Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem volt még párkapcsolatom?
22 éves fiú vagyok. Szerintem eléggé későn érő voltam, mert olyan 19-20 éves korom körül kezdtem el vágyni barátnőre.
De eléggé zavar az hogy másoknak ennyi idősen már van vagy volt párkapcsolata, nekem meg nem.
Barátnőt meg nem egyszerű találni sajnos:(
Nekem nem baj, hogy neked nem volt.
Jó éjt
Igen baj, hiszen frusztrált vagy emiatt. Ráadásul ennyi idősen 0 tapasztalatod van, ami azért hátrány, mert előtted vannak még a pofonok, amiket az élettől kapni fogsz emiatt a tapasztalatlanságod miatt (pl. szerelmi csalódás).
De majd mindjárt jönnek, akik megmagyarázzák, hogy teljesen okés vagy, mint ahogyan a 30-40 éves szüzekkel is elhitetik, hogy tök normális pasik, csak valahogy a világ ellenük van...
Amúgy szűz már nem vagyok!
De igazad van hogy frusztrált vagyok emiatt.
"egyáltalán nem probléma, normális lány meg fogja érteni hogy nincs tapasztalatod :)"
>Az, hogy valaki normális-e vagy sem, nincs összefüggésben azzal, hogy mennyire szereti a tapasztalatlan pasikat.
Kérdezőnek meg:
Ha nem vagy már szűz, akkor nincs gond, mert van valamennyi tapasztalatod. Érdemes még többet szerezni azáltal, hogy ismerkedsz. Baj akkor lenne, ha életedben nem nyúltál volna még nőhöz.
Aközött hogy szereti e vagy megérti szerintem nagy a különbség. Ha valakit megkedvelsz nem fog hirtelen eltántorítani az hogy nincs tapasztalata, csak turelmesebbnek es megertobbnek kell lenni vele...Ha kedveled annyira hogy elnezd a tapasztalatlansagat akkor nincs problema.
Inkább az szokott gondot okozni, hogy ha valaki görcsösen barátnőt akar, és nem pedig az történik, hogy megkedvel valakit akivel komolyabbra fuzne a szálakat. Ha egy srac csak baratnot akar minden áron, és az egyetlen feltétele hogy szép legyen, és emiatt bárkinél beprobalkozik hogy sikerrel járjon,az taszító tud lenni.
A jelenlegi páromnak 23evesen en voltam az első baratnoje, és szerintem a legodaadobb es legfigyelmesebb baratom ő az eddigiek közül,ami inkább a természetebol adodik mintsem a tapasztalatlansagabol, de nem indult hatrannyal a tapasztalatlansaga miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!