Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22-30éves korosztályba keresek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22-30éves korosztályba keresek komoly kapcsolatra barátnőt rá irok egy lányra társkeresőn és semmi válasz pedig annyit irok hogy van-e kedve ismerkedni nem tudom mit kelle irnom elsőre. Van valakinek bevált módszere? Mellesleg 23 vagyok

Figyelt kérdés
2019. márc. 3. 22:57
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

“És mi köze a német billentyűzetnek ahhoz, hogy "korosztályba" keresel?”

A németben az N betű néma, így a billentyűzeten is csak egy néma karaktert ír be 😀

2019. márc. 3. 23:16
 12/38 A kérdező kommentje:
de tettem egy pontot az is valami nem?
2019. márc. 3. 23:16
 13/38 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen helyesírásra én biztos nem reagálnék.
2019. márc. 3. 23:17
 14/38 A kérdező kommentje:
este 11 óra van hihetetlenűl nem érdekel a helyesírás. feltettem egy kérdést de látom magyarokkal semmire nem megyek mert ilyen népség vagyunk a hibákat keressük a másikba a segitség nyújtás helyett és csodálkoznak hogy évente egyszer megyek haza. ennyit szoktam Írni: Szia van kedved beszélgetni? semmi többet nah nyelvtanilag meg vesszőügyileg jó vagy mit javítsak?
2019. márc. 3. 23:22
 15/38 anonim ***** válasza:
Nincs bevalt módszer, ha lehet hanyagold a társkeresőket nem sokat érnek.
2019. márc. 3. 23:22
 16/38 A kérdező kommentje:
az előző párommal is ott ismerkedtem össze ment is mostanáig majdnem 4 év ig gondoltam megint bejön de nem :D :D meg facebookon is ez a helyzet annyival azért megtisztelhetnének hogy,köszi nem és kirakja hogy komoly kapcsolatot akar, láttátok tettem vesszőt mekkora király vagyok else hiszem
2019. márc. 3. 23:29
 17/38 anonim ***** válasza:
97%
Kezdem kapisgálni a sikertelenséget...
2019. márc. 3. 23:31
 18/38 A kérdező kommentje:
alapvetőleg egy nagyon rendes normális tisztelettudó srác vagyok,csak az ilyenek húznak fel akik kötekednek,senkivel se vagyok ilyen ok nélkül,amint írtam annál többet nem írok senkinek hogy van e kedve beszélgetni ebbe hol érzed a sikertelenséget?
2019. márc. 3. 23:39
 19/38 Rockarc ***** válasza:
95%

Ha komoly srackent aposztrofalod magad, akkor hogy lehet olyan helyesirasod, hogy 15 evet siman letagadhatnal? Meg a vegen azt hiszik, hogy szorakozni akarsz veluk. Bizony a helyesiras fontos, meg ejszaka is. Hibazni persze lehet, en is szoktam, itt is az ara'ny a lenyeg, mint sok mas esetben is.

Igen, 2 ev tanfolyam, ha neten irasban akarsz ismerkedni. Ez garantaltan nem lesz a te mufajod. Lehet megse a tanar volt a hulye a suliban?

42F

2019. márc. 3. 23:57
 20/38 anonim ***** válasza:
95%

Ne sablon szöveget írj. Írj a fotóival vagy a bemutatkozó szövegével kapcsolatban. És úgy, hogy legyen nyitott, amire tud válaszolni.

Pl. észrevettem valamit a 3. képeden, nem gondoltam volna, hogy te is szeretsz a téglarakáson üldögélni, ha azt mondod, hogy neked is a paprikás krumpli kedvenced, akkor szerintem érdemes lenne többet megtudnom rólad.

2019. márc. 3. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!