Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
Az önbecsülésem maxra tekertem, és úgy voltam vele, hogy azt már tudom, kit nem.
2/6 anonim válasza:
Mitől van ez a különösen siralmas értelmi színvonal ma este?
4/6 anonim válasza:
Hát nem azt, hogy itt siránkozunk és szidjuk másik nemet, közben várunk a sült galambra, mint a 42% fiúka.
5/6 anonim válasza:
Milyen az a "jó" férfi? Olyan férfit kerestem, akivel egyezik az értékrendünk, akivel könnyen találunk közös beszédtémát, akinek a hülyeségeit el tudom viselni, és ő sem őrül meg az én hülyeségeimtől.
Hogy mit tettem érte? Igyekeztem a körülöttem levő férfiakkal beszélgetést kezdeni, lehetőséget teremtettem, hogy megismerjük egymást. Akik elzárkóztak ettől, nem mutattak érdeklődést, azokat hagytam. Akik vevők voltak erre, azokkal megismertük egymást. Többségükkel azóta is barátok vagyunk. És volt egy férfi akivel minden klappolt és kölcsönös volt a vonzalom, ő azóta már a férjem.
6/6 anonim válasza:
Az égvilágon semmit se kell tenniük. Dölyfös pofával válogatnak. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!