Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak is taktikáznak így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak is taktikáznak így?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy amikor egy nő féltékennyé akar tenni egy férfit, vagy még jobban fel akarja hívni magára a figyelmét, mondjuk beszélgetést kezdeményez a jelenlètében egy másik pasival, hangosan, gyakran feltűnően nevet, de közben azèrt oda-odapillant, hogy akinek szól a műsor, figyel-e. A férfiaknál is jellemző az efajta trükközés, vagy ők csak arra koncentrálnak, aki iránt èrdeklődnek?

2019. febr. 27. 15:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%

Férfiaknál és nőknél sem jellemző ez.

Aki ilyen játszmákat játszik, az még gyerek.

2019. febr. 27. 15:45
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Nemtől függetlenül csak az érzelmileg teljesen éretlen, EQ nulla, önismerethiányos, buta emberek játszmáznak ilyen módon. Az ilyen embereket messziről érdemes elkerülni, mert kapcsolatban sem fognak tudni normálisan kommunikálni és konfliktusokat kezelni és pokol lesz mellettük az élet hosszútávon.
2019. febr. 27. 15:52
 3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Érdekes, de én láttam már ilyet kívülről nem is egyszer felnőttek között, sőt, voltam már az is, akinek a műsor szólt.
2019. febr. 27. 16:03
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valaki életkorilag felnőtt, még nem jelenti azt, hogy érzelmileg is az..
2019. febr. 27. 16:04
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Én még nem hallottam ilyenről, de ez beteges dolog. :)
2019. febr. 27. 16:06
 6/19 anonim ***** válasza:
47%
Igen, egy taktikai bézbóz ütővel. :D
2019. febr. 27. 16:22
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Igazából van ilyen.Felnőtt férfi csinâlt velem ilyesmit,de igaziból csak az egoját simizte.Szóval ilyen taktikai baromságba konkrétan szerintem egy felnőtt,értelmes férfi nem megy bele.
2019. febr. 27. 16:34
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet észre vennék, nem sokáig lenne a párom.

Azzal semmi bajom, ha jól elszórakozik, hü...lyül egy férfival, de ha nekem csinálná a műsort, akkor vége is lenne a kapcsolatnak. Én az ilyesmit betegségnek tartom.

2019. febr. 27. 16:37
 9/19 anonim ***** válasza:
31%
Itt a gyakorin mindenki szuper érett és értelmes felnőtt.
2019. febr. 27. 17:04
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további hozzászólásokat is. 9-es hozzászóló, most nekem is az jutott eszembe, hogy ezek szerint csak én vagyok selejt, érzelmileg nulla emberekkel körülvéve. Persze ez nem változtat azon, hogy elég idegesítő volt, amikor a pasi eljátszotta ezt, éreztem, hogy nekem szól a műsora, de inkább szánalmasnak és nevetségesnek hatott, mint bárminek, amit el akart volna esetleg ezzel érni, bár fogalmam sincs, mi lett volna az, tekintve, hogy mindketten párkapcsolatban élünk, én meg nyilván nem akarok tőle semmit.
2019. febr. 27. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!