Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22-30éves korosztályba keresek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22-30éves korosztályba keresek komoly kapcsolatra barátnőt rá irok egy lányra társkeresőn és semmi válasz pedig annyit irok hogy van-e kedve ismerkedni nem tudom mit kelle irnom elsőre. Van valakinek bevált módszere? Mellesleg 23 vagyok

Figyelt kérdés
2019. márc. 3. 22:57
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
na leírom még egyszer már harmadszorra mert látom nem megy a szövegértés annyit írok minden lánynak hogy:VAN KEDVED BESZÉLGETNI? ebbe mi a nehéz?komolynak tartom magam mivel 23 évesen senki nem rakott alám semmit mióta dolgozom egyedül élek külön a szülők-től van akinek ez negyven évesen sem megy van kocsim is a második önerőből a jogsim is a sajátom soroljam még? és már lakásom is rég lehetne ha nem cseszem el az időmet a volt nőmre.de talán nyáron meglessz és 23évesen kpra nem húsz éves hitelre lehet nagyképűnek nevezni csak ha komolyságról van szó akkor beszélgethetünk.és már csak azért sem figyelek oda a helyesírásra :D
2019. márc. 4. 00:07
 22/38 A kérdező kommentje:
21-es köszönöm szépen ez eszembe se jutott ilyen választ vártam.ez nem gúnyolodás volt ne hogy félre értsd
2019. márc. 4. 00:09
 23/38 A kérdező kommentje:
bocsi neked köszönöm 20as mert a 21 én vagyok :D :D ennyit számít ha az ember már fáradt de támadjatok én szeretek vitatkozni az a lételemem
2019. márc. 4. 00:13
 24/38 anonim ***** válasza:
94%

Nos, mint látod, nincs kedve beszélgetni. A helyesírásod és a stílusod úgy tűnik majd csak akkor lesz akadály, ha már kialakult a beszélgetés valakivel. Nagyon dicséretes, amit elértél az életben, de hidd el, sok nőnek fontos, hogy intelligens módon tudjon beszélgetni valakivel. Műveltség, stílus....csak úgy mondom. A későbbiekre nézve.

Amúgy meg ne neten ismerkedj.

2019. márc. 4. 00:15
 25/38 anonim ***** válasza:
95%

A "van kedved beszélgetni?" a leggázabb szöveg "a szimpatikusnak tűnsz, van kedved ismerkedni?"-vel együtt. Azon kívül, hogy 100-ból 99 pasi így indít és már nagyon unalmas, most őszintén milyen válasz vársz erre?

- Van kedved beszélgetni?

- Van.

- Miről?

- Ööö...

Ugye érted?

(20-as voltam.)

2019. márc. 4. 00:17
 26/38 A kérdező kommentje:
ha akarok tudok helyesen írni csak mondom.a mostani stílusom amit láttok ezt ti hoztátok ki belőlem.szemtől szembe tíz emberből kilenc harminc évesnek tippel mert éretteben beszélek és gondolkozok mint a korosztályom kilencven százaléka persze ezt ti nemfogjátok előbe tapasztalni..értem húszas ;) beszélgetek négy lánnyal de öket ismerem és tudom azt hogy azért akarnak velem lenni mert látták hogy a volt barátnőm mennyi mindent megkapott tőlem és inkább egy ismeretlennel akarok kezdeni valamit
2019. márc. 4. 00:30
 27/38 anonim ***** válasza:
79%
Tökmindegy, hogy mit írsz. Kép alapján dől el az egész.
2019. márc. 4. 02:37
 28/38 anonim ***** válasza:
Ha ronda vagy kár erőltetni az ismerkedést.
2019. márc. 4. 07:36
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 27-es írja. Ha kép alapján tetszel akkor válaszol, ha nem akkor nem fog válaszolni, tökmindegy mit írsz.
2019. márc. 4. 08:13
 30/38 anonim ***** válasza:
94%

Amikor társkeresőztem, naponta kb. 15 ilyen levelet kaptam. Nagyon sablonos. 1 hét után már 105 ilyen levelet olvastam. Szerinted? Ráadásul én is tudtam, hogy csomó levél ctrl+c ctrl+v alapon született.

Azoknak válaszoltam, akik nekem írtak levelet. Az én személyemnek szólt nem a századik lánynak, a nagy számok törvénye alapján. Aki tetszik, nézd meg a honlapját, nézegesd és ha szimpatikus, írj ehhez kapcsolódóan valamit. Nem kell kisregényt írni, de legalább legyen személyes és legalább egy bővített mondat.

2019. márc. 4. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!