Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem tudnak objektívek lenni?
Legalábbis a nagyrészük.
Arra gondolok, hogy ha kitesz itt valaki egy kérdést képekkel lányokról, hogy milyennek tartják őket, sokan lecsúnyáznak, leátlagosoznak kifejezetten szép nőket, mert nekik valamiért nem az esetük.
Szóval akit nem tudnak valamiért elképzelni maguk mellé, az automatikusan csúnya.
Holott a szépség nagyon is objektív, csak a vonzalom szubjektív.
Ez a lány egyértelműen szép, mivel szimmetrikus az arca, finom vonásai vannak:
Elképzelhető ettől függetlenül, hogy 10 véletlenszerűen kiválasztott férfiből 8-nak nem tetszik majd, mert nem az esete, de attól a lány még szép.
Nőként én is látom, ha valaki jóképű, de nem minden jóképű pasi vonzó is számomra. Sőt, számomra a kifejezetten nem jóképűek vonzóak.
Ettől függetlenül tudok objektív lenni, és látom, ki az, aki kifejezetten jól néz ki, és ki az, aki nem, de nagyobb eséllyel az utóbbi fog tetszeni.
Csak hogy legyen férfi példa is:
Határozottan helyes pasi (mondjuk nekem nem tetszik):
Nem épp tipikusan jóképű (ennek ellenére ő viszont tetszik):
"Nőként én is látom, ha valaki jóképű, de nem minden jóképű pasi vonzó is számomra. Sőt, számomra a kifejezetten nem jóképűek vonzóak."
A férfiak is így működnek, nem mindenkinek ugyanaz tetszik, szerencsére. Az én párom pl szerintem kifejezetten átlagos lányokra is szokta azt mondani, hogy szép, aki meg szerintem szép, az neki "nem az esete".
Azért az a lány, akit linkeltél, az félelmetesen gyönyörű. Szerintem. :)
37/N
Figyelj, miért olyan nehéz megérteni, hogy amit te szépen látsz, azt lehet, hogy más nem, és fordítva is igaz.
A szépség relatív, mindenkinek más tetszik más az ízlése.
Számomra, nőként, a linkelt csajnak csak a szeme szép. A szájcsücsörítés meg undormány.
Ki szerint helyes Zac Efron? Sok lány szerint, de számomra nem, mint ahogy te is írtad. Számomra ő a helyes férfi:
[link] Vincent Niclo a neve.
A 2. linkelt pasi nekem se jön be.
Szerencsétlen lány sehol sem csücsörít, na mindegy.
Pont azt írtam, hogy a ki tetszik, ki nem tetszik, az szubjektív. De a szépség objektív, az puszta szimmetria.
A férfiak pont ugyanannyira tudnak objektívek lenni, mint a nők. Nem igazán értem a kérdést...
3, Lehet, de ilyen elven mindenkit tökéletesre lehet műteni, ha kijavítjuk rajta a "hibákat".
Mondjuk lehet, nekem akkor már pont nem tetszene.
"Szerencsétlen lány sehol sem csücsörít, na mindegy."
Ajánljak esetleg egy jó optikust neked, ha rosszul látsz? Pedig próbáld utánozni, pont, hogy enyhén csücsörít.
9, A hozzászólásokat nem csak a kérdező pontozhatja.
A pontozásra amugy tenni kell magasról, sokan élvezetből lehúznak mindenkit, mert csak.
Én mondjuk csak felpontozni szoktam, ha a kérdésre írt. Ha meg bunkó, akkor jelenteni (bár visszajön, és beírja újra, szóval sokra azzal se megyek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!