Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-30éves korosztályba keresek komoly kapcsolatra barátnőt rá irok egy lányra társkeresőn és semmi válasz pedig annyit irok hogy van-e kedve ismerkedni nem tudom mit kelle irnom elsőre. Van valakinek bevált módszere? Mellesleg 23 vagyok
Nos, mint látod, nincs kedve beszélgetni. A helyesírásod és a stílusod úgy tűnik majd csak akkor lesz akadály, ha már kialakult a beszélgetés valakivel. Nagyon dicséretes, amit elértél az életben, de hidd el, sok nőnek fontos, hogy intelligens módon tudjon beszélgetni valakivel. Műveltség, stílus....csak úgy mondom. A későbbiekre nézve.
Amúgy meg ne neten ismerkedj.
A "van kedved beszélgetni?" a leggázabb szöveg "a szimpatikusnak tűnsz, van kedved ismerkedni?"-vel együtt. Azon kívül, hogy 100-ból 99 pasi így indít és már nagyon unalmas, most őszintén milyen válasz vársz erre?
- Van kedved beszélgetni?
- Van.
- Miről?
- Ööö...
Ugye érted?
(20-as voltam.)
Amikor társkeresőztem, naponta kb. 15 ilyen levelet kaptam. Nagyon sablonos. 1 hét után már 105 ilyen levelet olvastam. Szerinted? Ráadásul én is tudtam, hogy csomó levél ctrl+c ctrl+v alapon született.
Azoknak válaszoltam, akik nekem írtak levelet. Az én személyemnek szólt nem a századik lánynak, a nagy számok törvénye alapján. Aki tetszik, nézd meg a honlapját, nézegesd és ha szimpatikus, írj ehhez kapcsolódóan valamit. Nem kell kisregényt írni, de legalább legyen személyes és legalább egy bővített mondat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!