Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-30éves korosztályba keresek komoly kapcsolatra barátnőt rá irok egy lányra társkeresőn és semmi válasz pedig annyit irok hogy van-e kedve ismerkedni nem tudom mit kelle irnom elsőre. Van valakinek bevált módszere? Mellesleg 23 vagyok
“És mi köze a német billentyűzetnek ahhoz, hogy "korosztályba" keresel?”
A németben az N betű néma, így a billentyűzeten is csak egy néma karaktert ír be 😀
Ha komoly srackent aposztrofalod magad, akkor hogy lehet olyan helyesirasod, hogy 15 evet siman letagadhatnal? Meg a vegen azt hiszik, hogy szorakozni akarsz veluk. Bizony a helyesiras fontos, meg ejszaka is. Hibazni persze lehet, en is szoktam, itt is az ara'ny a lenyeg, mint sok mas esetben is.
Igen, 2 ev tanfolyam, ha neten irasban akarsz ismerkedni. Ez garantaltan nem lesz a te mufajod. Lehet megse a tanar volt a hulye a suliban?
42F
Ne sablon szöveget írj. Írj a fotóival vagy a bemutatkozó szövegével kapcsolatban. És úgy, hogy legyen nyitott, amire tud válaszolni.
Pl. észrevettem valamit a 3. képeden, nem gondoltam volna, hogy te is szeretsz a téglarakáson üldögélni, ha azt mondod, hogy neked is a paprikás krumpli kedvenced, akkor szerintem érdemes lenne többet megtudnom rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!