Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasított, mégis tetszem neki?
Figyelt kérdés
Látom rajta, hogy nem közömbös irántam. Mit tegyek, hogy meghódítsam, ha vonakodik kapcsolatba lépni velem? Egy másik nő is a színtéren van sajnos... De én szerelmes lettem belé és szeretném őt boldoggá tenni.
Férfiak, ti hogyan döntötök egy nő mellett?
2019. febr. 25. 21:21
1/8 anonim válasza:
Picit részletesebben mond már el az eddigieket.
2/8 anonim válasza:
Ha valaki veled akar lenni az veled lesz. Őt semmi nem fűzi hozzád azon kívül, hogy mondjuk külsőre bejössz neki. Mint a zsiráf.. tetszik, de otthonra nem kéne. Ha valaki vonakodik attól, hogy veled legyen akkor az max azért megy bele később, hogy legalább legyen mellette valaki. De ha valaki szeret az úgy is veled lesz. Engedd el, nem kellesz neki.
3/8 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy megismertem valakit, aki először kezdeményezett nálam, én visszaigazoltam, majd mégsem engem választott, hanem egy másik nőt... Viszont azóta is látom rajta (bármikor is találkozunk), hogy érdeklem őt. Zavarba jön, érdeklődik felőlem, elpirul, stb. Most is meghívót küldött egy eseményre... Gondolom, ha bevált volna a reménye a másik iránt, akkor nem tenne ilyesmit? A csak "meg akar dugni" nem opció. Nem volt semmi ilyesmi, még ha lehetősége is lett volna rá esetleg.
2019. febr. 25. 21:36
4/8 anonim válasza:
A tetszés kevés. Ha jön megint egy olyan, aki más téren is megfelel neki, megint téged fog dobni. Így csak addig lenne veled, amíg ez a pont el nem jön. Hány évesek vagytok? Átlátszó, nem akar egyedül lenni.
5/8 anonim válasza:
Nyitva hagyja az opcióit. Csak te magyarázol bele többet. Most együtt van a másik csajjal, de nem akarja elvágni a többi csajt akit hülyít hátha nem jön össze neki a mostanival. Ilyen pasival jobb ha nem foglalkozol.
6/8 Ezüstkutya válasza:
Közel tart magához ha a másik nő visszatáncolna...
7/8 anonim válasza:
"először kezdeményezett nálam, én visszaigazoltam, "
Bocs, de ez úgy hangzik, mintha a pasi részéről a "kezdeményezés" kimerült volna abban, hogy bejelölt facebookon, te meg visszaigazoltad...
Ha így van, akkor ne táplálj túl sok reményt.
8/8 anonim válasza:
A legrosszabb fajta férfi , több vasat tart a tűzben . Kerüld az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!