Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok balek férfi?
Mindenhol csak nézek csomó balek férfit látok.
Egyik haverom barátnője nyíltan van más valakije aki ráadásul nő. És tűri.... Emellé ha füttyent egyett ez a nő máris ugrik a seggét kinyalja.
A másik férfi ismerősöm fél év után gyereket csinált egy nőnek mert a nő nagyon akart már gyereket. Persze a nő már nincs vele de a gyerektartást kéri
A harmadik férfi simán eltartja a nőt.
Ugyanakkor ezt látom női ismerőseim körében is hogy egy balek pasi mindig van mellettük vagy így.... vagy úgy
Egyszerűen egyre több az ilyen balek lúzer pasi, miért? Semmi akarat, semmi önbecsülés stb..
Rockarc, veled kB egyet értek, ha az "egy kapcsolat az érzelmekről szól"-t nem kizárólagosan érted. Gyakran ez is probléma... változik az érzés, aztán hopp, félredugtunk, szakítottunk, jelzáloghitelt vettünk fel, házasodtunk, születünk stb.
32/f
Ágnyeszka felhasználónak.....
11 hozzászóló vagyok és az érveléseddel az a probléma, hogy a legtöbb nő nem azért veszekszik egy kapcsolatban mert az boldogítja(bár erre is van precedens), hanem azért mert egyedül nem képes tolni a szekeret és kell valaki aki leveszi a terhet a válláról. A nők nagy tervezők, szervezkedők, ilyen szempontból lehet mondani hogy intelligensek, de a megvalósítás soha nem volt az erősségük, irányítani szeretnek. Mérnökként a kedvenc szituációm, amikor a megrendelő jön az elképzeléseivel és utána egy gyors váltással áttolja a megvalósítással járó felelősséget a nyakamba, mondván ön a szakember és oldja meg. Nagyon tehetséges belső építész nőkkel találkoztam már, de fingjuk sincs arról, hogy amit elképzeltek, lerajzoltak az egyáltalán megvalósítható-e?
10 éve házasságban élő férfiként elmondhatom, hogy a legtöbb veszekedés alapja a másik ember hozzáállásával szembeni elégedetlenség, vagyis kritizáljuk azt és ahogy viselkedik, cselekszik. Ebben az a szép, hogy ez teljesen elfogadható lenne, ha főnök-beosztott viszonyban állna a két fél, de egy házasság 2 egyenlő fél szerződésén alapul.
Egy esetet felhoznék példaképpen. A szomszédomban lévő fiatal pár lakásfelújításba kezdett, kihívták a szakembert és mondta, hogy kb nyár végére tud időpontot adni, a nő teljesen ki volt bukva és felhívta a rokonát, aki közölte hogy szakember hiány van. Erre az volt a reakciója, hogy szólt a férjének, hogy nem érdekli hogyan de intézze el, hogy 1 hónapon belül be tudjanak költözni. A srác szervezkedett, vidékről szerzett egy öreg "szakit" és nekiláttak ketten, megcsinálták a mesterek által mondott ár töredékéért, persze nem lett tökéletes sem a kövezés, sem a konyhabútor. A nő a lakásavatón mutogatta a hibákat a többi nőnek és mondta, hogy legközelebb nem vesz ilyen vacak minőséget és nem bízza a párjára(gyakorlatilag semmit nem csinált). Láttam a srácon, hogy rosszul esett neki. Na most ilyenkor mondanám azt, hogy "drágám soha az életbe nem sikerült rendes sült krumplit készítened, a hús rágós a mártás meg okádék és legszívesebben kivágnék mindent az ablakon!!" Ehelyett leül az asztalhoz és megeszi, mert ő a felesége és ő választotta.
A jó párkapcsolat titka a megbecsülés, hogy értékeled azt amit a másik fél önként letesz az asztalra, még ha nem is tökéletes. Nagyon kevés férfit hallottam nyilvánosan szapulni a feleségét, ellenben nagyon sok nőt láttam nyilvánosan bírálni a férjét. Ez itt a nagy különbség.
