van legyen férfi, vagy nő. Nőknek meg még egyéb kiegészítők is, valamint a többségük szinte bárhol találnak olyan férfit aki ingyen lefekszik velük (szerintem). Akár suliból, akár egy bárból. És kevesebb az esélye, hogy valami nemibetegséget elkapsz tőlük, mint prostiktól. De inkább vezesd le magadnak én ezt ajánlom.
Szerintem ez legyen az egyik legutolsó lehetőséged.
Valamint azt sose fogod tudni vissza csinálni, hogy voltál prostinál.
Ha normális kapcsolatod lenne egyszer, nem biztos hogy tetszene a másik félnek ez a hír.
Most biztos kapni fogsz sok üzenetet erre, mindig vigyázni kell az anonim emberekkel.
Jó csak megszokásból írok ennyi “XD”-t.
De ha egyszer nincs időm ismerkedni, meló, suli stb. Így nehéz egy normális, hosszútávú kapcsolatot összehozni.
Mint írtam, vannak vágyaim, és ezeket inkább olyannal élnem ki, aki tudja, hogy mit csinál, nem akármilyen ismerősel/exel.
De azt elfelejtettem odaírni...félek, hogy kitudódik a dolog a család ill baráti társaságomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!