Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jót tenne a társadalomnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ugyanúgy támogatnák ezt a dolgot is a maga módján, mint a gyerekvállalást, családalapítást.
2019. febr. 26. 17:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/510 anonim ***** válasza:
92%

Önkormányzatok ? Állam kiutalná ? Jézus ereje! Pelenkát ne adjunk ?

A NŐ nem egy eszköz v alapvető jog hanem egy EMBER te szerencsétlen! Senkit nem kényszeríthetsz kapcsolatra ha Ő nem akarja.

Ez már gondolat szintjén is agyrém! Az sem zavarna hogy végig sírná a nászéjszakát mer rohadtul nem veled akar lenni ?

Te mit szólnál hogy ha az Állam oda adna TÉGED egy 150 kilós meleg kan cigánynak mondván Ő téged akar és tartsd a segged mert JOGA VAN HOZZÁ !

2019. febr. 26. 19:33
 32/510 anonim ***** válasza:
84%

"Régen az ilyenek elvoltak a négy fal között, most meg telehányják az internetet az agyamnet ötleteikkel."

Erről van szó, régen a visszahúzódó csendes emberek elvonultak a zárdába-kolostorba, vagy otthon éltek a családjukkal, elgondozták a szüleiket, nem nősültek-házasodtak meg, gyerekük sem lett. Nem trombitálta senki tele a közvéleményt, hogy ő miért nem kell senkinek.

2019. febr. 26. 19:42
 33/510 anonim ***** válasza:
90%
Nőként én nem kérhetem, hogy utaljanak ki nekem pasit?
2019. febr. 26. 19:43
 34/510 A kérdező kommentje:
33: de, igen.
2019. febr. 26. 19:45
 35/510 anonim ***** válasza:
93%

a nő után meg az Audit, a balatoni vitorlást, a háromszobás újépítésű lakást

Túl sok volt az álmodozásból, a nők meg nem tárgyak lúzerek

2019. febr. 26. 19:48
 36/510 anonim ***** válasza:
86%

Akinek ilyen eszébe jut azt MINIMUM be kéne zárni egy Pszichiátria megtoldva 10.000 elektrosokkal a beteg agyát hogy miután végeztek többé már ne erőszakolhasson meg egyetlen nőt sem.

Beteg állat.

30 F

2019. febr. 26. 19:57
 37/510 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon jót tenne, legalább 6 utcával arréb is tudnák az emberek, hogy Dönci milyen szerencsétlen, most hozzák neki a nőt, mert se felszedni se fizetni nem tud egy nő társaságáért. A nőknek is nagyon jót tenne, másra nem is vágynak, csak arra, hogy a szőrős képű, pörköltszafttal tarkított fehér atlétás sörhasú Dönci magához ölelgesse őket, "kellemes" olcsó sör szagot felböfögve. Nem is értem, hogy hogy gondoltad ezt megvalósítani. Ha nők társaságára vágysz, akkor változtass magadon, külső, stílus, viselkedés, ha ez nem megy, akkor marad az egyszerűbb megoldás: Fizess értük/nekik. Ingyen, nulla befektetéssel senkinek nem jutott még nő és nem is fog.
2019. febr. 26. 20:02
 38/510 anonim ***** válasza:
81%
A kérdezőt nem lehetne elzárni valahova? Mondjuk szerintem ha beteszünk egy szexbabát, bárhova bemegy. XD
2019. febr. 26. 20:05
 39/510 A kérdező kommentje:

Most, ennyi nyomizás, lúzerezés meg a magamfajtákat, sorstársaimat kivégezni szándékozás- mert ilyenek is akadtak;- után elgondolkoztam azon, hogy lehet, hogy nem csak én vagyok frusztrált, hanem azok is, akik ilyeneket írnak.

Nem mellesleg, ez alatt a szó alatt, hogy "frusztrált" nem azt értem, hogy mindenképpen fizikai rombolásban vezetném le a bennem lévő feszültséget. Látom, sokan nem szeretik ezt a szót, meg még félre is értik.

40/510 anonim ***** válasza:
91%

Ezzel a gondolatmenettel azt mondod, hogy a lecsúszott alkeszeknek is csak ingyen pia kellene és minden gondjuk bajuk megoldódna. Szerintem meg segíteni kell felállni, ehhez viszont az kell, hogy az illető fel akarjon állni és ezért tegyen is.

Másrészt ki akadályoz meg abban, hogy keress egy megfelelő képesítéssel rendelkező hölgyet és befizess egy menetre?

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!