Ezt kellene már meglátnia a férfiaknak. Merjenek érezni, kimutatni, megélni..."
Annyira az érző, kimutató pasit szeretnétek megtalálni, hogy nem látjátok a fától az erdőt.
Máshol azt írod, hogy az EQ ami neked van azt jelenti, hogy értsd, lásd, hogy a másik fél mashogy van összerakva, másként gondolkodik. Akkor miért nem értitek, hogy egy pasi nem annyira érzelmes stb mint ti?
Akkor most érzelmes vagy férfias legyen a férfi. Tudom, most jön az, hogy egy férfias férfi is lehet érzelmes csakhát a nők nem tudják meghúzni a határt, mennyire férfias és mikortól nem az már. Ha beleesel egy nő bűvkörébe akkor sokszor engedsz csak mert szereted, erre ő a fejedre nől és lassan papucsnak néz akit nem tud tisztelni. Ha viszont mindenért ellenkezel akkor érzelmi nullának fog tartani.
Manapság hány apátlanul anyja által felnevelt fiatal pasit látsz férfiasnak? Jó ha 5%-ot, vagy annyit sem. Arra nevelik legyenek érzékenyek stb. mert ez a jó/szép. A legtöbb fiatal pasi inkább nő mint férfi. És ezeket gyakran a szerinted magasabb EQ val rendelkező nők nevelik belőlük. Akkor miért nem férfit nevelnek? Nyafogós, fizikailag/pszihikailag gyenge, magukért kiállni nem tudó, divatozós pávák. Akiknek azt ragozzák kiskora óta, hogy rendes legyél a növel, figyelj rá, fogadj szót neki, tedd meg amit kér.
Ezzel ellentétben a kislányokat arra nevelik, hogy ne alkudj meg a rosszabbal, te a legjobbat érdemled, neked senki ne mondja meg mit csinálj,téged ha nem rajong körbe valaki akkor küld a francba, neked egy férfi ne parancsoljon stb.
Összegezve, a pasi hallgasson a nőre mert ez így jó de a nő a pasira ne, mert nehogy már egy pasi parancsoljon neki.
Ehhez hozzájön amit már írták, hogy az állam, a jog is a nők oldalán áll. Ha szétesik a család akkor 99%-ban az anyához kerül a gyerek az apa pedig jó esetben hétvégeken pár órára láthatja, gyakran ennyire sem. Vagyis férfi példa kiütve, marad a női magas EQ-s nevelés. Ami ide vezetett ahol vagyunk. Olyan férfiakat neveltek akiket ti sem tudtok tisztelni, pincsi kutyákat aki ha rosszul néz rátok kidobjátok mert egy alsó kategóriás nő is minden ujjára talál masik tíz pincsit.
Én is balek voltam.
Az iskolában bezárólag az egyetemekkel semmi értelmes dolgot nem tanítanak az írás olvasáson kívvül. Pl. szakmámban számítástechnika, semmi használható tudást nem adott az egyetem. Az alsóbb iskolákban is a vérbajos segghülye Adyról és társairól tanítottak. Semmi családjog. Semmi vízszerelés, semmi hasznos információ. Semmi arról hogy baxunak ki a bírónők a váló férfiakkal. Naná, hogy a nőnek ítélik a lakást amibe egy forintot nem tett. Az élet azért tanít. Egyszer rábaxtam. Ma már csak baxok. Amikor a nő megemlíti, hogy összebútorozna, akkor pá.
Feminista vagyok, ha valóban feminista világban élnénk, nem léteznének balek férfiak, se agresszívak. Csak normális emberek, egészséges értelmi és érzelmi világgal.
