Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak is taktikáznak így?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy amikor egy nő féltékennyé akar tenni egy férfit, vagy még jobban fel akarja hívni magára a figyelmét, mondjuk beszélgetést kezdeményez a jelenlètében egy másik pasival, hangosan, gyakran feltűnően nevet, de közben azèrt oda-odapillant, hogy akinek szól a műsor, figyel-e. A férfiaknál is jellemző az efajta trükközés, vagy ők csak arra koncentrálnak, aki iránt èrdeklődnek?
Sajnos sokkal több érzelmi selejt rohangál az utcákon, mint egészséges, kiegyensúlyozott ember. Szánalmas és nevetséges ez a játszmázgatás, nőtől és férfitől is. Egyébként meg, kilences, itt a gyakorin is legalább annyi az éretlen idióta, mint a való világban, nézz csak körbe a kérdések között :) Szerinted értelmes, lelkileg egészséges emberek benne maradnak olyan kapcsolatokban, mint amikről a kérdések nagy része szól? Na ugye.
2019. febr. 27. 17:25
12/19 A kérdező kommentje:
Játszmázgatás, köszönöm, ez a helyes kifejezés erre, nem a taktikázás. Szánalmas, valóban, mégis csinálják, de lefogadom, maguk sem tudnák megfogalmazni, mit várnak tőle.
2019. febr. 27. 17:39
13/19 anonim válasza:
Ezek ugyanazok az emberek, akik szerint a féltékenység a szerelem jele vagy épp annak a kifejezése, teljesen felesleges logikát keresni bennük.
2019. febr. 27. 17:45
14/19 anonim válasza:
A férfiak???
Az én ferhem is ezt csinálja velem.
Állandoan játszmázik szorakozik.
Nem csak velem hanem sok csajjal is.
De n csak ő ilyen az ismeretségi körömből.
Rám azt mondják begyepesedett vagyok mert en nem csinálom
2019. febr. 27. 17:49
15/19 anonim válasza:
#9 Én inkább szomorúnak tartom, ha szerinted valaki ettõl szuper értelmes felnõtt, mert nem csinál ilyen baromságokat.
Nem szoktam ilyeneket csinálni, de nem is tartom ettõl szupernek magam. Vannak ilyen nõk és férfiak, akik így játszmáznak, de ne beszéljünk már úgy errõl, mintha valami szerves rèsze lenne a pàrkapcsolatnak. Részemrõl az a legjobb reakció az ilyen játszmára, ha figyelmen kívül hagyják.
2019. febr. 27. 17:56
16/19 anonim válasza:
Az ilyen játszmázásokat tanítgatják egymásnak a férfihang.hu lakói. Ôk Game-nek hívják és 100%-ig biztosak benne, hogy ezzel meg lehet szerezni/tartani a nôket :D
2019. febr. 27. 19:31
17/19 anonim válasza:
14-es vagyok.
Most nézem a rengeteg helyesírási hibámat. Bocs.
Igen szinte minden nőt megszerez. Akit nem, az nem érdekli következő őercben ott a másik.
Aki nem ugrik a játékaira ah h...e pitsa.
Nagyon szánalmas az erőlködése.
2019. febr. 27. 19:49
18/19 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az ilyesmire ráharap egy tini esetleg, de hogy egy felnőtt, èrett nőnél célt ér ezzel valaki, azt erősen kétlem.
2019. febr. 27. 20:54
19/19 anonim válasza:
Pedig nagyon sokan vannak akuk ráharapnak hidd el.
Ahogy a férjem fogalmaz a kis ribik meg aki másnak nem kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!