Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért pöccennek be attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pöccennek be attól sokan, hogyha egy rendes felnőtt férfi beleegyező korú hölggyel kezdene?

Figyelt kérdés

Jogi értelemben nem kell nagykorúnak lenni, elég 14 évet betölteni ahhoz, hogy bármilyen más 14+ korosztállyal szexuális kapcsolatot létesítsen valaki, ha mindkét fél akarja. Mégis sok mindenkit ez kiakaszt. De miért?

Egy nő az 14 évesen már testileg mindenképpen érett, biológiailag minden funkcióra alkalmas. Az hogy lelkileg mennyire érett, az meg egyénfüggő, nagyrészt függ a neveltetéstől is, hogy mennyire nevelték önállóságra a szülei. Mégis a társadalom erre érzékeny, és megkövetelik, hogy azokat a hölgyeket még hagyják békén a felnőtt férfiak. Pedig iszonyú jó korban vannak akkor már a nők, némelyiküknek teljesen bombázó és hamvas testtel és cuki arccal. Miért kell elvenni ezt a korosztályt az érett férfiaktól? Amikor még a jog is engedné...

2019. márc. 3. 13:26
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Teljesen hülyeséget írsz!

Azért halnak bele a szülésbe, mert a harmadik világban rossz a higénia a kórházakban, sőt van ahol nincs is kórház. És emiatt ugye szülés közben nagyon magas a megfertőződés veszélye, és abba halnak bele. A teste teljesen alkalmas egy 14-18 éves lánynak a szülésre biológiai értelemben, sőt akkor a legalkalmasabb elméletileg. De nyilván nem ez a cél.

2019. márc. 3. 13:58
 12/44 anonim ***** válasza:
95%

Azert mert gyerekek, nem holgyek. Es testileg se erettek meg attol, hogy megnott a cicijuk. A ciklusuk meg ingadozik, bolcsessegfoguk most no, a magassaguk is valtozik. De nem ez a lenyeg...

Hanem az, te bolondok hazabol szalajtott, hogy mentalisan annyira erzekenyek ilyenkor, mint egy harom honapos magzat az anyja hasaban. A szex nem csak a testrol szol, itt van a te fatalis tevedesed. Nem akarsz tudomast venni a pszicherol, csak azon lovagolsz, hogy mar van peteerese. Veszelyesen idiota vagy.

2019. márc. 3. 14:03
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas, ha egy felnőtt (magát annak tartó) férfi gyereklányokkal kezd. Felőlem tegye, de ez jócskán megmutatja az érzelmi és értelmi szintjét.
2019. márc. 3. 14:04
 14/44 marcipántea ***** válasza:
95%

Bárki bármit mond, bármit látsz, a 14 éves még gyerek. Sőt, pár évvel feljebb mész, még akkor is van hova fejlődnie lélekben. Bármennyire érettnek tűnik, és hiába hangoztatja, hogy ő már tudja mit csinál, még akkor is tapasztalatlan. 18 évesen én is azt gondoltam, hogy mindent tudok és nekem senki ne mondja meg, mi a jó nekem, aztán most pár évvel később már csak fogom a fejem hogy hogy lehettem ilyen naiv, dehogy tudtam én semmit sem. Úgy, hogy a környezetem mindig azt hangoztatta, milyen érett vagyok. Lelkileg rengeteget kell fejlődnie minden fiatalnak, nemtől függetlenül, amíg megtalálja a saját hangját, elvonatkoztat az őt körülvevő sablonoktól, nevelési módoktól, és ha ebbe belerondít egy manipulatív (mert egy felnőtt mindig tudja irányítani a fiatalabbat), hogy mondjam szépen, butuska papácska, aki tényleg a pedofília határán mozog (a 14 éves nem felnőtt, alig lépett ki a prepubertás korából), akkor egy életre törést képes okozni benne.

Én nem értem, az idősebb férfiak mi a jó fenéért nem tudnak nyugton maradni. Könyörgöm, hagyjátok a fiatalokat békén.