Miért nem hibáztatjuk ezeket a balek férfiakat, amiért ilyenek? Valamiért nagyon gyerekként tekintünk a férfiakra, a felelősségvállalást nem várjuk el tőlük. Ha férfival történik valami rossz, a nő hibája, ha a nővel, az is a nő hibája. Egy nőtől elvárjuk azt, hogy első blikkre, de kb. második randin tudja előre, hogy igen, ez a pasi a padlón hagyja majd a koszos zoknit és 6 és fél év múlva lelép. Majd figyeljétek meg, nőknek megy a sok "te választottad; te szakítottad, szagold; te főzted, edd meg; nem igaz, hogy nem láttad előre; mindig ilyen volt, csak vak vagy".
Ez mindkét nemnek káros, mert a nő azt gondolhatja, "tök mindegy, mit csinálok, már most az én hibám minden jövőbeni történés", a férfi meg azt gondolhatja, "tök mindegy, mit csinálok, a saját életemben teljesen tehetetlen vagyok, csak történnek a dolgok, semmi befolyásom semmire".
Egyik sem igaz, mindkettő hibás gondolatmenet. Mindkettő eredménye az, hogy nem csinálunk semmit, az életünk csak múlik el, mi meg várjuk, hogy történjen valami.
Egy család minősége a nőkön múlik. Egy társadalom minősége a családokon. Tulajdonképpen a nők rájöttek, hogy tiszta energiapazarlás családot alapítani, abba munkát fektetni, amikor extrém szórakoztató a világ másik oldala. Önmegvalósítás ezerrel, utazgatások, hobbik, szórakozás. A munka az munka, azzal nincs is gond.
Az irtózatosan gonosz férfiak elnyomó rendszeréből kiszabadulva végig lehet hányni a körutat részegen, a fesztiválokon egy éjszaka alatt 3 piszkosul jóképű idegennel lehet szexelni, a neten 100 meg 100 férfit lehet szívatni. A mindennapokban nem kell a plussz meló egy embereel, persze ha viszket a p*nci, bármikor lehet találni, sőt válogatni a sok-sok jelentkező közül egy példányt, aki segít a problémát megoldani.
Akkor nézzük a kapcsolatokon belüli erőszakot. Te választottad a pasikádat, mindennek vannak előjelei. Két dolog van ilyenkor. Vagy imádtat a maszkulin megjelenését, és képtelen voltál lemondani róla, vagy pedig önbizalomhiányos vagy, így meg kétségbe voltál esve, hogy nem tudsz egyedül létezni. Ez vonatkozik azokra a férfiakra is, akik mindenáron együtt maradnak a párjukkal, csak legyen fél évente egy sz*r szex. Ott a döntés lehetősége, de inkább maradnak a langyos f*sban. Tulajdonképpen önfelmentést akarnak adni önmaguk miatt, hogy az ő problémájukról más tehet.
"mert a nő azt gondolhatja, "tök mindegy, mit csinálok, már most az én hibám minden jövőbeni történés" Hét én még olyan nővel nem találkoztam, aki így gondolkozna. Sőt! A nők soha sem hibásak, mindig a férfi igazodjon mindenben, ha baj van arról kizárólag a férfi tehet, ő oldjon meg mindent.
Egyet kell belátni. Óriási hatalom került a nők kezébe, konkrétan a világ urai lettek, de legalábbis a hétköznapi életben igen. Minden az ég világon róluk szól, az ő kényelmük, az ő sérthetetlenségük, az összes kedvezmény, meg amúgy is ők a gyengébbik nem. Az összes férfi hajbóklászva keresi a kegyeiket, mindenkin bájgúnár mosoly, mindenki előzékeny stb.
Aki meg jól becumizta az életét azzal, hogy összeállt egy tajparaszttal, arról meg ő tehet. Menjen vissza reklamálni a pénztárhoz. A munkehelyi témákat sem érdemes felhozni, mert ez már igencsak túl van hype-olva. Ki kell menni egy arab országba tanulmányozni, hogy milyen is az az elnyomás.
Egy jó kapcsolat alapja, hogy a nő nemet mondjon egy bunkónak. Ha egy bunkóra igent mondtál, azrról nem a világ vagy a férfitársadalom tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!