Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok balek férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok balek férfi?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak nézek csomó balek férfit látok.

Egyik haverom barátnője nyíltan van más valakije aki ráadásul nő. És tűri.... Emellé ha füttyent egyett ez a nő máris ugrik a seggét kinyalja.

A másik férfi ismerősöm fél év után gyereket csinált egy nőnek mert a nő nagyon akart már gyereket. Persze a nő már nincs vele de a gyerektartást kéri

A harmadik férfi simán eltartja a nőt.

Ugyanakkor ezt látom női ismerőseim körében is hogy egy balek pasi mindig van mellettük vagy így.... vagy úgy

Egyszerűen egyre több az ilyen balek lúzer pasi, miért? Semmi akarat, semmi önbecsülés stb..

2019. márc. 1. 09:31
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon sok férfi azért vállalja be a papucs szerepet, mert kerüli a konfliktusokat és inkább meghunyászkodik. A családi veszekedések zömét a nők kezdeményezik, balhéznak amiatt hogy nem halad a kapcsolat abba az irányba amerre szeretnék és lassan átveszik az irányítást.

Ami az intelligenciát illeti, az nagyon szubjektív dolog, mert ami a nő számára fontos az a férfinek nem és ugyanez igaz visszafelé, ezért nem indegy hogyan is választunk partnert magunk mellé.

100-150 évvel ezelőtt azért működött a klasszikus munkamegosztásos felállás egy kapcsolatban, mert nem lehetett pénzért bármit megvásárolni, a semmiből kellett a terméket, eszközt előállítani. A mai világban a nő azért lett önálló, mert az esze a helyén van, a testi gyengeségét a pénzzel kompenzálja, ergo nincs is szüksége a férfiakra, max ha gyereket akar szülni. Ha mondjuk kitörne egy háború és hiány lenne az alapvető élelmiszerekből, akkor egészen más lenne a helyzet.

Férfi szemszögből pedig durván elkezdődött a nőiesedés, fizikálisan egyre gyengébbek a fiatal fiúk, nőiesen viselkednek, és egyre kevesebb dologhoz értenek, szakbarbárokat nevelünk. Régen az összes használati eszközt a férfiak készítették a ház körül, kreatívak voltak, és önellátóak. Amióta nincs katonaság egy erdőben eltévedve meghalnak, még az alapokat sem tanítja meg nekik senki. Mondjuk itt megemlíteném, hogy egy apa nélkül felnövő fiú gyerektől mi a fenét várhatunk?

Ez a tendencia egyre rosszabb lesz, mert egyre több fiú nő fel csonka családban és egyszerűen nem tanítják meg nekik az alapokat, hogyan is kéne viselkedniük.

Végezetül csak annyit, hogy minap beszélgettem egy nővel aki buszvezető és nagy feminista. Gyorsan elmondta a szokásos kliséket, hogy egy nő mindenre képes amire egy férfi, majd kínomban elnevettem magam. Gépész végzettségű férfi vagyok, tanuló koromban még vezettem régi KRAZ katonai járműveket, és 100kg létemre nem bírtam eltekerni a kormányt álló helyzetben, a féket teljes testsúlyomból kellett taposni, hogy megálljon. Nem volt hidraulikus vagy elektronikus rásegítés, nem volt ABS, ESP, csak a gép és az ember. Egy nő erre képtelen, a technika fejlődés és a tudatos fejlesztés teremtette meg számára azt, hogy férfias munkakörökben helyt tudjon állni, nem lett erősebb, nem lett gyorsabb, a körülmények változtak számára kedvezően.

2019. márc. 1. 10:33
 12/49 anonim ***** válasza:
27%

Úgyvan, jó világ lenne ha hazamenne a nő Ura és Parancsolója, ha van hiszti akkor jól belek#rná a fejét a csempébe, aztán menni aludni, ha nincs akkor megköszönné az aznapi feladatainak elvégzését, és fordítva.

Akkor a nők talán visszaszeppennének, és nem az Olümposzon görögös módon félig elfekvő pózban várnák hogy minden ösztrogén fűtötte hülye hisztijükre ugorjon a másik.

Évszázadokig működött, ki lett véve a rendszerből valami...na mi?

