Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hajlandóak válaszoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hajlandóak válaszolni társkeresőn a nők? Lehet egyeltalán ott ismerkedni? Csak nekem tűnik úgy hogy lehetetlen a csajozás?

Figyelt kérdés
2019. febr. 27. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Talán mert mindenáron csajt akarsz.

Ugyan mi olyan rohadtul bonyolult azon, hogy párt keresel?

Azért mert nőnek születtem, nem lesz alanyi jogon Párkapcsolatom, de még kezelgetőm sem.

Ugyan úgy, ha társkereső, ha éjszaka, ha hobbi... Néma gyereknek az anyja sem érti...

Próbálkozol? Mivel? Azt hiszed, hogy írsz egy sablonos hülye levelet, akkor minden menni fog? Hogy mintha valami kihallgatás úgy leveleztek, majd a talin azt se tudod ki ül veled szemben?

Ez sehová nem vezet.

Nagyon régen társkeresőztem. Az első pasit én szedtem fel. A második pedig érdekes, nem csak engem nézett meg a képeken, hanem a környezetet, és onnan indított beszélgetést. A randin mutatkoztunk be, holott éjszakába nyúlóan leveleztünk. És mindkettő teljesen átlagos emberke, nem egy nők bálványa.

És még egy, sokszor a nő adatlapja ha nem ista fotókkal, vakolattal csicsával van tele, ti se válaszoltok neki, mert nem elég mű, vonzó, stb.

Ezt csak azért írom, mert volt egy profilom, mezei én, az árulta a petrezselymet, és egy hónappal később nyitottam egy csilivilit, amiben csak a glancolt, csajos este miatt kicsípett énem virított, érdekes arról írt levelekre 100% válaszadási arányom volt, azoktól is, akik a másiknál válaszra se méltattak. Erről ennyit.

Kah, hogy ezek után, már egyik se kellett. Szóval talán nézegesd a kevésbé insta profilokat is, talán ott lesz kapásod.(ami nem egyenlő a sok szintel alattad ronda stb nő fogalmával)

Bár előtte tisztázd magadban, hogy mit akarsz, kapcsolatot vagy sok éjszakára egyéjszakást, mert nem mindegy.

2019. febr. 28. 19:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért mert a leveleiddel nem térsz azonnal a lényegre. Ha meg akarod kaparintani a nőt éreztesd vele azonnal hogy fontos neked.
2019. márc. 15. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!