2019. márc. 3. 14:09
 15/44 anonim ***** válasza:
89%
A lányom most 14 éves. Ha te rá akarnál mászni és ezzel a süket szöveggel jönnél, én egész egyszerűen megölnélek. Ez egy tény. Mert a magadfajtának pusztulnia kell.
2019. márc. 3. 14:25
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy nem keleten élünk és nem azon kulturális szokások szerint. Ott elfogadóak lennének a nézeteiddel, itt mit vársz?

Én sem értek egyet veled.

14 éves énem sikítva rohant volna el tőled... :D

2019. márc. 3. 14:25
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Beteg vagy. De tényleg.

Egy otthonszülés miért nem veszélyes?

Egyébként mikor jártál magyar szülészeten utoljára? Vagy kórházban, úgy általában?

Az, hogy pl. Dubai elmaradott és lepukkant kórházai vannak: erős csúsztatás. De pl. Kairó se a világ vége. 2019-et írunk.

Egy 14 éves teste még fejlődésben van. Sehol sincs egy felnőtt, 22+ nőéhez. Ez alatt a 8 év alatt rendeződik a ciklus, szélesedik a csípő, nő a mell, stb. Pont azért vonzza a te beteg agyad ez a korosztály, mert teljesen másképp néz ki, mint egy kifejlett nő.

A szülésre ideális kor (biológiai szempontból) pont azért a 22-25 éves kor, mert a testi fejlődés lezárult, és életerős, termékeny korban van a nő.

Tudod, a szülés nem épp annyi, hogy terpeszben nyomsz kettőt és kipottyan. Nagyon is szükség van a fizikai erőnlétre.

(Erről szerintem ne vitatkozzunk, amíg nem szültél.)

Egyébként meg kezeltesd magad.

Szerinted mennyire elfogadott, ha 45 évesen 14 éves a barátnőd? Becsöngetsz a szülői házba, hogy csókolom, Pannika eljöhet fagyizni? Hétre otthon legyetek, holnap dolgozatot ír, és időben le kell feküdnie.

Aki egy 14 éves gyereket szülésre kényszerít (teherbe ejti pl.), az elveszi tőle az egész kamaszkort és a jövőjét. Kockáztatja az egészségét. Aki ezt megteszi, az nem szereti. Sőt...

Magyarul megint ott tartunk, hogy csak szexuális tárgyként használod, érzelem nélkül.

Ez pedig minden korosztály esetében deviáns viselkedés.

2019. márc. 3. 14:28
 18/44 anonim ***** válasza:
0%

#17. De arra is ez lenne az álláspontod, ha egy kortársa pakolgatná vagy az rendben van valahogy ? Esetleg te is úgy gondolod, hogy ilyen fiatalon még egyáltalán nem kéne.

32/f

2019. márc. 3. 14:29
 19/44 marcipántea ***** válasza:
83%

Oh, és:

“A teste teljesen alkalmas egy 14-18 éves lánynak a szülésre biológiai értelemben, sőt akkor a legalkalmasabb elméletileg. ”

Nem. Egyáltalán nem. Ebben a korban kockázatos szülni. Inkább 25-35 éves korig ideális.

2019. márc. 3. 14:32
 20/44 anonim ***** válasza:
85%

Bármennyire divat ezt most tagadni, de a rasszok közt vannak különbségek, ami nem csak a bőrszinben mutatkozik meg.

Egy 12 éves roma kislány már egész biztosan menstruál, és évekkel idősebbnek látszik, mint egy nem roma. Fejlettebb az alakja. Ez persze nem azt jelenti, hogy 14 évesen fejben érett arra, hogy anya legyen. Elviekben ugyanúgy joga lenne még évekig gyereknek lenni és tanulni, hogy mondjuk ne segélyből meg vasazásból éljen meg 55 éves korig, amikor eldobja a kanalat. Ugyanis előbb is halnak.

Ezzel az erővel megoldódott az incelek problémája is, mert egyes népeknél az a hagyomány, hogy az anya veszi el a fia szüzességét. Átvegyük azt is?

2019. márc. 3. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!