2019. márc. 1. 10:39
 13/49 anonim ***** válasza:
75%
Aki hülye az haljon meg, ezeken nem lehet segíteni. :)) F
2019. márc. 1. 10:39
 14/49 anonim ***** válasza:
70%

Ha mégegyszer, valaha összeköltözök egy nőnemű egyeddel, akkor mindent lepapírozok, az utolsó rajzszögig. :D

A fizetésem pedig csak az enyém, senki másé. :) F

2019. márc. 1. 10:41
 15/49 anonim ***** válasza:
67%

Szóval, a legtöbb férfi konfliktus kerülő... csodálatos. :) Magyarul EQ nulla. Erről beszélek. Fejlesztik a tudományt, az élet minőségét/színvonalát emelik, de csak racionálisan. Érzelmileg meg nem találják a helyüket, nem értik mi miért történik.

Se az üzleti életben, sem a magánéletben nem lehet előre jutni, normális színvonalat fent tartani, ha az EQ és az IQ nincs egyensúlyban.

2019. márc. 1. 10:44
 16/49 anonim ***** válasza:
38%
Nezd meg a filmeket, folyamatosan assak ala ferfiak becsuletet meltosagat..a ferfi karakterek szerencsetlenek bugyutak, ellenben a csajok hatarozottak es jol megmondjak a budos himeknek, ez feminista propaganda, peldaul ez is hozzajarul
2019. márc. 1. 10:46
 17/49 anonim ***** válasza:
46%

Lazultak az erkölcsök. Főleg nők részéről, karöltve azzal hogy a társadalom ezt el is fogadja.

Szüleink, nagyszüleink korában nem volt olyan hogy a nők így viselkedtek ahogy most. Gondolok itt olyanokra akár ahogy plcsa részegen viselkednek, vagy hogy nyugodt szívvel pippantanak akár egy wc ben....

A másik oldalon pedig egy férfi tisztában van vele hogy a nőnek sokkal több esélye van új párt találni rövid idő alatt, mint egy férfinak, ha borul a bili. Ezért sokan meghúzzák magukat.

A nők férfiasodnak a férfiak nőiesednek. Nem csak külsőségekben!

Bizonyos szinten így utólag belegondolva én is csicskultam utóbbi kapcsolatomban. Miért? Mert szeretem a nyugit, nem szeretem a konfliktust, így rengeteget engedtem. Viszont a határ egyre feljebb tolódott. Végül már semmi sem volt jó.

2019. márc. 1. 10:50
 18/49 anonim ***** válasza:
23%
Ágnyeszka, EQ nem létezik. Az érzelmi intelligencia fogalma baromság, az hogy valakinek mennyire van otthon szociális helyzetekben az nagyjából semennyire sem múlik intelligencián, sokkal inkább önbizalmon. Az meg a másik, hogy a férfias férfiak sem keresik a konfliktust, csak próbálják megoldani ha van. A lemaradásos dolgot egyébként pontosítanád? Nem nagyon értem miben lennének lemaradva a férfiak, mert a férfiaktól most is azt várják el, amit a feminizmus előtt. Egyébként meg könnyű az evolúcióra hivatkozni, amikor a győztes oldalon állsz, akkor nehéz amikor a vesztes oldalon, mint én.
2019. márc. 1. 10:56
 19/49 anonim ***** válasza:
57%

De, szükségem van nekem is férfira, csak nem olyanra, aki a testi gyengeségem vmi hátránynak tartja... Nincs hátrány!! Na és nincs előny sem!! Kedves 69% szerint a nő felkapaszkodott a vállán... Meg sem születtél volna, ha nem lenne nő. :) Nincs különbség. A testi erő nem lehet előny. Ezek szerint a nő is legyen 100 kg, meg fejlessze az izmait. Nem tudom, engem mindig azért szerettek, mert pici formás vagyok. :)

Félelmetes. Kedves 69% fejleszd az EQ-d, mert lesznek még itt pofára esések. :) Normális intelligens nő hétmérföldről kiszagolja, h soviniszta vagy. :) Innentől meg a saját csapdádba esel, ott fogsz vereséget szenvedni, ahol nem is számítottál rá.

2019. márc. 1. 10:56
 20/49 anonim ***** válasza:
60%

Kedves Ágnyeszka:

"Szóval, a legtöbb férfi konfliktus kerülő... csodálatos. :) Magyarul EQ nulla"

Lehet hogy így van, ezt aláírom. Viszont nem is a férfiak azok akik folyamatosan a semmiből is problémát generálnak! Ezek bizony a nők. Hozzáteszem, jódolgukban...

2019. márc. 1. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!